סוף סוף
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
ברוך שפטרנו.................
קולולולולולו
תתחדש !!!

קולולולולולו
תתחדש !!!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
soler, תמתין בסבלנות עד שיגיע. האם זו בעיה טכנית לתלות ולחבר את המסך ? ממש לא. האם זו תהיה הבעיה שלך אם פתחת את המסך והוא פגום ? כן.
יצא לי להיות בעבודה קודמת אצל לקוח שהזמין מסכים למשרדים, אחד המסכים לא נדלק. אם הוא היה פותח את המסך ומנסה להתקין לבד, החלפת המסך הייתה לוקחת יותר זמן. במקרה שלו פשוט נסענו לספק, "זרקנו" את המסך התקול ולקחנו חדש. לא אציין מי הספק, אבל זה אחד מהגדולים והוא רשמי.
שכחתי את הכי חשוב - תתחדש !
יצא לי להיות בעבודה קודמת אצל לקוח שהזמין מסכים למשרדים, אחד המסכים לא נדלק. אם הוא היה פותח את המסך ומנסה להתקין לבד, החלפת המסך הייתה לוקחת יותר זמן. במקרה שלו פשוט נסענו לספק, "זרקנו" את המסך התקול ולקחנו חדש. לא אציין מי הספק, אבל זה אחד מהגדולים והוא רשמי.
שכחתי את הכי חשוב - תתחדש !
Vocare Ad Regnum
תתחדש ותיהנה !
האם תוכל לשתף אותנו בהתרשמותך מהמסך לפני הקניה, למשל :
# האם איכות התמונה נופלת מאיכות התמונה ב-ES8000 , או ביתר הדגמים היקרים ?
# האם מעבר לתכני ה"סמארט" , ישנם עוד פרמטרים שבהם המסך נחות יותר בהשוואה ל-ES8000 ולדגמים היקרים?
# וכמובן, האם תוכל לפרט מה המחיר ?
האם תוכל לשתף אותנו בהתרשמותך מהמסך לפני הקניה, למשל :
# האם מעבר לתכני ה"סמארט" , ישנם עוד פרמטרים שבהם המסך נחות יותר בהשוואה ל-ES8000 ולדגמים היקרים?
# וכמובן, האם תוכל לפרט מה המחיר ?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
בנאדם, אתה אמיתי ?!shaico כתב: האם תוכל לשתף אותנו בהתרשמותך מהמסך לפני הקניה, למשל :
# האם מעבר לתכני ה"סמארט" , ישנם עוד פרמטרים שבהם המסך נחות יותר בהשוואה ל-ES8000 ולדגמים היקרים?...
המסך שהוא רכש עולה בסביבות ה-7K [אני מעריך הערכה גסה.. לא בדקתי מחירי שוק של הדגם הספציפי הזה.]
ה-ES8000 עולה כמעט פי 2...
אופציית השוואה בין המסכים נראת לך הגיונית !?!
האיכות בטוח נופלת מאיכות התמונה של ה-ES8000, בלי לראות את שניהם אני יכול להגיד שכן.
כבודו טרח לקרוא את המפרטים הטכניים של 2 המכשירים, לפני שהוא כותב בנחרצות כזו ?adirbooking כתב:אופציית השוואה בין המסכים נראת לך הגיונית !?!
האיכות בטוח נופלת מאיכות התמונה של ה-ES8000, בלי לראות את שניהם אני יכול להגיד שכן....
אם יואיל כבודו לעיין במפרטים, הוא יווכח שמלבד נתוני ה-CLEAR MOTION RATE וה- SMART INTEREACTION , כמעט ואין שינויים ביתר הפרמטרים.
בהתחשב בכך, ודוקא על רקע ההפרש הגדול במחיר, השאלות ששאלתי בהחלט צריכות לעלות.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

shaico, גם Smart Evolution, Dual Core, מנגנון החלקת תמונה (400 לעומת 800), חיבור אלחוטי לרשת, תאורת LED בשלוש רמות יותר. כאשר השניים האחרונים משפיעים מאוד על איכות התמונה. האם זה מבטל את הדגם שנרכש ? ממש לא.
אם תרצה השוואה אוכל להעביר משהו בזמן הקרוב.
אם תרצה השוואה אוכל להעביר משהו בזמן הקרוב.
Vocare Ad Regnum
TANDBERGTANDBERG כתב:shaico, גם Smart Evolution, Dual Core, מנגנון החלקת תמונה (400 לעומת 800), חיבור אלחוטי לרשת, תאורת LED בשלוש רמות יותר. כאשר השניים האחרונים משפיעים מאוד על איכות התמונה. האם זה מבטל את הדגם שנרכש ? ממש לא.
אם תרצה השוואה אוכל להעביר משהו בזמן הקרוב....
- על מנגנון החלקת תמונה ו- Smart כבר כתבתי.
- חיבור אלחוטי לרשת ו- Dual Core שייכים גם הם לנתוני ה-SMART TV, ואין להם השפעה על איכות התמונה.
- בדף המפרט הטכני של המכשירים באתר של סמליין לא מצאתי התייחסות לנושא תאורת LED שכתבת עליו.
בעקרון, כל מידע שתוכל להביא בנושא של הבדלים באיכות התמונה, בין ה-ES8000 לבין הדגמים הזולים יותר, יתקבל בברכה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

תאורת הLED של ה8000 היא Micro Dimming Ultimate, יש שם מנגנון חכם יותר, מה שאומר שהתמונה צריכה להראות עמוקה יותר בגלל הטיפול בתאורת המסך לאותו איזור. יש גם Ultra Clear Panel. לא יצא לי לבחון את הדגמים האלו לעומק, רק סקירה מהירה.
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

מה שלא מובן לי זה: למה הדגמים מגיעים עם שלוש כניסות HDMI ולא 4 ? יותר כניסות USB, מצלמת HD מובנית, פקודות קוליות, מיקרופונים - זה כן. רק היום כבר יש לי שלושה מכשירים מחוברים בHDMI (במסך הקיים יש לי 4 כניסות HDMI) והרביעי (מחשב נייד במקום שבו אתחיל) יתפוס את האחרון. אהיה חייב רסיבר או ממתג ? נו טוב, אי אפשר לקבל הכל, אני משער.
Vocare Ad Regnum
TANDBERG
תודה על המידע בנושא המיקרו דימינג.
אין ברירה, צריך לבחון את המסכים האלה בעין, כדי להתרשם עד כמה הנתונים הטכניים האלה משפיעים על איכות התמונה.
לגבי מספר כניסות ה-HDMI - אתה צודק.
ל-VT50 , פלזמת הדגל של פנסוניק, יש 4 כניסות ואיכות תמונה מרהיבה, אבל אין לה תמיכה בכתוביות בעברית, ואין לה טיונר לשידורי עידן...
כך שיש היום מסכים מעולים, אבל אין מושלמים...
תודה על המידע בנושא המיקרו דימינג.
אין ברירה, צריך לבחון את המסכים האלה בעין, כדי להתרשם עד כמה הנתונים הטכניים האלה משפיעים על איכות התמונה.
לגבי מספר כניסות ה-HDMI - אתה צודק.
ל-VT50 , פלזמת הדגל של פנסוניק, יש 4 כניסות ואיכות תמונה מרהיבה, אבל אין לה תמיכה בכתוביות בעברית, ואין לה טיונר לשידורי עידן...
כך שיש היום מסכים מעולים, אבל אין מושלמים...