השוואת טאבלטים IPAD או גלקסי טאב או ASUS?
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
היי
אני מעוניין לקנות לעצמי טאבלט 10 אינץ' (ללא 3G) שיאפשר:
א. הרצת קבצי MKV FHD באופן חלק
ב. השמעת מוסיקה מהענן (כל המוסיקה שלי נמצאית כבר ב-GOOGLE MUSIC)
ג. קריאת ספרים - בעברית בעיקר.
ד. וכמובן - משחקים וגלישה.
ה. מעדיף לקנות גרסת 16G ולהרחיב רק אם אצטרך.
בעיקרון - גם אני לא סובל את הגישה של אפל, אבל אני לא מעוניין לפתוח עוד דיון "דת" אחד מיני אלף.
החלטתי להיות פתוח ולשקול ברצינות לקנות IPAD, לאור הביקורות המדהימות עליו, והפושרות על הגלקסי TAB.
השאלה והקריטית לצורך קניה היא - אם יש לי חשבון של GOOGLE MUSIC , וכל אלפי השירים שלי כבר על הענן של GOOGLE, האם אוכל לשמוע אותם על האייפד?
אני יודע שיש גם לאפל ענן, אבל לא יודע מה מגבלותיו, האם כל אחד יכול להתחבר או לא?
כמה קל לפרוץ אותו כדי להעתיק קבצים מהרשת המקומית?
שמעתי גם הרבה ביקורות טובות על ה-ASUS PAD - אז במה הוא פחות טוב מ--IPAD? איך הוא בהרצת סרטי FHD MKV?
בתודה
ליאור
אני מעוניין לקנות לעצמי טאבלט 10 אינץ' (ללא 3G) שיאפשר:
א. הרצת קבצי MKV FHD באופן חלק
ב. השמעת מוסיקה מהענן (כל המוסיקה שלי נמצאית כבר ב-GOOGLE MUSIC)
ג. קריאת ספרים - בעברית בעיקר.
ד. וכמובן - משחקים וגלישה.
ה. מעדיף לקנות גרסת 16G ולהרחיב רק אם אצטרך.
בעיקרון - גם אני לא סובל את הגישה של אפל, אבל אני לא מעוניין לפתוח עוד דיון "דת" אחד מיני אלף.
החלטתי להיות פתוח ולשקול ברצינות לקנות IPAD, לאור הביקורות המדהימות עליו, והפושרות על הגלקסי TAB.
השאלה והקריטית לצורך קניה היא - אם יש לי חשבון של GOOGLE MUSIC , וכל אלפי השירים שלי כבר על הענן של GOOGLE, האם אוכל לשמוע אותם על האייפד?
אני יודע שיש גם לאפל ענן, אבל לא יודע מה מגבלותיו, האם כל אחד יכול להתחבר או לא?
כמה קל לפרוץ אותו כדי להעתיק קבצים מהרשת המקומית?
שמעתי גם הרבה ביקורות טובות על ה-ASUS PAD - אז במה הוא פחות טוב מ--IPAD? איך הוא בהרצת סרטי FHD MKV?
בתודה
ליאור
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
ממליץ לך לבדוק את ה-asus transformer prime (ואין טוב ממראה עיניים...). אני פספסתי הזדמנות לקנות אותו די בזול (לא חשוב איך ולמה), ומתחרט על זה. לגבי האייפד, תזכור שתצטרך מינימום את הדגם 32 ג'יגה בגלל המסך והאפליקציות שיזללו הרבה יותר מקום. לגבי גוגל music אני לא יודע, אבל אולי עם טאבלט אנדרויד זה ירוץ יותר חלק.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מסך האייפד החדש הוא האיכותי ביותר.
מצד שני, אם אתה מחפש הרחבות, אפל זה לא המקום בשבילך.
Google Music עובד מן הסתם מצויין באנדרואיד, אני לא נעול לגבי אפל.
אני הייתי בוחר בטרנספורמר פריים.
