בינגו פלוס אקסטרה - מישהו הצליח לקבל ?
יש כרגע בפלאפון חבילת בינגו פלוס אקסטרה הכוללת:
1500 דקות + 1500 סמסים + 1GB גלישה ב- 99 ש"ח
עכשיו לפי מה שהבנתי בחבילות בינגו הזיכויים על החבילה הקודמת נשארים.
ולכן המסלול הזה מאוד משתלם למי שיש עדיין זיכוים על החבילה הישנה/על המכשיר.
בפלאפון טוענים שרק המערכת יכולה להתאים דבר כזה ללקוח ושהם לא יכולים לעשות כלום בנידון.
מישהו קיבל את החבילה הזו ויכול להעיד מה רמת השימושים שלו ? או מישהו שעובד בחברה ויכול לתת פירוט נרחב יותר ?
תודה
1500 דקות + 1500 סמסים + 1GB גלישה ב- 99 ש"ח
עכשיו לפי מה שהבנתי בחבילות בינגו הזיכויים על החבילה הקודמת נשארים.
ולכן המסלול הזה מאוד משתלם למי שיש עדיין זיכוים על החבילה הישנה/על המכשיר.
בפלאפון טוענים שרק המערכת יכולה להתאים דבר כזה ללקוח ושהם לא יכולים לעשות כלום בנידון.
מישהו קיבל את החבילה הזו ויכול להעיד מה רמת השימושים שלו ? או מישהו שעובד בחברה ויכול לתת פירוט נרחב יותר ?
תודה
אז תגיד להם שהם אתה מנתק עכשיו אתה מנייד באותו הרגע לחברה אחרת, זאת כנראה שיטה חדשה שלהם איך לנפנף לקוח ולהלחיץ אותו.
מניסיון שלי באורנג', זה לוקח כמה ימי עסקים עד שמנתקים לך את המנוי ולפני זה מתקשרים אליך עוד פעם, אין לי מושג איך זה עובד בפלאפון האמת.nerya40 כתב:הגעתי למצב קשה. כשאני מאיים בהתנתקות אומרים לי שהמספר שלי ילך לאיבוד. ואם אני רוצה באמת להתנתק אני צריך לפנות לחברות האחרות כך שלחברה שאני נמצא בה כעת כמעט ואין יכולת לשמר אותי....
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
אני לא מבין מה מיוחד בחבילה?
זה לא שיחות חופשי ,זה לא גלישה חופשית ....
זה לא שיחות חופשי ,זה לא גלישה חופשית ....
לפי מה שקראתי המבצע הוא לכלל הלוקחות הקיימים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4239808,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4239808,00.html
חחdoubledu כתב:ללקוחות קיימים שהמחשב מתאים לגביהם את התוכנית הספציפית הזו...
כן עכשיו התקשרתי לברר בדיוק על המבצע הזה מסתבר שאני לא זכיתי בהתאמה "שהמחשב בוחר " ..
למרות שאני מנוי אצלהם כבר יותר מ 10 שנים.
מעניין מה הקריטריונים כדי כן לקבל את התוכנית הזו
אני עדיין מרצה שנת מאסר בכלא-פון ונשאר לי עוד 18 חודשים על המכשיר. ולכן אם אני אברח משם הם ידרשו ממני 110 שקל כל חודש.
במסלול בינגו הזיכויים על המכשיר נשארים ולכן אם החבילה עולה 99 שקל ואני אקבל זיכוי של 110 שקל על המכשיר יצא מצב שאני לא משלם על החבילה אלא רק על המכשיר ולכן אני אקבל 1500 דקות + 1500 סמסים + 1GB גלישה ב- 110 שקל למרות שאני בהתחייבות.
אם אני אברח להוט לדוגמה אני אצטרך לשלם לפלאפון 110 שקל + 89 שקל להוט ואז יצא לי לא משתלם.
ופתאום האיום בניתוק לא עוזר! הם אומרים לך אין בעיה ננתק אותך בכיף רק אנחנו מזכירים שהמספר שלך ילך לאיבוד. וגם לחילופין שאני מאיים עליהם שאני אבצע ניוד למספר הם אומרים אין בעיה, יש משהו נוסף לסייע לך ?
חצופים כאלה.
עכשיו מה אכפת לנציגים מי יתנתק מפלאפון ? כל עוד זה לא בא על חשבונם זה לא פוגע בהם ולכן אין להם בעיה להגיד לך להתנייד.
במסלול בינגו הזיכויים על המכשיר נשארים ולכן אם החבילה עולה 99 שקל ואני אקבל זיכוי של 110 שקל על המכשיר יצא מצב שאני לא משלם על החבילה אלא רק על המכשיר ולכן אני אקבל 1500 דקות + 1500 סמסים + 1GB גלישה ב- 110 שקל למרות שאני בהתחייבות.
אם אני אברח להוט לדוגמה אני אצטרך לשלם לפלאפון 110 שקל + 89 שקל להוט ואז יצא לי לא משתלם.
ופתאום האיום בניתוק לא עוזר! הם אומרים לך אין בעיה ננתק אותך בכיף רק אנחנו מזכירים שהמספר שלך ילך לאיבוד. וגם לחילופין שאני מאיים עליהם שאני אבצע ניוד למספר הם אומרים אין בעיה, יש משהו נוסף לסייע לך ?
חצופים כאלה.
עכשיו מה אכפת לנציגים מי יתנתק מפלאפון ? כל עוד זה לא בא על חשבונם זה לא פוגע בהם ולכן אין להם בעיה להגיד לך להתנייד.