איזה ספק אינטרנט הכי מומלץ ?
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
הוטנט בשבילך להורדת, אם אתה משחק במשחקים אז בזק בינלאומי
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אם אתה אגוז - הוטנט (עד שיתחילו עם השטויות שלהם והגבלות למיניהן,בכל זאת מקורם בהוט הידועה לשמצה)
אם אתה לארג' - נזק בינלאומי בתוספת פרוטקשן בשם גיימר בעלות 11.90ש"ח לחודש (סה"כ 41ש"ח לחודש לכל המהירויות)
בהצלחה
אם אתה לארג' - נזק בינלאומי בתוספת פרוטקשן בשם גיימר בעלות 11.90ש"ח לחודש (סה"כ 41ש"ח לחודש לכל המהירויות)
בהצלחה
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
בעיקרון בזק בינלאומי יתנו לך מחיר דומה כמו הוטנט (אולי ב-5 ש"ח יותר) לכן אולי עדיף לך בזק בינלאומי.
בזק בנלאומי אני יש לי מאה מגה שלהם 30 שח לחודש בלי גיימר בגלל הקבל התת ימי שלהם אין צורך יותר בפרוטקשן
אני איתם בגלל שאני משחק ב BF3 יש לי פינג של 50 לשרתים באירופה
ככה שאני מרוצה מהם תאמת אני איתם עוד מתקופת ADSL 750 KB
ולא היה לי בעיות איתם בעניין תשלום או שירות פרט לכמה מקרים של אי גלישה
אבל זה היה כי הם שדרגו שמה משהו וגם התקשרו והודיעו לי שלא אהיה לי גלישה כמה שעות
לגבי הורדה יש לי תשתית 50 מגה של נזק ואני מוריד בהורדות ישירות 00 אחוז מהזמן על כמעט 6.5 מגה בשניה
בשעות בוקר מוקדם לפעמים מגיע גם ל 7 מגה בשניה
ככה שאני די מרוצה מהם
אני איתם בגלל שאני משחק ב BF3 יש לי פינג של 50 לשרתים באירופה
ככה שאני מרוצה מהם תאמת אני איתם עוד מתקופת ADSL 750 KB
ולא היה לי בעיות איתם בעניין תשלום או שירות פרט לכמה מקרים של אי גלישה
אבל זה היה כי הם שדרגו שמה משהו וגם התקשרו והודיעו לי שלא אהיה לי גלישה כמה שעות
לגבי הורדה יש לי תשתית 50 מגה של נזק ואני מוריד בהורדות ישירות 00 אחוז מהזמן על כמעט 6.5 מגה בשניה
בשעות בוקר מוקדם לפעמים מגיע גם ל 7 מגה בשניה
ככה שאני די מרוצה מהם
תבינו שפינג זה הזמן תגובה קחו לדוגמה שרתים בחו"ל שעולים לנו מהר, אבל הם מקבלים פינג גבוה בגלל המרחק במשחקי רשת זה משפיע אבל זה חרטה רצינית בתאכלס בכדי לספק פינג נמוך יותר השרתים צריכים להיות בארץ, ז"א אין מצב בחיים שתקבלו פינג 10 לשרת בחו"ל, בגלל המרחק והמוגבלות הטכנולוגית, כמה שהאינטרנט היום הוא דבר מהיר ונפלא, עדיין יש לו מגבלות טכנולוגיות מאוד גדולות במובן הזה של תקשורת בין מחשבים מרוחקים, כן זה עובד מהר אבל זה לא משהו שהוא אחיד בשרת X זה יכול להיות ממש מהיר בשרת Y זה יכול להיות ממש איטי.
בלי קשר אני בבזק בין לאומי, ואני ממש מרוצה עם חיבור קבוע.
בלי קשר אני בבזק בין לאומי, ואני ממש מרוצה עם חיבור קבוע.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500