מצד שני, אם אתה מחפש הרחבות, אפל זה לא המקום בשבילך.
Google Music עובד מן הסתם מצויין באנדרואיד, אני לא נעול לגבי אפל.
אני הייתי בוחר בטרנספורמר פריים.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
יש לי את האסוס סליידר 32GB ואני ממש מרוצה!
הוא בדיוק כמו ה TF (לא הפריים) רק שיש לו מקלדת קטנה ונשלפת - לי זה מאוד נוח כי זה גם מאפשר להקליד בקלות בעת הצורך אבל עדיין לא מחליף לפטופ וגם הפתיחה של המקלדת יוצרת "סטנד" מאוד נוח.
אני לא יודע לגבי הסמסונג אבל באסוס (סליידר ו TF) יש לך USB, מיקרו HDMI וחריץ הרחבה של מיקרו SD אם הדברים האלה חשובים לך
הוא בדיוק כמו ה TF (לא הפריים) רק שיש לו מקלדת קטנה ונשלפת - לי זה מאוד נוח כי זה גם מאפשר להקליד בקלות בעת הצורך אבל עדיין לא מחליף לפטופ וגם הפתיחה של המקלדת יוצרת "סטנד" מאוד נוח.
אני לא יודע לגבי הסמסונג אבל באסוס (סליידר ו TF) יש לך USB, מיקרו HDMI וחריץ הרחבה של מיקרו SD אם הדברים האלה חשובים לך
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מי שרוצה לראות סרטים וסדרות במכשיר שלו צריך להתרחק מכל מכשיר עם Tegra 2 כולל הTransformer המקורי והSlider בגלל תמיכה לקויה שלהם בהאצת חומרה והמון בעיות שנוגעות לאותה האצת החומרה.
מכשירים עם מעבדי OMAP מסדרת ה44XX עושים עבודה טובה יחסית בזה והם עדיפים משמעותית ,ומכשירים מבוססי Tegra 3 עדיפים למשימה משמעותית בכל מה שנוגע למכשירי ההאנדרואיד.
מכשירים עם מעבדי OMAP מסדרת ה44XX עושים עבודה טובה יחסית בזה והם עדיפים משמעותית ,ומכשירים מבוססי Tegra 3 עדיפים למשימה משמעותית בכל מה שנוגע למכשירי ההאנדרואיד.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
liorreem
- חבר ותיק

ה-ASUS נראה מעניין, הביקורות טובות והמחיר אטרקטיבי, במיוחד ה-PAD.
PAD 32GB זול משמעותית מ- IPAD3 16GB, כשההבדל העיקרי נראה במסך המדהים של ה-IPAD3.
לא הבנתי מה ההבדל בין ה-ASUS PRIME ל-ASUS PAD שזול ממנו משמעותית.
המפרט נראה זהה.
PAD 32GB זול משמעותית מ- IPAD3 16GB, כשההבדל העיקרי נראה במסך המדהים של ה-IPAD3.
לא הבנתי מה ההבדל בין ה-ASUS PRIME ל-ASUS PAD שזול ממנו משמעותית.
המפרט נראה זהה.
-
liorreem
- חבר ותיק

יום האמת מגיע - אני נוסע השבוע לחו"ל וכנראה אקנה בדיוטי פרי את הטאבלט הנבחר.
עדיין אני מתלבט, בין האסוס פריים לאייפד החדש.
יתרונות האייפד: רזולוצייה גבוהה שמתאימה יותר לקריאת ספרים (שימוש עיקרי), חווית משתמש (?)
יתרונות האסוס: מחיר!, חיבוריות - כרטיס זכרון, USB (חיבור ל-HD נייד), חיבוריות והעברת קבצים ברשת הביתית.
בשאר הקריטריונים הם נשמעים שקולים
האם יש למישהו נסיון עם קריאת ספרים ב-ASUS אשמח לשמוע.
אם הביקורת תהיה חיובית, זה יכריע לטובתו.
