שאלה בקשר ל-xtreamer prodigy silver
-
EdenNatanzon
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי טלוויזיה מדגם -(scarlet 2 (32 inch החיבורי hd שלה הם 1.3 ראיתי במפרט של הxtreamer prodigy silver שהחיבור hd שלו הינו 1.4 האם אני יוכל לחבר את הסטרימר הזה לטלוויזיה שלי?
כמו כן, רציתי לדעת באיזה רמה ההדבקת תרגום עברי בסטרימר הזה??האם אני פשוט יכול להוריד קובץ תרגום מהאתר סאבטייטל למשל ולהדביק אותו בקלות לכל סרט או סדרה שאני רוצה??
כמו כן, רציתי לדעת באיזה רמה ההדבקת תרגום עברי בסטרימר הזה??האם אני פשוט יכול להוריד קובץ תרגום מהאתר סאבטייטל למשל ולהדביק אותו בקלות לכל סרט או סדרה שאני רוצה??
HDMI 1.4 תומך תלת-מימד , HDMI 1.3 לא תומך תלת-מימד .
מעבר לכך אין לך בעיה לחבר אחד לשני .
לגבי תירגום - כל שעליך לעשות הוא לוודא שהקובץ תירגום (SRT) יהיה בדיוק באותו שם כמו הקובץ של הסרט (MKV \ AVI וכ'ו )
לדוגמה :
אם התירגום לא מסונכרן לתמונה - יש בסטרימר מנגנון שמאפשר לך לסדר את הסינכרון בינהם .
צפייה מהנה
מעבר לכך אין לך בעיה לחבר אחד לשני .
לגבי תירגום - כל שעליך לעשות הוא לוודא שהקובץ תירגום (SRT) יהיה בדיוק באותו שם כמו הקובץ של הסרט (MKV \ AVI וכ'ו )
לדוגמה :
אם התירגום לא מסונכרן לתמונה - יש בסטרימר מנגנון שמאפשר לך לסדר את הסינכרון בינהם .
צפייה מהנה
-
EdenNatanzon
- חבר שרק התחיל

קודם כל תודה רבה, דבר שני זה בטוח ב 100% שאין בעיות עם הדבקת התרגום כי קראתי פה ושם שיש בעיות איתו.יש לך את הסטרימר הזה אם כן איך אתה מתרשם ממנו?
-
EdenNatanzon
- חבר שרק התחיל

איך היכולת שלו לשים פוסטרים לסרטים/סדרות כמו כן לשים מידע/תקציר?האם מתי שיש לי עונה שלמה היא מופיע לי כעונה בתקייה אחת או כל פרק בנפרד?
וגם מה ההבדל בין גירסת הסילבר לבין גירסת הבלאק?
וגם מה ההבדל בין גירסת הסילבר לבין גירסת הבלאק?
ההבדל בין הסילבר לבלאק הוא אנטנה שמגיעה איתו,קליטת שידורי עידן פלוס והצבע כמובן.
לגבי הצגת פוסטרים/מידע ושאר יכולות Jukebox הוא מאוד בעייתי.
מעניין יהיה לערוך פה סקר, לפי הפוסטים בזמן האחרון לרוב המשתמשים (כולל אותי) הפיצ'ר הזה לא עובד (או עובד חלקי).
חבל, ננסה להילחם עם זה עוד קצת ואם לא יעזור נאלץ לחכות לגירסא הבאה
לגבי הצגת פוסטרים/מידע ושאר יכולות Jukebox הוא מאוד בעייתי.
מעניין יהיה לערוך פה סקר, לפי הפוסטים בזמן האחרון לרוב המשתמשים (כולל אותי) הפיצ'ר הזה לא עובד (או עובד חלקי).
חבל, ננסה להילחם עם זה עוד קצת ואם לא יעזור נאלץ לחכות לגירסא הבאה