Falling Skies - עונה 2
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
סדרת המדע הבדיונית הפוסט-אפוקליפטית Falling Skies, חוזרת למסך הקטן ב- 17 ליוני.
הסדרה תחל עם פרק באורך כפול.
הסדרה תחל עם פרק באורך כפול.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
שמתי לב ששוחררו 2 פרקים.
צפיתי בפרק הראשון והתאכזבתי , המשך השיעמום של העונה הראשונה .
הם אפילו לא החליפו את הרוטינה של דיאלוג משעמם , יציאה לתקיפות מטופשות והתארגנות מחדש .
גם רמת התחכום של החייזרים מאד נמוכה .
אני לא חושב שאני אראה את הפרק השני למרות שהורדתי אותו .
הם אפילו לא החליפו את הרוטינה של דיאלוג משעמם , יציאה לתקיפות מטופשות והתארגנות מחדש .
אני לא חושב שאני אראה את הפרק השני למרות שהורדתי אותו .
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
giladk כתב:צפיתי בפרק הראשון והתאכזבתי , המשך השיעמום של העונה הראשונה .
אני לא חושב שאני אראה את הפרק השני למרות שהורדתי אותו ....
מדוייק!.
כל סדרה\סרט בסגנון הזה נופלים למלכודת הסבוניה (אופרות סבון) מלאות רגשי חסר הגיון השרדות.
בסדרות האלו אין בעיה להקריב 20 אנשים תמורת הבן של הכוכב של הסדרה, למשל.
איכשהו תמיד יש רק 4-5 אנשים וכל השאר...ניצבים, "זומבים" שממלאים פקודות כמו טאמבלים.
מחכה לרגע שמישהו ייקח את רעיון סוף העולם ויעשה ממנו משהו אמיתי, טוב ונטול רגשנויות.
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
בטוח שזה השם של הסרט?toxin כתב:לדעתי עשו את זה בסרט "הדרך" שיצא שנה שעברה.מחכה לרגע שמישהו ייקח את רעיון סוף העולם ויעשה ממנו משהו אמיתי, טוב ונטול רגשנויות......
הדרך: http://www.torec.net/sub.asp?sub_id=30592
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
הסרט הזה באמת שונה לגמרי מכל הז'אנר, לא יודע לשים את האצבע על מה בדיוק אבל הוא בין הסרטים היחידים שזעזעו אותי, סוף כל סוף הבנתי את משמעות המושג Suspension of disbelief....
ונחזור לנושא האשכול
לאן נעלמו כדורי חודרי שיריון
אם אני זוכר טוב בסוף העונה הקודמת
פופ (הדמות הכי צבעונית בסדרה הזאת ) אמר שהוא יכול להכין כדורים חודרי שיריון עבור הרובוטים המכניים
ואפילו נתן הדגמה יפה מול כולם
לאין זה נעלם בעונה ה -2 ?
הייתי בטוח שלפחות לחלקם יהיו כדורים כאלה העונה !!!
למישהו יש הסבר ?
פופ (הדמות הכי צבעונית בסדרה הזאת ) אמר שהוא יכול להכין כדורים חודרי שיריון עבור הרובוטים המכניים
ואפילו נתן הדגמה יפה מול כולם
לאין זה נעלם בעונה ה -2 ?
הייתי בטוח שלפחות לחלקם יהיו כדורים כאלה העונה !!!
למישהו יש הסבר ?
- Huber
- חבר במועדון HT

הבחור הזה ממש "נחום תקום" אנושי. מענים אותו, יורים בו, מוציאים ממנו רובוטים, מפוצצים אותו והוא תמיד חוזר שלם. הזוי.
ד"א, הוציאו את הדבר הזה מהעין שלו, לא להשמיד אותו היה רעיון ממש "גאוני"
ד"א, הוציאו את הדבר הזה מהעין שלו, לא להשמיד אותו היה רעיון ממש "גאוני"
אני ואשתי מאוד נהנים מהסדרה. למען האמת, סדרת המד"ב הראשונה שהתחברנו אליה מאז באטלסטאר גלקטיקה.
אני שמתי לב למשהו מאוד מוזר - הנשק שהאל (הבן הגדול) מחזיק עליו כל הזמן הוא גלילון!! כן כן, אותו מטיל פלדה כבד שאילצו אותי לסחוב 3 שנים. אז דבר ראשון, כל הכבוד לשחקן שלא בוכה ומתלונן שהשחקנים סביבו קיבלו מקוצרים, ודבר שני: על אף שישראל הציפה את דרום אמריקה בגלילים וגלילונים על מנת לחמש כל צבא רשמי, צבא מורדים וקרטל סמים שהיה מוכן לקנות - אני מעולם לא שמעתי על מכירה שלהם לארה"ב...
אי דיוק פטאלי בסדרה, שחוץ מפרט זה הגיונית לחלוטין וללא שום פרצות בעלילה, ובכלל אין לחייזרים בה, שכבשו את העולם בכמה דקות, AI שגורם לרעים בטירת הנאצים להראות מקוריים ובלתי צפויים??
אני שמתי לב למשהו מאוד מוזר - הנשק שהאל (הבן הגדול) מחזיק עליו כל הזמן הוא גלילון!! כן כן, אותו מטיל פלדה כבד שאילצו אותי לסחוב 3 שנים. אז דבר ראשון, כל הכבוד לשחקן שלא בוכה ומתלונן שהשחקנים סביבו קיבלו מקוצרים, ודבר שני: על אף שישראל הציפה את דרום אמריקה בגלילים וגלילונים על מנת לחמש כל צבא רשמי, צבא מורדים וקרטל סמים שהיה מוכן לקנות - אני מעולם לא שמעתי על מכירה שלהם לארה"ב...
אי דיוק פטאלי בסדרה, שחוץ מפרט זה הגיונית לחלוטין וללא שום פרצות בעלילה, ובכלל אין לחייזרים בה, שכבשו את העולם בכמה דקות, AI שגורם לרעים בטירת הנאצים להראות מקוריים ובלתי צפויים??
- Huber
- חבר במועדון HT

הם שוכבים ברכב, האויב מטרים ספורים מהם, וזה הזמן לנהל שיחות נפש?!
בנוסף, משיהו אחר שם לב לזה שהם מאוד נקיים ומסודרים יחסית לתנועת מחתרת בעולם פוסט אפוקליפטי?
בנוסף, משיהו אחר שם לב לזה שהם מאוד נקיים ומסודרים יחסית לתנועת מחתרת בעולם פוסט אפוקליפטי?