עדיין אני מתלבט, בין האסוס פריים לאייפד החדש.
יתרונות האייפד: רזולוצייה גבוהה שמתאימה יותר לקריאת ספרים (שימוש עיקרי), חווית משתמש (?)
יתרונות האסוס: מחיר!, חיבוריות - כרטיס זכרון, USB (חיבור ל-HD נייד), חיבוריות והעברת קבצים ברשת הביתית.
בשאר הקריטריונים הם נשמעים שקולים
האם יש למישהו נסיון עם קריאת ספרים ב-ASUS אשמח לשמוע.
אם הביקורת תהיה חיובית, זה יכריע לטובתו.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אנחנו קנינו את ה TFT300 החדש וכולם מאוד מרוצים. מבחינת ביצועים ברמה של הפריים, אבל בלי הבעיות של הפריים. היתרונות: מחיר ומה שמקבלים תמורתו, 32 גיגה (הרחבנו בעוד 100 שקל ל 64 גיגה שיהיה מקום לסרטים), מקלדת (גם סבבה פונקציונלית וגם נותן עוד זמן בטריה), חיבוריות (USB, HDMI). חסרונות - המסך הוא "רק" IPS ולא SUPER IPS, פלסטיק (איכותי) במקום אלומיניום, אין פלאש למצלמה, טיפה יותר עבה ושוקל מעט יותר מהפריים.
קרא את זה:
http://www.digitalversus.com/tablet/buy ... a1224.html
קרא את זה:
http://www.digitalversus.com/tablet/buy ... a1224.html
תאורטית האסוס מצטיין באפשרויותיובפועל אין כמו האייפד. הכל עובד כולל הזרמת mkv עד רזולוציית 720p מהרשת הביתית.
קניתי אייפד לאחר התלבטויות דומות לשלך וככל שעובר הזמן אני מבין למה.
כפי שציינו קודמי לא היתי מתקרב לשום דבר שמכיל מעבד tegra 2.
כפי שציינו קודמי לא היתי מתקרב לשום דבר שמכיל מעבד tegra 2.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ה TFT300 כולל TEGRA 3 ולא 2 ועושה בפועל מצויין את כל מה שה IPAD עושה ועוד כמה דברים שה IPAD לא עושה. גם אצלי כמובן ניתן להזרים 720P ללא בעיה ל TFT300kobbi כתב:תאורטית האסוס מצטיין באפשרויותיובפועל אין כמו האייפד. הכל עובד כולל הזרמת mkv עד רזולוציית 720p מהרשת הביתית.
כפי שציינו קודמי לא היתי מתקרב לשום דבר שמכיל מעבד tegra 2....
-
liorreem
- חבר ותיק

חיפשתי את ההבדלים בין ה-TF300 וה- TF201.integral כתב:אנחנו קנינו את ה TFT300 החדש וכולם מאוד מרוצים. מבחינת ביצועים ברמה של הפריים, אבל בלי הבעיות של הפריים. היתרונות: מחיר ומה שמקבלים תמורתו, 32 גיגה (הרחבנו בעוד 100 שקל ל 64 גיגה שיהיה מקום לסרטים), מקלדת (גם סבבה פונקציונלית וגם נותן עוד זמן בטריה), חיבוריות (USB, HDMI). חסרונות - המסך הוא "רק" IPS ולא SUPER IPS, פלסטיק (איכותי) במקום אלומיניום, אין פלאש למצלמה, טיפה יותר עבה ושוקל מעט יותר מהפריים.
קרא את זה:
http://www.digitalversus.com/tablet/buy ... a1224.html...
מעבר למה שהזכרת (ביצועים המעט טובים יותר, העובי והמשקל) מסך -IPS+ אמור לעבוד בחוץ הרבה טוב יותר. ניסית לעבוד עם ה-300 באור מלא בחוץ? מה היה המצב?
ואיך האייפד בחוץ?
אם לא הייתה לאייפד את הרזולוצייה המדהימה, לא הייתי שוקל אותו.
