מחפש טלוויזיה 46"
שלום לכולם
אני מחפש לקנות טלוויזיה חדשה בגודל 46" שתהיה כמובן LED 3D.
בסביבות מחיר 7-8K
מרחק צפיה הוא 3.5 בערך
יחובר לשמה הוט hd. דיוידי וסטרימר
מה ההמלצות שלכם?
בנוסף הבנתי שהמסכים של פיליפס הם הכי טובים בשוק העם זה נכון?
תודה לעונים
אני מחפש לקנות טלוויזיה חדשה בגודל 46" שתהיה כמובן LED 3D.
בסביבות מחיר 7-8K
מרחק צפיה הוא 3.5 בערך
יחובר לשמה הוט hd. דיוידי וסטרימר
מה ההמלצות שלכם?
בנוסף הבנתי שהמסכים של פיליפס הם הכי טובים בשוק העם זה נכון?
תודה לעונים
נערך לאחרונה על ידי guyy17 ב 12/06/2012 11:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא ציינת מה הדרישות שלך, ולכן קשה להמליץ.
איכות / מחיר / דו מימד / תלת מימד / אקטיבי / פאסיבי / השתקפויות כן/לא / מגבלת עברית וכד'...
אני ראיתי את LG671 שהיא לא רעה בכלל, פנסוניק E5 או ET50, סוני HX755, סמסונג - כולן טובות, לעניות דעתי.
אם היית יכול להגמיש את גבולות המחיר - הייתי ממליץ על DT של פנסוניק בעיניים עצומות (אבל ללא עברית).
איכות / מחיר / דו מימד / תלת מימד / אקטיבי / פאסיבי / השתקפויות כן/לא / מגבלת עברית וכד'...
אני ראיתי את LG671 שהיא לא רעה בכלל, פנסוניק E5 או ET50, סוני HX755, סמסונג - כולן טובות, לעניות דעתי.
אם היית יכול להגמיש את גבולות המחיר - הייתי ממליץ על DT של פנסוניק בעיניים עצומות (אבל ללא עברית).
לשאלתך אני מחפש איכות וכמובן דו ותלת מימד. ואת האופציה להפוך סרט שהוא דו מימד לתלת מימדpurefun כתב:לא ציינת מה הדרישות שלך, ולכן קשה להמליץ.
אם היית יכול להגמיש את גבולות המחיר - הייתי ממליץ על DT של פנסוניק בעיניים עצומות (אבל ללא עברית)....
אקטיבי / פאסיבי / השתקפויות כן/לא מה זה אומר??
בנוסף על איזה חנויות הייתם ממליצים לי?
אני גר ברמת גן
נערך לאחרונה על ידי guyy17 ב 24/06/2012 10:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
תלת מימד יכול להיות אקטיבי או פאסיבי.
פאסיבי נחות יותר מבחינת איכות תמונה, אבל טוב יותר מבחינת מחיר, נוחות הצפיה, צפיה עם הרבה חבר'ה ביחד, וסתם צפיה אקראית (ללא הכנות מיוחדות מראש).
השתקפויות זה משהו שעלול להפריע לצפיה, כאשר מסך הטלויזיה הופך לסוג של מראה, שמציגה את מה שיש מאחוריה (תלוי בזויות הצפיה) - כמו כל אובייקט שחור מאחורי זכוכית. ככל שהמסך Glossy יותר - כך ניגודיות התמונה משתפרת, אך תופעת ההשתקפויות מחמירה. בעיה זו קיימת בהרבה מסכי פלזמה, ובמסכי סמסונג, אבל לא רק. אם זה מאוד מפריע - יש מסכים שמגיעים עם ציפויים מיוחדים, שמקטינים את התופעה, אבל לא באמת מעלימים אותה.
אם אתה מחפש איכות, גם בדו וגם בתלת מימד - תצטרך להתפשר על כסף, או ללכת על תלת מימד פאסיבי, שזה לא נורא בכלל. כמו שציינו כאן לפני, LG נותנת תמורה טובה, E5 של פנסוניק וכד'. במחיר כזה עדיף לא ללכת על אקטיבי, שכן המסך חייב להיות מאוד מהיר על מנת להקטין את בעיית ה - crosstalk.
חנות מצוינת שאני יכול להמליץ עליה בחום, דווקא ברמת גן
, היא fuse.co.il. זאת חנות מתמחה בסטריאו ווידאו - שם תקבל יחס מצוין. לא יודע אם הם מוכרים LG. פנסוניק, סמסונג, פיליפס - בטוח. ויש לך גם פומפה בארלוזורוב, שזאת חנות שמעבירה קופסאות.
בכל מקרה, בחנויות אלו, מטיבן, לא תוכל להתרשם מאיכות צפיה של כל הדגמים האפשריים. בשביל זה תצטרך לרוץ בין חנויות גדולות. כמובן שלא תמצא אף מקום שיש בו את כל החברות וכל דגמים שתרצה להשוות.
בהצלחה.
פאסיבי נחות יותר מבחינת איכות תמונה, אבל טוב יותר מבחינת מחיר, נוחות הצפיה, צפיה עם הרבה חבר'ה ביחד, וסתם צפיה אקראית (ללא הכנות מיוחדות מראש).
