מעבר מהוט אנלוגי

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
emilm313 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

יש לי שאלה ורציתי לברר אותה מולכם. ההורים של אשתי היו מחוברים להוט האנלוגי עד אתמול. התקשרו אליהם מהוט והודיעו להם שעומדים לסגור את האנלוגי. אתמול באו אליהם חיברו אותם לשני ממירים דיגיטלים אחד מהם hot magic HD אמרו להם שיש להם מבצע של הנחה של כמה שקלים לשנה (כלומר משהו כמו 160 ש"ח במקום 170) וזהו. עכשיו המשפחה של אשתי לא כל כך מתעניינת בטלויזיה מבחינתם החבילה של האנלוגי מספיקה להם וברור שאחרי שנה הוט יקפיצו להם את המחיר בכמה עשרות שקלים.

ראיתי את הכתבה הבאה http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 42,00.html ורציתי לשאול
האם להוט אכן יש ממירים מהסוג הזה והאם ניתן לדרוש אותם? נציגי השרות של הוט מכחישים שקיימים ממירים מהסוג הזה
האם שווה לאיים להתנתק / להתלונן במשרד התקשורת כדי לקבל ממיר מהסוג הזה?
האם למישהו יש ניסיון עם הנושא הזה? האם הממיר הזה מכונה כיום בהוט בשם אחר ולא ממיר DTA?

ובנושא אחר:
היום אשתי ניידה את הטלפון הנייד שלה לגולן טלקום וזאת שבוע וחצי אחרי שאני ניידתי. עבר חלק. אל תהססו ותעברו משלושת הגנבים הגדולים!!!

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

הביאו לך במקום חבילה אנלוגית מצומצמת חבילה דיגיטלית עשירת ערוצים עם ממיר Magic HD בפחות כסף ואתה עוד מתלונן ?
יש לך מחיר שמעט מאוד אנשים קיבלו. ולגבי סיום המבצע אתה תצטרך להתמקח שוב בשביל לקבל לפחות את אותה הצעת מחיר.
ולגבי הממיר הוא בסוף לא יצא לפועל, לא זוכר מה הייתה הסיבה, כי זה היה לפני הרבה זמן.

וטוב לדעת לגבי גולן :)

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

קיבלתם את הממיר הכי טוב שיש , hd מקליט.

emilm313 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

לי זה באמת לא משנה, אני מחובר לDTT ומרוצה. המשפחה של אשתי פשוט לא מעוניינים שיקפיצו להם מחירים בעוד שנה ובאמת בלא מעניין אותם הממיר המקליט. אם באמת לא הותירו ברירה בסוף אלא להתחבר לדיגיטלי זה באמת מצער לשמוע.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #5 

האמת שאני לא ממש מבין למה אתה מתלונן. כרגע הם משלמים פחות, ויש להם ממיר HD מקליט.
אז מה בדיוק הבעייה פה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #6 

תקופת האנלוגי מסתיימת ומתקדמים הלאה
מבחינת הוט נתנו לך מעין שדרוג, וכמו בשאר התחומים יתכן ויהיה צורך להתקשר לשוחח על המחיר - בעוד שנה ואולי לפני.
כתבת שהמשפחה לא כל כך מתעניינת בטלויזיה, אם כך נסה לחבר אותם ל DTT כמוך.

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #7 

מצאתי את ההחלטה של המועצה לכבלים בעניין הזה (2009)
כתוב שם כי הוט תספק ממירי DTA למנויי האנלוגי ללא תוספת תשלום ובלי דמי התקנה
כמספר השקעים בבית.
תעריף יהיה זהה לזה ששילם המנוי עם האנלוגי ולא יעלה על המחיר המירבי בשיטה האנלוגית
הוט צריכה להציע למנויים האלה חבילת בסיס לתקופה של 18 חודשים מיום הסרת הערוצים במחיר כולל של 179 שח.

אז לפי מה שסיפרת, הם עמדו בדרישות. נתנו לך ממיר טוב יותר, ללא עלות או תוספת תשלום ובמחיר נכון.

emilm313 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

תודה רבה לך על המידע. אני אעביר להם. בכל מקרה יש לי תחושה שבעוד שנה המחירים ייפלו בדומה למחירי הסלולר היום. הם ייצטרכו להחליט מה הם רוצים לעשות בנושא.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”