ושוב אפל משאירה את המכשירים הישנים שלה לבד ( IPAD)
אני אתן לך לדוגמה את הHTC Desire שיש לי... הוא לא קיבל אפילו 2.3 רשמי. בעזרת מפתחים קיימים לו כבר גרסאות של 4.0.4 שפועלות אחלה. לזה אני מתכוון קוד פתוח...
אגב, לא יודע מאיפה ההנפצה על סמסונג.... אבל היא לא נכונה
אגב, לא יודע מאיפה ההנפצה על סמסונג.... אבל היא לא נכונה
מירס עדיין מוכרת מכשיר שמריץ את גירסה 1.5..ilane כתב:את כל מכשירי האנדרויד ניתן לשדרג לגירסא 4? סאמסונג התכוונה שאפילו את הS2 לא ניתן יהיה לשדרג.Asafc כתב:שותף למירמור, יחי קוד הפתוח!...
עדיין נמכרים מכשירים שמריצים את גירסא 2...
באמת הדברים שמעצבנים בחברות שמשווקות אנדרואיד זה שאין אף פעם שידרוג לגירסה אחידה בין המכשירים שלהם, לדוגמה תראו את הממשק בS3 לעומת S2, כמעט הכל שונה שם.
ובקשר לIPAD, למכשיר יש מעבד A4 ועם רבע גיגה זיכרון RAM, אותה חומרה שיש לאייפוד 4, ומניסיון המערכת כבר לא רצה חלק כבר בIOS5 אז אני מאמין שעם המסך הגדול שלו שבטח צורך יותר עיבוד וזיכרון זה כבר לא ירוץ טוב לדעת אפל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כנראה זאת באמת אחת הסיבות ,גם בAnandtech קראתי כמה תגובות שאומרות את זה,מצד שני לפי האתר של אפל גם ה3GS לא יקבל חלק כמה פי'צרים בדיוק כמו בשנה שעברה..
אבל האייפון 4 שיש לו 512MB,יקבל את כל הפיצ'רים חוץ מהמפות בתלת מימד (והניווט שגם כולל בתוכו תלת מימד) כנראה בגלל המחסור בכח גראפי לעומת ה4S .. בסופו של דבר עם ה3GS ממשיך להמכר השנה ,זאת אומרת שגם שנה הבאה האייפון 4 יראה את iOS 7 ...
אבל האייפון 4 שיש לו 512MB,יקבל את כל הפיצ'רים חוץ מהמפות בתלת מימד (והניווט שגם כולל בתוכו תלת מימד) כנראה בגלל המחסור בכח גראפי לעומת ה4S .. בסופו של דבר עם ה3GS ממשיך להמכר השנה ,זאת אומרת שגם שנה הבאה האייפון 4 יראה את iOS 7 ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אז לפי מה שאני מבין כל הישראלים שישדרגו רק יפסידו מהמפות החדשות, הרי הדבר המהפכני בהם זה המפות החדשות בתלת מימד והניווט. בלי זה זאת סתם מפה חינמית שהתצלום אווירי שלה לא יותר טוב, ובנוסף לא יהיה STREET VIEW או דיווחי תנועה של גוגל..IamEzio כתב:כנראה זאת באמת אחת הסיבות ,גם בAnandtech קראתי כמה תגובות שאומרות את זה,מצד שני לפי האתר של אפל גם ה3GS לא יקבל חלק כמה פי'צרים בדיוק כמו בשנה שעברה..
אבל האייפון 4 שיש לו 512MB,יקבל את כל הפיצ'רים חוץ מהמפות בתלת מימד (והניווט שגם כולל בתוכו תלת מימד) כנראה בגלל המחסור בכח גראפי לעומת ה4S .. בסופו של דבר עם ה3GS ממשיך להמכר השנה ,זאת אומרת שגם שנה הבאה האייפון 4 יראה את iOS 7 ......
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כולנו (אני מניח) משתמשים היום בווייז אבל זה בגלל שאין משהו אחר. אפליקציית ניווט שמובנית במערכת ההפעלה מביאה איתה הרבה יתרונות - שליחת מיקום כהודעה, ניווט ישירות מתוך פרטי איש קשר, מכתובת שמופיעה בדף בספארי ועוד ועוד...Shayosef כתב:בינינו...מי משתמש במפות...אני רק בוויז.
אבל כן, זה צעד אחורה....
הייתי שמח מאוד להשתמש בפיצ'ר כזה, אבל כפי הנראה אפל התחילה להתרכז יותר בתוכן ממוקד גיאוגרפית לארה"ב ומזניחה כרגע את שאר העולם.
מתוך כל הפיצ'רים של IOS6 שהוצגו אתמול, חלק מאוד קטן יהיה רלוונטי באופן גלובלי למשתמשי אפל וחבל, כי היא משאירה את המגרש פנוי למתחרים.
מדובר בגלאקסי S הראשון(הייתי בטוח שגם לS2 לא התכוונו לתת שדרוג)Asafc כתב:אני אתן לך לדוגמה את הHTC Desire שיש לי... הוא לא קיבל אפילו 2.3 רשמי. בעזרת מפתחים קיימים לו כבר גרסאות של 4.0.4 שפועלות אחלה. לזה אני מתכוון קוד פתוח...
אגב, לא יודע מאיפה ההנפצה על סמסונג.... אבל היא לא נכונה...
http://tech.walla.co.il/?w=/4/1887978
הנה להשוואה מכשיר שחדש יותר מה3GS ולכאורה בעל מפרט חזק יותר(מעבד חזק יותר ויותר RAM) ובכל זאת הוא עדיין שתי גרסאות אחורה מבחינת מערכת ההפעלה כשה3GS ישודרג לגירסא האחרונה
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3115