סיום כל המחלוקות לגבי פלזמות ו LCD
אני רוצה לפנות בבקשה לכול המומחים באתר !!!!!!!!
אולי אתם סוף סוף לאחר כול הבדיקות וכול הנסיון שיש לכם בתחום ( אגב ויש לכם)
תדרגו לנו את הפלסמות וה LCD מהתובה ביותר ונוראה ביותר ללא חשיבות לסכום הכסף ואז כול אחד יוכל לבדוק את הטוב ביותר וגרוע ביותר
אבל חברה יש לי בקשה ממכם אתם בדרך כלל מדברים במושגים מאוד מסובחים לאדם הממוצע אז עם אפשר בשפה יותר פשוטה אני לא מהנדס חלל ולא אחד שרוצה ללמוד 20 שנה בכדי להבין אותכם כולנו סומכים על דעתכם המקצועית
מאוד רוצה את תשובתכם המפורטט
שלכם חבר
אולי אתם סוף סוף לאחר כול הבדיקות וכול הנסיון שיש לכם בתחום ( אגב ויש לכם)
תדרגו לנו את הפלסמות וה LCD מהתובה ביותר ונוראה ביותר ללא חשיבות לסכום הכסף ואז כול אחד יוכל לבדוק את הטוב ביותר וגרוע ביותר
אבל חברה יש לי בקשה ממכם אתם בדרך כלל מדברים במושגים מאוד מסובחים לאדם הממוצע אז עם אפשר בשפה יותר פשוטה אני לא מהנדס חלל ולא אחד שרוצה ללמוד 20 שנה בכדי להבין אותכם כולנו סומכים על דעתכם המקצועית
מאוד רוצה את תשובתכם המפורטט
שלכם חבר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שלום חבר (היית חסר?).
ברוך הבא.
1. יש על הנושא הזה המון חומר. תריץ חיפוש.
2. יש מאמר שמסביר את ההבדלים בין הטכנולוגיות השונות, כדאי שתכיר אותו.
3. יש גם מרכיב של טעם אישי, כך שלמרות שעל הנייר מסך אחד יהיה עדיף, עדיין אנשים יחליטו על מסך אחר.
4. יש כפתור של "בדיקת איות" ליד כפתור "שליחה", כדאי להשתמש בו.
ברוך הבא.
1. יש על הנושא הזה המון חומר. תריץ חיפוש.
2. יש מאמר שמסביר את ההבדלים בין הטכנולוגיות השונות, כדאי שתכיר אותו.
3. יש גם מרכיב של טעם אישי, כך שלמרות שעל הנייר מסך אחד יהיה עדיף, עדיין אנשים יחליטו על מסך אחר.
4. יש כפתור של "בדיקת איות" ליד כפתור "שליחה", כדאי להשתמש בו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חבר,
יש כפתור "בדיקת כתיב" שמיועד לעזור לך לתקן שגיאות כתיב. בתור האתר היחיד בארץ שהשקיע בנושא הזה, אני ממליץ שתעשה בו שימוש.
לגבי שאלתך. הנושא של פלאזמה מול LCD הוא טעון מאוד. אין לו תשובה חד משמעית פשוט מכיוון שכל טכנולוגיה טובה מהשניה בפרמטרים מסויימים. כלומר, לכל אחד יש דרישות טיפה שונות, לא כולם צופים באותו סוג תוכן באותם כמויות, מרחק הצפיה של כל אחד שונה, והתקציבים שונים וכמובן שחדות העין וההקפדה שונה עבור כל אחד.
לכן, במקום לתת נוסחאת פלא שתתאים ל-50% מהאוכלוסיה, אנחנו מנסים לברר מה הדרישות שלך. אם היה רכב אחד שהיה מתאים לכולם, אז לא היו כל כך הרבה מודלים וכל כך הרבה חברות רכב, לא?
יש כפתור "בדיקת כתיב" שמיועד לעזור לך לתקן שגיאות כתיב. בתור האתר היחיד בארץ שהשקיע בנושא הזה, אני ממליץ שתעשה בו שימוש.
לגבי שאלתך. הנושא של פלאזמה מול LCD הוא טעון מאוד. אין לו תשובה חד משמעית פשוט מכיוון שכל טכנולוגיה טובה מהשניה בפרמטרים מסויימים. כלומר, לכל אחד יש דרישות טיפה שונות, לא כולם צופים באותו סוג תוכן באותם כמויות, מרחק הצפיה של כל אחד שונה, והתקציבים שונים וכמובן שחדות העין וההקפדה שונה עבור כל אחד.
לכן, במקום לתת נוסחאת פלא שתתאים ל-50% מהאוכלוסיה, אנחנו מנסים לברר מה הדרישות שלך. אם היה רכב אחד שהיה מתאים לכולם, אז לא היו כל כך הרבה מודלים וכל כך הרבה חברות רכב, לא?
לא כל מי שרוצה לקנות משהו יודע להגדיר במדויק את הדרישות שלו, גם אם שואלים אותו את השאלות הנכונות. אנשים כאלה (שלדעתי הם רוב ציבור הרוכשים) מסתפקים בעצת מומחים. לפעמים זה בפורומים, לפעמים זה חברים, ולפעמים אנשי המכירות.
לכן, לקהל הזה, אפשר לתת "רשימת מכולת" של דגמים מומלצים, לפי מספר פרמטרים בסיסיים (גודל, מחיר, שימוש עיקרי) - ממש כמו שאתרי חומרה נותנים "מפרטים מומלצים". לא כולם צריכים לדעת בדיוק איזה כניסות ויציאות הם רוצים, או מהו זמן התגובה וכו'. ועדיין מגיע להם יותר ממוצרי מדבקה שדוחפים להם המוכרים.
לדעתי, כמובן.
לכן, לקהל הזה, אפשר לתת "רשימת מכולת" של דגמים מומלצים, לפי מספר פרמטרים בסיסיים (גודל, מחיר, שימוש עיקרי) - ממש כמו שאתרי חומרה נותנים "מפרטים מומלצים". לא כולם צריכים לדעת בדיוק איזה כניסות ויציאות הם רוצים, או מהו זמן התגובה וכו'. ועדיין מגיע להם יותר ממוצרי מדבקה שדוחפים להם המוכרים.
לדעתי, כמובן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כרגע יש לי פיוניר 42MXE10
אם היה לי את התקציב, הייתי גם רוכש את ה-PDP5000EX...
מצד שני, אני אישית רוצה לראות כמה המסכים החדשים של טושיבה (SED) יעלו...
אם היה לי את התקציב, הייתי גם רוכש את ה-PDP5000EX...
מצד שני, אני אישית רוצה לראות כמה המסכים החדשים של טושיבה (SED) יעלו...