אבל מה לעשות, החיים מלאים בהחלטות קשות.
נערך לאחרונה על ידי liorreem ב 22/07/2012 15:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש עוד שיקול בעייתי, יצא המחליף לפריים...
האינפיניטי יצא בחו"ל ואמור להגיע גם לארץ (יש כבר חנויות שמוכרות אותו במחיר מופקע).
עם מסך FHD, כרטיס מסך Tegra 3, בלי בעיות של WIFI,GPS ועוד כל מיני שיפורים (מעבד, מצלמה וכו') זה תוספת כאב ראש
עם מסך FHD, כרטיס מסך Tegra 3, בלי בעיות של WIFI,GPS ועוד כל מיני שיפורים (מעבד, מצלמה וכו') זה תוספת כאב ראש
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מבחינת הפריים וה TFT300, בטוח שיש יתרון לפריים בחוץ (אם כי לא השוויתי את שניהם בחוץ).liorreem כתב:חיפשתי את ההבדלים בין ה-TF300 וה- TF201.integral כתב:אנחנו קנינו את ה TFT300 החדש וכולם מאוד מרוצים. מבחינת ביצועים ברמה של הפריים, אבל בלי הבעיות של הפריים. היתרונות: מחיר ומה שמקבלים תמורתו, 32 גיגה (הרחבנו בעוד 100 שקל ל 64 גיגה שיהיה מקום לסרטים), מקלדת (גם סבבה פונקציונלית וגם נותן עוד זמן בטריה), חיבוריות (USB, HDMI). חסרונות - המסך הוא "רק" IPS ולא SUPER IPS, פלסטיק (איכותי) במקום אלומיניום, אין פלאש למצלמה, טיפה יותר עבה ושוקל מעט יותר מהפריים.
קרא את זה:
http://www.digitalversus.com/tablet/buy ... a1224.html...
מעבר למה שהזכרת (ביצועים המעט טובים יותר, העובי והמשקל) מסך -IPS+ אמור לעבוד בחוץ הרבה טוב יותר. ניסית לעבוד עם ה-300 באור מלא בחוץ? מה היה המצב?
ואיך האייפד בחוץ?
אם לא הייתה לאייפד את הרזולוצייה המדהימה, לא הייתי שוקל אותו.
אבל מה לעשות, החיים מלאים בהחלטות קשות....
לא עבדתי עם ה IPAD בחוץ, אבל ללא ספק המסך של ה 3 מבחינת טקסט מנצח (אם כי בסרטים לא ממש. ללא ספק הייתי מעדיף רזולוציה של FHD).
ברור שזו החלטה לא פשוטה. השאלה היא מה השימושים העיקריים ובאיזה מחיר אתה מקבל את המכשיר ומה אתה מקבל בשביל מה שאתה משלם. בשבילנו ה TFT300 נכון לזמן הקנייה היה הבחירה האופטימאלית, אבל אתה צריך לעשות את הבחירה המושכלת שלך
-
liorreem
- חבר ותיק

וואו - זאת החדשה הכי טובה ששמעתי כל היום (בעצם היחידה).tomer_h כתב:יש עוד שיקול בעייתי, יצא המחליף לפריים...האינפיניטי יצא בחו"ל ואמור להגיע גם לארץ (יש כבר חנויות שמוכרות אותו במחיר מופקע).
עם מסך FHD, כרטיס מסך Tegra 3, בלי בעיות של WIFI,GPS ועוד כל מיני שיפורים (מעבד, מצלמה וכו') זה תוספת כאב ראש...
דווקא פתרת לי את הבעייה - ה- TF700T נהנה מכל העולמות. גם מסך Full HD ברזולוציה כמו של ה-IPAD3 וגם כל הפיצרים הטובים של ה-TF201.
נראה לי שאמתין מעט שהמחיר יתייצב ואקנה אותו!
תודה לכולם על התשובות!
