חיבור 2 צגים למחשב אחד.
שלום
אני עובד תחת מערכת הפעלה WIN7, וכרטיס מסך GF430.
למחשב מחוברים 2 צגים. האם אפשר להראות תמונת Desktop מלאה בשני הצגים?
אני מציג טסקים שונים בכל מסך (למשל סרט במסך אחד וגלישה בשני). הבעיה היא שזה נשלט רק מעמדת המחשב מאחר ובצג השני לא מופיע ה-DeskTop, והמשמעות היא שלא ניתן למשל מצג הסרט להחליף תוכן באמצעות השלט -וחייבים להגיע למחשב ולבצע זאת משם.
אודה לרעיון שיתן פתרון.
אני עובד תחת מערכת הפעלה WIN7, וכרטיס מסך GF430.
למחשב מחוברים 2 צגים. האם אפשר להראות תמונת Desktop מלאה בשני הצגים?
אני מציג טסקים שונים בכל מסך (למשל סרט במסך אחד וגלישה בשני). הבעיה היא שזה נשלט רק מעמדת המחשב מאחר ובצג השני לא מופיע ה-DeskTop, והמשמעות היא שלא ניתן למשל מצג הסרט להחליף תוכן באמצעות השלט -וחייבים להגיע למחשב ולבצע זאת משם.
אודה לרעיון שיתן פתרון.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
כשמפצלים תצוגה לשני מחשבים ניתן לבחור באחת משתי אופציות:
1. מסך מורחב (extend): כך אתה מקבל מסך נוסף אליו אפשר לגרור חלונות, כנראה המצב בו אתה נמצא כיום
2. מסך כפול (duplicate): מציג את אותה תמונה בשני המסכים. חשוב להבהיר שהרזולוציה במצב הזה תהיה לפי המסך הפחות טוב, כך שאם מחוברים לך מסך 24" וטלויזיה 32" שלא תומכת ב FullHD, תיאלץ להסתפק ברזולוציית 720p גם למסך ה 24".
לשינוי ההגדרות פשוט תלחץ על כפתור ה WIN (זה עם הסמל של Windows) + האות P.
1. מסך מורחב (extend): כך אתה מקבל מסך נוסף אליו אפשר לגרור חלונות, כנראה המצב בו אתה נמצא כיום
2. מסך כפול (duplicate): מציג את אותה תמונה בשני המסכים. חשוב להבהיר שהרזולוציה במצב הזה תהיה לפי המסך הפחות טוב, כך שאם מחוברים לך מסך 24" וטלויזיה 32" שלא תומכת ב FullHD, תיאלץ להסתפק ברזולוציית 720p גם למסך ה 24".
לשינוי ההגדרות פשוט תלחץ על כפתור ה WIN (זה עם הסמל של Windows) + האות P.
כנראה שלא הבהרתי את עצמי. המצב שאתה מתאר ברור. אני נמצא במצב Extend ובמצב זה אני כמובן יכול לראות בשני המסכים טסקים שונים. השאלה התייחסה לאפשרות להפעיל את 2 המסכים בדומה ל-2 תחנות עבודה עצמאיות. כלומר - תמונת ה- Desk-Top של ה-Win צריכה להופיע ב-2 הצגים ולאפשר תפעול מלא ועצמאי משניהם. האם זה אפשרי?
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אכן לא הבנתי אותך נכון.
אם עכשיו הבנתי נכון, אתה מחפש משהו כזה: http://www.hometheater.co.il/article02773.SoftXpand-2011-Duo-%D7%9C%D7%90-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA
אם עכשיו הבנתי נכון, אתה מחפש משהו כזה: http://www.hometheater.co.il/article02773.SoftXpand-2011-Duo-%D7%9C%D7%90-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA