אז ככה
אחרי עבודת בילוש, סלילות כבלים המשימה התקדמה מאוד אך עוד לא הושלמה בגלל שנתקעתי במספר קשיים:
בגדול חיברתי את המערכת ושומעים מצוין בסטריאו , ןבקולנוע ביתי (לדעתי).
להזכירכם הקונפיגורציה היא
: נגן CD ורמקולים קדמיים (DALI suite 2.

מחוברים ל NAD C320BEE
DVD Pioneer 575S מחובר לרסיבר קולנוע ביתי(YAMAHA 659) בcompnent לוודיאו וcoax לsound. ממיר hot מחובר לממיר של YES (כן יש לי גם hot וגם yes ) על ידי חיבור scart מTV של HOT לVCR של yes.
ממיר YES מתחבר בחיבור אחד ישירות לטלוויזיה (על מנת שאשתי לא תאלץ להדליק את המערכת לכל שטות) בעזרת כבל ודיאו out ושני כבלי sound (כבל RGB). ויציאה שניה של yes הולכת לרסיבר. כאשר מדליקים את Hot הוא עוקף את yes ומגיע לטלווזיה ולמגבר.
רמקול הcenter של DALI ושני האחוריים מחוברים לרסיבר קולנוע ביתי.
אבל יש בעיות
ולכן יש לי כמה שאלות בקשר לחיבורים:
1)חיברתי בין מגבר הקולנוע למגבר הסטריאו על ידי חיבור ה Per out של מגבר הקולנוע לאחד מכניסות ה line של מגבר הסטריאו (למשל ל tape 1 שלא נמצא אצלי בשימוש), כרגע אם הNAD בפול ווליום כפי שכתוב שצריך להיות בmanual של הYAMAHA אזי הסאונד ברמקולים הקדמיים חזק מדי (וגורם ותוכנת auto-setup להיכשל) -- אז כרגע הNAD על שלושת רבעי הMax כאשר רואים טלווזיה או סרט.
האם זו הדרך הנכונה והטובה ביותר ?
2) יש לי DVD של 575S Pioneer יש לו יציאה של 5.1 , האם כדאי לחבר את היציאות הללו למגבר( לכניסות multi channel input ) או כדאי לחבר coax ולתת למגבר לעשות את עיבוד האות ?
3) כאשר הרצתי את תוכנת הauto setup קיבלתי warning שאומר שהרמקולים הקדמיים והcenter הם בפולריות (REV) הפוכה - בדקתי וזה לא נכון - בתיעוד כתוב שזה יכול להיות האם פשוט להתעלם ?
4) יש לי sub פסיבי של omega audio דגם ישן של 4 אום - האם ניתן לחבר לרסיבר ןאם כן כיצד ?? -- ממה שראיתי הsub חייב להיות מעל 6 אום ואקטיבי על מנת להתחבר
תודה[/list]