השוואה בין 2 דגמי LG
לפני כשנה קניתי טלויזיה של LG
הדגם הוא 47LD460
בעקבות תקלה במסך, ובמסגרת האחריות, מחליפים לי את הטלויזיה לדגם אחר
47LK530
לדבריהם פשוט אין יותר את הדגם הקודם במלאי.
על פניו נראה שמדובר בדגם טוב יותר, ולמעט אולי רמקולים חלשים יותר, נראה שהוא עולה בנתונים היבשים על הדגם הקודם בכמה פרמטרים. האם למישהו יש היכרות עם 2 הדגמים האלה (או לפחות עם הדגם החדש יותר)? לא יצא לי לראות את הדגם החדש שאני מקבל, ואני מקווה שאכן הפרטים הטכניים היבשים משקפים מסך טוב יותר באמת.
אשמח לשמוע את דעתכם.
הדגם הוא 47LD460
בעקבות תקלה במסך, ובמסגרת האחריות, מחליפים לי את הטלויזיה לדגם אחר
47LK530
לדבריהם פשוט אין יותר את הדגם הקודם במלאי.
על פניו נראה שמדובר בדגם טוב יותר, ולמעט אולי רמקולים חלשים יותר, נראה שהוא עולה בנתונים היבשים על הדגם הקודם בכמה פרמטרים. האם למישהו יש היכרות עם 2 הדגמים האלה (או לפחות עם הדגם החדש יותר)? לא יצא לי לראות את הדגם החדש שאני מקבל, ואני מקווה שאכן הפרטים הטכניים היבשים משקפים מסך טוב יותר באמת.
אשמח לשמוע את דעתכם.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
ב LD460 קשה מאוד להיתקל בתופעה שכן במסך הזה אולטימטיבי לגיימרים. יכול להיות שעדיף לבקש את ה LS460 החדש שכן שם אין מערכות עיבוד תמונה מתקדמות מה שמגדיל את הסיכוי ללאג נמוך.
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
אל תתייחס ל MCI100. זה לא אומר באמת 100 הרץ (כמו ב 530).
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
אל תתייחס ל MCI100. זה לא אומר באמת 100 הרץ (כמו ב 530).
טוב... זה היה נחמד אם הייתי מקבל כזאת, אבל היא מן הסתם יקרה הרבה יותר.
השאלה היא באמת אם עניין ה"לג" הזה הוא מהותי. קראתי בכמה פורומים שלא מרגישים את זה בכלל, ולא מצאתי בשום מקום תלונה אמיתית או אכזבה מהתחושה.
האם יצא לך לראות את האפקט הזה בעיניך, והאם התרשמת שהוא מורגש ביום יום אם לא מחפשים אותו בשבע עיניים?
תודה
השאלה היא באמת אם עניין ה"לג" הזה הוא מהותי. קראתי בכמה פורומים שלא מרגישים את זה בכלל, ולא מצאתי בשום מקום תלונה אמיתית או אכזבה מהתחושה.
האם יצא לך לראות את האפקט הזה בעיניך, והאם התרשמת שהוא מורגש ביום יום אם לא מחפשים אותו בשבע עיניים?
תודה