השתקפויות זה משהו שעלול להפריע לצפיה, כאשר מסך הטלויזיה הופך לסוג של מראה, שמציגה את מה שיש מאחוריה (תלוי בזויות הצפיה) - כמו כל אובייקט שחור מאחורי זכוכית. ככל שהמסך Glossy יותר - כך ניגודיות התמונה משתפרת, אך תופעת ההשתקפויות מחמירה. בעיה זו קיימת בהרבה מסכי פלזמה, ובמסכי סמסונג, אבל לא רק. אם זה מאוד מפריע - יש מסכים שמגיעים עם ציפויים מיוחדים, שמקטינים את התופעה, אבל לא באמת מעלימים אותה.
אם אתה מחפש איכות, גם בדו וגם בתלת מימד - תצטרך להתפשר על כסף, או ללכת על תלת מימד פאסיבי, שזה לא נורא בכלל. כמו שציינו כאן לפני, LG נותנת תמורה טובה, E5 של פנסוניק וכד'. במחיר כזה עדיף לא ללכת על אקטיבי, שכן המסך חייב להיות מאוד מהיר על מנת להקטין את בעיית ה - crosstalk.
חנות מצוינת שאני יכול להמליץ עליה בחום, דווקא ברמת גן
בכל מקרה, בחנויות אלו, מטיבן, לא תוכל להתרשם מאיכות צפיה של כל הדגמים האפשריים. בשביל זה תצטרך לרוץ בין חנויות גדולות. כמובן שלא תמצא אף מקום שיש בו את כל החברות וכל דגמים שתרצה להשוות.
בהצלחה.
אוקי, תודהpurefun כתב:תלת מימד יכול להיות אקטיבי או פאסיבי.
חנות מצוינת שאני יכול להמליץ עליה בחום, דווקא ברמת גן, היא fuse.co.il. זאת חנות מתמחה בסטריאו ווידאו - שם תקבל יחס מצוין. לא יודע אם הם מוכרים LG. פנסוניק, סמסונג, פיליפס - בטוח. ויש לך גם פומפה בארלוזורוב, שזאת חנות שמעבירה קופסאות.
בהצלחה....
עדין מעוניין לשמוע המלצות על טלוויזיות
מעתיק תגובה שלי מהפורום הזה.
671 של LG זאת בחירה לא רעה כלל. התלבטתי בעצמי לגביה. אם אתה מחפש quality per dollar היא בהחלט מספקת סחורה טובה. מגיעה עם 9 זוגות משקפיים, מתוכם 2 זוגות למשחקי קונסולות - קרי כל שחקן מקבל מסך מלא, במקום חלוקתו חצי חצי.
E5 של פנסוניק גם טובה. עד כמה שידוע לי, היא מבוססות על אותו פנל של LG, והיא מצליחה להפיק ממנו יותר מה - LG עצמה, אבל ככל הנראה נופלת ממנו בהגדרה אחרת שלך - מסך כמה שיותר מתקדם מבחינה "תוכנתית". פנסוניק גם לא תומך בעברית, אם זה משנה לך.
671 של LG זאת בחירה לא רעה כלל. התלבטתי בעצמי לגביה. אם אתה מחפש quality per dollar היא בהחלט מספקת סחורה טובה. מגיעה עם 9 זוגות משקפיים, מתוכם 2 זוגות למשחקי קונסולות - קרי כל שחקן מקבל מסך מלא, במקום חלוקתו חצי חצי.
E5 של פנסוניק גם טובה. עד כמה שידוע לי, היא מבוססות על אותו פנל של LG, והיא מצליחה להפיק ממנו יותר מה - LG עצמה, אבל ככל הנראה נופלת ממנו בהגדרה אחרת שלך - מסך כמה שיותר מתקדם מבחינה "תוכנתית". פנסוניק גם לא תומך בעברית, אם זה משנה לך.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בלי קשר לדגם, אני חושב שאתה עושה טעות חמורה שאתה מחפש מסכים בגודל 46.
הגודל הזה ממש קטן למרחק צפיה שלך.
מינימום 50 ומעלה.
אין שום טעם להשקיע במסך איכותי שממרחק כזה לא תבחין בהבדלים בינו למסך פחות טוב.
הגודל הזה ממש קטן למרחק צפיה שלך.
מינימום 50 ומעלה.
אין שום טעם להשקיע במסך איכותי שממרחק כזה לא תבחין בהבדלים בינו למסך פחות טוב.
האמת שלא כל כך לראות את 5507 אז ירדתי ממנהNoS כתב:אני גם מחפש טלוויזיה באותם נתונים, השאלה שלי מדוע דווקא הלכת על הסמסונג 6510?
אני דווקא בכייוון של ה5507...
למרות שאומרים שה5507 מתעלה על 6510
למשל פה
http://www.hometheater.co.il/vt168449.מ ... 46-quot-של
או באתרי השוואות בחול (אבל אותם ראיתי לאחר שקניתי)
כן קראתי שאחלה דגמים פיליפיס מוציאים השנה,guyy17 כתב:האמת שלא כל כך לראות את 5507 אז ירדתי ממנהNoS כתב:אני גם מחפש טלוויזיה באותם נתונים, השאלה שלי מדוע דווקא הלכת על הסמסונג 6510?
אני דווקא בכייוון של ה5507...
למרות שאומרים שה5507 מתעלה על 6510
למשל פה
http://www.hometheater.co.il/vt168449.מ ... 46-quot-של
או באתרי השוואות בחול (אבל אותם ראיתי לאחר שקניתי)...
אני יחכה לספטמבר שיצאו הדגמים 6 7 8 ו 9 והמחירים של ה-5 קצת ירדו.
תודה רבה!