מיקום מקרן אפסון 8350 ביחס למסך
אחרי הסתכלות בכל המחשבונים למיניהם עדיין לא הצלחתי להבין - מה המרחק הקרנה האידיאלי לאפסון 8350 למסך 106 אינץ'?
בגדול הבנתי שזה יכול להיות בין 3.2 ל 6.6 מטר. השאלה היא איזה מרחק יתן לי את התמונה הטובה ביותר (המקרן יהיה מחובר לתקרה)?
בגדול הבנתי שזה יכול להיות בין 3.2 ל 6.6 מטר. השאלה היא איזה מרחק יתן לי את התמונה הטובה ביותר (המקרן יהיה מחובר לתקרה)?
הי ,
יש לך מחשבון מעולה
http://www.projectorcentral.com/project ... or-pro.cfm
לפי מה שרשמת המיקום האופטימלי הוא 4.30 מטר .
במצב כזה גם תקבל תמונה גדולה וגם איכותית .
תוכל בבקשה לומר לי מאיפה רכשת את המקרן ? ובכמה ( אתה יכול לשלוח לפרטי אם אתה לא רוצה לחשוף)
יש לך מחשבון מעולה
http://www.projectorcentral.com/project ... or-pro.cfm
לפי מה שרשמת המיקום האופטימלי הוא 4.30 מטר .
במצב כזה גם תקבל תמונה גדולה וגם איכותית .
תוכל בבקשה לומר לי מאיפה רכשת את המקרן ? ובכמה ( אתה יכול לשלוח לפרטי אם אתה לא רוצה לחשוף)
המחשבון הזה מראה את מרחק האמצע שזה 4.3 מטר ואת הגבולות העליונים והתחתונים. האמצע זה לאו דווקא המרחק האופטימלי. אצלי הוא יהיה מחובר בתקרה בסלון ולא בטוח שתמיד יהיה חושך מוחלט כי בכל זאת זה סלון (אם אני אוכל תוך כדי סרט או משחק כדורגל אני רוצה לראות מה אני אוכל). איש תמיכה של אפסון המליץ לשים אותו 3.4 מטר מהמסך על מנת לקבל את התמונה הכי טובה גם כשאין חושך מוחלט. העניין הוא שאני לא בטוח שהוא לקח בחשבון שהמקרן יהיה תלוי על התקרה ואני מפחד שהמקרן יהיה קרוב מדי למסך ולא יוכל לקבל שיפוע מספיק בשביל שיקרין לאמצע המסך.
לגבי הרכישה רשמתי לך בפרטי.
לגבי הרכישה רשמתי לך בפרטי.
למקרן יש אפשרות כיוון ומשחק ממש טובים , לא רואה בעיה במרחק הזה , אם אתה חושש קח עוד חצי מטר אחורה וזה יפתור לך את החששות . לדעתי לא תרגיש הבדלitay25783 כתב:המחשבון הזה מראה את מרחק האמצע שזה 4.3 מטר ואת הגבולות העליונים והתחתונים. האמצע זה לאו דווקא המרחק האופטימלי. אצלי הוא יהיה מחובר בתקרה בסלון ולא בטוח שתמיד יהיה חושך מוחלט כי בכל זאת זה סלון (אם אני אוכל תוך כדי סרט או משחק כדורגל אני רוצה לראות מה אני אוכל). איש תמיכה של אפסון המליץ לשים אותו 3.4 מטר מהמסך על מנת לקבל את התמונה הכי טובה גם כשאין חושך מוחלט. העניין הוא שאני לא בטוח שהוא לקח בחשבון שהמקרן יהיה תלוי על התקרה ואני מפחד שהמקרן יהיה קרוב מדי למסך ולא יוכל לקבל שיפוע מספיק בשביל שיקרין לאמצע המסך.
לגבי הרכישה רשמתי לך בפרטי....