אפל הציגה לפני מספר רגעים את מערכת ה IOS 6 החדשה שלה הכוללת אפליקציית ניווט חדשה וסירי חכמה יותר. עוד הציגה מקבוק אייר ופרו חדשים ומקבוק פרו על סטרואידים. מה היה לנו שם? והאם ה IOS 6 באמת מעניינת?

ה-PASS פחות משמעותי כי אני מקבל כרטיסי טיסה וכיוצ"ב ממילא בגרסאות PDF שאפשר להעלות אותן מתוך dropbox ולסרוק אותן ב-QR CODE. זה עובד, וכאן זה בהחלט משתכלל, אבל עדיין לא להיט.And when you’re posting a photo or video to eBay, Craigslist, or another site, you can take photos and video...
Siri will be available only on iPhone 4S and iPad (3rd generation) and requires Internet access. Siri may not be available in all languages or all areas, and features may vary by area. Cellular data charges may apply....

שלח קצת צילומי מסך, אם תוכל. תודה!Batnun כתב:עדכנתי את האייפון 4S שלי ל-IOS6...
המפות החדשות - פשוט זוועה. הצבעים מכוערים, חסרים מלא פרטים (כמו תחנות רכבת), ומפות הלוויין באיכות נמוכה.
אופציית הניווט נחמדה, אבל היה לי טום טום עד עכשיו... ואין סטריט וויו! אחת האופציות השימושיות ביותר...
בדקתי את המפות באיזור תל אביב - מציגות מידע חלקי ביותר. חסרים המון רחובות.
נראה לי שאפל עשו טעות חמורה ביותר כשהחליטו לוותר על שרותי המפות של גוגל...
כנראה שזה היה יותר קטע של אגו![]()
Batnun
....

המסך אכן נוראי. רואים שחסרה טביעת אצבעו של ג'ובס.Shayosef כתב:יש המון שינויים במערכת ששמתי לב אליהם בינתיים, סה"כ יש המון פיצ'רים חדשים ומעניינים.
המפות בדיחה, לפחות בארץ ממה שאני ניסיתי, מבחינתי הן כרגע לא שמישות.
ומה הם חשבו לעצמם כאן ?...