ושוב אפל משאירה את המכשירים הישנים שלה לבד ( IPAD)

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
mp3lll פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #1 

פשוט מעצבן!

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

שותף למירמור, יחי הקוד הפתוח! :o

ilane
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #3 

Asafc כתב:שותף למירמור, יחי קוד הפתוח! :o
...
את כל מכשירי האנדרויד ניתן לשדרג לגירסא 4? סאמסונג התכוונה שאפילו את הS2 לא ניתן יהיה לשדרג.
עדיין נמכרים מכשירים שמריצים את גירסא 2

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #4 

אני אתן לך לדוגמה את הHTC Desire שיש לי... הוא לא קיבל אפילו 2.3 רשמי. בעזרת מפתחים קיימים לו כבר גרסאות של 4.0.4 שפועלות אחלה. לזה אני מתכוון קוד פתוח...
אגב, לא יודע מאיפה ההנפצה על סמסונג.... אבל היא לא נכונה

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #5 

ilane כתב:
Asafc כתב:שותף למירמור, יחי קוד הפתוח! :o
...
את כל מכשירי האנדרויד ניתן לשדרג לגירסא 4? סאמסונג התכוונה שאפילו את הS2 לא ניתן יהיה לשדרג.
עדיין נמכרים מכשירים שמריצים את גירסא 2
...
מירס עדיין מוכרת מכשיר שמריץ את גירסה 1.5.. :מבולבל:
באמת הדברים שמעצבנים בחברות שמשווקות אנדרואיד זה שאין אף פעם שידרוג לגירסה אחידה בין המכשירים שלהם, לדוגמה תראו את הממשק בS3 לעומת S2, כמעט הכל שונה שם.

ובקשר לIPAD, למכשיר יש מעבד A4 ועם רבע גיגה זיכרון RAM, אותה חומרה שיש לאייפוד 4, ומניסיון המערכת כבר לא רצה חלק כבר בIOS5 אז אני מאמין שעם המסך הגדול שלו שבטח צורך יותר עיבוד וזיכרון זה כבר לא ירוץ טוב לדעת אפל.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #6 

כנראה זאת באמת אחת הסיבות ,גם בAnandtech קראתי כמה תגובות שאומרות את זה,מצד שני לפי האתר של אפל גם ה3GS לא יקבל חלק כמה פי'צרים בדיוק כמו בשנה שעברה..

אבל האייפון 4 שיש לו 512MB,יקבל את כל הפיצ'רים חוץ מהמפות בתלת מימד (והניווט שגם כולל בתוכו תלת מימד) כנראה בגלל המחסור בכח גראפי לעומת ה4S .. בסופו של דבר עם ה3GS ממשיך להמכר השנה ,זאת אומרת שגם שנה הבאה האייפון 4 יראה את iOS 7 ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #7 

IamEzio כתב:כנראה זאת באמת אחת הסיבות ,גם בAnandtech קראתי כמה תגובות שאומרות את זה,מצד שני לפי האתר של אפל גם ה3GS לא יקבל חלק כמה פי'צרים בדיוק כמו בשנה שעברה..

אבל האייפון 4 שיש לו 512MB,יקבל את כל הפיצ'רים חוץ מהמפות בתלת מימד (והניווט שגם כולל בתוכו תלת מימד) כנראה בגלל המחסור בכח גראפי לעומת ה4S .. בסופו של דבר עם ה3GS ממשיך להמכר השנה ,זאת אומרת שגם שנה הבאה האייפון 4 יראה את iOS 7 ...
...
אז לפי מה שאני מבין כל הישראלים שישדרגו רק יפסידו מהמפות החדשות, הרי הדבר המהפכני בהם זה המפות החדשות בתלת מימד והניווט. בלי זה זאת סתם מפה חינמית שהתצלום אווירי שלה לא יותר טוב, ובנוסף לא יהיה STREET VIEW או דיווחי תנועה של גוגל.. (n)

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #8 

בינינו...מי משתמש במפות...אני רק בוויז.

אבל כן, זה צעד אחורה.
שי

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #9 

Shayosef כתב:בינינו...מי משתמש במפות...אני רק בוויז.

אבל כן, זה צעד אחורה.
...
כולנו (אני מניח) משתמשים היום בווייז אבל זה בגלל שאין משהו אחר. אפליקציית ניווט שמובנית במערכת ההפעלה מביאה איתה הרבה יתרונות - שליחת מיקום כהודעה, ניווט ישירות מתוך פרטי איש קשר, מכתובת שמופיעה בדף בספארי ועוד ועוד...
הייתי שמח מאוד להשתמש בפיצ'ר כזה, אבל כפי הנראה אפל התחילה להתרכז יותר בתוכן ממוקד גיאוגרפית לארה"ב ומזניחה כרגע את שאר העולם.
מתוך כל הפיצ'רים של IOS6 שהוצגו אתמול, חלק מאוד קטן יהיה רלוונטי באופן גלובלי למשתמשי אפל וחבל, כי היא משאירה את המגרש פנוי למתחרים.

ilane
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #10 

Asafc כתב:אני אתן לך לדוגמה את הHTC Desire שיש לי... הוא לא קיבל אפילו 2.3 רשמי. בעזרת מפתחים קיימים לו כבר גרסאות של 4.0.4 שפועלות אחלה. לזה אני מתכוון קוד פתוח...
אגב, לא יודע מאיפה ההנפצה על סמסונג.... אבל היא לא נכונה
...
מדובר בגלאקסי S הראשון(הייתי בטוח שגם לS2 לא התכוונו לתת שדרוג)
http://tech.walla.co.il/?w=/4/1887978

הנה להשוואה מכשיר שחדש יותר מה3GS ולכאורה בעל מפרט חזק יותר(מעבד חזק יותר ויותר RAM) ובכל זאת הוא עדיין שתי גרסאות אחורה מבחינת מערכת ההפעלה כשה3GS ישודרג לגירסא האחרונה
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3115

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #11 

רשמי מבית סמסונג אין
אבל ללא שום בעיה אתה יכול להתקין 4.0.4 על המכשיר
סמסונג לא עידכנה בעצמה את ה S הראשון כי הוא חלק מידי ובניגוד לאפל ולIOS באנדרויד לא נהוג לסרס מערכת לטובת מכשיר ישן וחלש יותר

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”