מחפש מקרן עד כ 7500 שקל אשמח לעזרה
הי חברה
מחפש מקרן בתקציב הנ"ל לחדר קולנוע יעודי ( אפשרות להחשכה מלאה)
יש לי קיר רוחב של כמעט שלושה מטרים שעליו יתלה המסך , והמרחק תליה של המקרן עד ארבעה וחצי מטר (
אין שום מגבלה לגבי תליית המקרן)
כמובן מחפש מקרן FHD .
לא רואה בעיה גדולה עם יבוא אישי למרות שתמיד מוכן לשלם קצת יותר על שירות ואחריות מהארץ .
אשמח לעזרה בבקשה
מחפש מקרן בתקציב הנ"ל לחדר קולנוע יעודי ( אפשרות להחשכה מלאה)
יש לי קיר רוחב של כמעט שלושה מטרים שעליו יתלה המסך , והמרחק תליה של המקרן עד ארבעה וחצי מטר (
אין שום מגבלה לגבי תליית המקרן)
כמובן מחפש מקרן FHD .
לא רואה בעיה גדולה עם יבוא אישי למרות שתמיד מוכן לשלם קצת יותר על שירות ואחריות מהארץ .
אשמח לעזרה בבקשה
ofir_nim כתב:רכשתי hd33 ו-2 משקפי DLP-LINK מאמאזון, וחבר שגר בארה"ב הביא לי אותו לארץ.
סה"כ כולל מיסים - 7,000 ₪....
אשמח לדעת התרשמותך מהמקרן וכן אם נתקלת באיזושהי בעיה בזמן ההתקנה ,
רוצה לשאול מה בעצם הדרך הטובה ביותר להתקין אותו כי אני מבין שאין לו משחק ממש רציני עם העדשה ,
למרות שאין לי בעיה לתקוע אותו איפה שאני רוצה אין לי בעצם שום מגבלה .
אגב למה בעצם בחרת אותו ולא אפסון ? בגלל 3D ?
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
בחרתי בו בגלל ש: 1. בהדגמות שראיתי, העדפתי את התמונה שלו על פני האפסון 6000 2. קראתי יותר מידי דיווחים על חוסר אמינות של המנורות באפסונים (אמנם בסדרות הקודמות, אך לא רציתי לקחת סיכון). 3. בביקורות שקראתי עליו העדיפו אותו על האפסון 4. הוא קטן ויפה יותר, ומאחר ואצלי הוא מותקן בסלון, זה היה חשוב לי.yshneider כתב:ofir_nim כתב:רכשתי hd33 ו-2 משקפי DLP-LINK מאמאזון, וחבר שגר בארה"ב הביא לי אותו לארץ.
סה"כ כולל מיסים - 7,000 ₪....
אשמח לדעת התרשמותך מהמקרן וכן אם נתקלת באיזושהי בעיה בזמן ההתקנה ,
רוצה לשאול מה בעצם הדרך הטובה ביותר להתקין אותו כי אני מבין שאין לו משחק ממש רציני עם העדשה ,
למרות שאין לי בעיה לתקוע אותו איפה שאני רוצה אין לי בעצם שום מגבלה .
אגב למה בעצם בחרת אותו ולא אפסון ? בגלל 3D ?...
את ההתקנה שלו ביצעתי לבד, וברגע שהוא מותקן עם העדשה מול מרכז המסך ומול חלקו העליון של המסך, ההתקנה הושלמה. למסך 106" המרחק המקסימלי הוא כ 4.7 מטר בין העדשה למסך.
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
אמנם השחורים אינם מדהימים, ולא ציפיתי שיהיו, אך הם לא רעים, וכל השאר פשוט נהדר - תמונה חדה ביותר, נראה טוב מאד גם בחדר מואר יחסית, והצבעים יפים מאד.yshneider כתב:תודה אופיר , ובסה"כ איך התמונה והחוויה הסופית ?...
קניתי מקרן עם תלת מימד במחשבה שיהיה לי קל יותר למכור אותו בעתיד, ולא ציפיתי לראות תכנים בתלת מימד כי נראה לי מוזר לשבת בבית עם משקפים ולראות סרט, אבל לאחר צפייה במספר סרטים, אני חייב להודות שזאת חוויה מדהימה שמשדרגת את הצפייה ומכניסה לה אספקט מהנה ביותר. הילדים ממש מתלהבים מהתלת מימד, וכבר 2 זוגות חברים החליטו בזכות הצפייה אצלי שהם גם קונים את המקרן.
אם אתה באיזור ראשל"צ אתה מוזמן לבוא ולראות - שלח לי את הנייד שלך בפרטי.