השוואת טאבלטים IPAD או גלקסי טאב או ASUS?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #21 

עד שלא יוצג טאבלט עם מסך כמו של האיפד החדש לא היתי מתלבט בכלל.
בסופו של עניין מכל הפיצרים הכי משמעותי זה המסך שכן לאחר שהתלהבנו מהממשקיות חיבוריות וקשקושיות מה שנותר להסתכל עליו זה המסך. אין מתחרה למסך של האיפד החדש. הגלישה מרהיבה והמשחקים עוד יותר.
לאחר הפריצה הוא גם לא ממש מוגבל. אני עושה עימו הכל ולא נגעתי באי טיונז מעולם.

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #22 

לפי מה שהבנתי איכות המסך של האינפיניטי הוא הקרוב מכולם לאייפד החדש.
נכון, הוא לא בדיוק אותו דבר, מעט פחות טוב, אבל כבר בנקודות ולא בנוק אאוט כמו שהיה עד היום.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #23 

בסרטים האייפאד 3 מוצלח כנראה פחות:

[left]In video mode, the unusual screen resolution used in this Retina display poses a problem, especially with SD files. SD content really suffers and often ends up being transformed into masses of frozen pixels. For HD, the 3.1 million pixels are handled more effectively, but don't forget that there are still only 2 million pixels in HD content. So with an OS that's designed to be perfectly, linearly expandable for various screen formats and 16:9 videos that lose a quarter of the required resolution (at best), it all feels a bit contrived. This display therefore ends up giving the impression that you're watching "not-quite-HD".
[/left]

זאת מעבר לעובדה שלא כל אחד רוצה לפרוץ את המכשיר שלו

בשבילנו לפחות המסך של ה TFT300 סבבה, והתמורה שלו לכסף עולה לדעתנו מהותית על האייפד 3 (שלא לדבר על עלות האביזרים הנוספים או אם חו"ח אתה רוצה אותו עם 64 ג'יגה..). אבל, כל אחד ושיקוליו

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #24 

את נושא הסרטים הגדרתי כקשקושים......
בסוף לפחות אצלי עיקר השימוש היא לשוחח עם אנשים מעניינים בפורומים ( כמוך לדוגמא ) ופחות בשביל לצפות בסרטים, בשביל זה יש לי מקרן ומערכת סאונד.
אז נכון פעם בשנה שאני טס או ארוע כזה או אחר אז אני רואה סרט אבל רוב הזמן זה גלישה ומשחקים ובשני אלה אין על המסך של האייפד. אין פיקסלים כלל, פשוט משטח אחד.
לגבי תוספות ואביזרים זה אכן נכון, הכל יקר באייפד.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #25 

כמו שאמרתי קודם, כל אחד והעדפותיו. דווקא אצלנו בנסיעות משחקים וסרטים מאחורה :)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #26 

דרך אגב, לפותח השרשור, לגבי איכות הטקסט תסתכל פה (מול ה IPAD3 המהולל):

http://www.avforums.com/reviews/Asus-Tr ... eview.html

itamarl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #27 

לא יכול להעיד על הטאבלטים האחרים, אבל הiPad החדש פשוט מדהים !!! מסך הרטינה פשוט מעולה וזו חוויה אמיתית לגלוש בו ולקרוא מסמכים. תכני pdf נראים חדים בהרבה מאשר על מסך ה fhd 24 inch בחדר העבודה שלי, וסרטים וסדרות ב 720p מנוגנים חלק גם מקומית וגם בהזרמה מהרשת הביתית.

ראיתי שיש גם הרבה אפליקציות לניגון מ google music אבל לא ניסיתי זאת בעצמי. כמו gMusic ואחרות

בקיצור קנה ותיהנה !

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”