נראה לי גם כמו הבחירה הנכונה, אם אתה לא לחוץ בזמן. זה גם מה שאני עשיתי וכתבתי בתרד כאן, הרגע עדכנתי גם..liorreem כתב:וואו - זאת החדשה הכי טובה ששמעתי כל היום (בעצם היחידה).tomer_h כתב:יש עוד שיקול בעייתי, יצא המחליף לפריים...האינפיניטי יצא בחו"ל ואמור להגיע גם לארץ (יש כבר חנויות שמוכרות אותו במחיר מופקע).
עם מסך FHD, כרטיס מסך Tegra 3, בלי בעיות של WIFI,GPS ועוד כל מיני שיפורים (מעבד, מצלמה וכו') זה תוספת כאב ראש...
דווקא פתרת לי את הבעייה - ה- TF700T נהנה מכל העולמות. גם מסך Full HD ברזולוציה כמו של ה-IPAD3 וגם כל הפיצרים הטובים של ה-TF201.
נראה לי שאמתין מעט שהמחיר יתייצב ואקנה אותו!
תודה לכולם על התשובות!...
http://www.hometheater.co.il/vt171167
אני לא הייתי ממתין במקומך ורוכב את האסוס TF300T
במסך כזה בגודל של 10.1 רזולוציית HD כמעט ואינה מובחנת.
הדבר היחיד שתקבל מהמכשיר החדש זה שהוא יהיה איטי יותר בגלל הרזולוציה.
עברו דרכי במשך כחודש IPAD2 , UPAD3 ו- TRANSFORMER PAD - מה שנקרא TF300 .
האסוס לא ראה ממטר אף אחד מהאייפדים למינהם.
המלצתי לך היא - קח את ה- TF300 שמכיל את ה- TEGRA3 - הוא מגיע עם 4 ליבות + ליבה גראפית וניתן למצוא אותו במחיר מצויין .
כמובן שהוא גם מבוסס אנדרואיד (וזה הכיוון שאליו כל העולם הולך ע"פ דעתי)
אני לאחר שהתנסיתי בשלושתם - בחרתי ב-אסוס , והייתי בוחר בו שוב - גם היום .
במחיר של אייפד 3 אתה יכול להביא את האסוס עם מקלדת והוא יחזיק לך כ- 50 שעות (.במקלדת יש סוללה רצינית)
במסך כזה בגודל של 10.1 רזולוציית HD כמעט ואינה מובחנת.
הדבר היחיד שתקבל מהמכשיר החדש זה שהוא יהיה איטי יותר בגלל הרזולוציה.
עברו דרכי במשך כחודש IPAD2 , UPAD3 ו- TRANSFORMER PAD - מה שנקרא TF300 .
האסוס לא ראה ממטר אף אחד מהאייפדים למינהם.
המלצתי לך היא - קח את ה- TF300 שמכיל את ה- TEGRA3 - הוא מגיע עם 4 ליבות + ליבה גראפית וניתן למצוא אותו במחיר מצויין .
כמובן שהוא גם מבוסס אנדרואיד (וזה הכיוון שאליו כל העולם הולך ע"פ דעתי)
אני לאחר שהתנסיתי בשלושתם - בחרתי ב-אסוס , והייתי בוחר בו שוב - גם היום .
במחיר של אייפד 3 אתה יכול להביא את האסוס עם מקלדת והוא יחזיק לך כ- 50 שעות (.במקלדת יש סוללה רצינית)
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הרזולוציה של ה IPAD3 היא 1536X2048 זה יותר מ FHDliorreem כתב:tomer_h כתב:יש עוד שיקול בעייתי, יצא המחליף לפריים...האינפיניטי יצא בחו"ל ואמור להגיע גם לארץ (יש כבר חנויות שמוכרות אותו במחיר מופקע).
דווקא פתרת לי את הבעייה - ה- TF700T נהנה מכל העולמות. גם מסך Full HD ברזולוציה כמו של ה-IPAD3
...