מה עדיף? DAC או נגן רשת כמו פיוניר N50?
שלום
ברשותי סט סטריאו מכובד. לאחרונה התקלקל ה CD ואני מחפש תחליף למקור ראוי שיתאים לעידן החדש כך שאוכל להנות מהזרמת מוזיקה מקונן ברשת או כונן USB . לכן רכשתי בתום לב סטרימר של פוקפורן C300 אך כנראה שזה לא יפתיע אף אחד מיכם שאיכות הסאונד האנלוגי קצת פחות מעלוב.
לכן הפעם החלטתי להתיעץ עמכם - האם יש סיכוי לשפר את הסאונד בעזרת DAC ? או שיש צורך לרכוש מכשיר יעודי לנושא כמו פיוניר N50?
מעוניין להשאר עם הסט הקיים ולשנות רק את המקור
התקציב כ 4000 ש"ח
תודה
יניב
ברשותי סט סטריאו מכובד. לאחרונה התקלקל ה CD ואני מחפש תחליף למקור ראוי שיתאים לעידן החדש כך שאוכל להנות מהזרמת מוזיקה מקונן ברשת או כונן USB . לכן רכשתי בתום לב סטרימר של פוקפורן C300 אך כנראה שזה לא יפתיע אף אחד מיכם שאיכות הסאונד האנלוגי קצת פחות מעלוב.
לכן הפעם החלטתי להתיעץ עמכם - האם יש סיכוי לשפר את הסאונד בעזרת DAC ? או שיש צורך לרכוש מכשיר יעודי לנושא כמו פיוניר N50?
מעוניין להשאר עם הסט הקיים ולשנות רק את המקור
התקציב כ 4000 ש"ח
תודה
יניב
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
יש לוודא כי עוצמת השמע בסטרימר מכוונת על 0.
אני מניח כי יש ברשותך רסיבר, ניסית לתת לרסיבר לבצע את הפענוח על ידי חיבור דיגיטלי?
אני מניח כי יש ברשותך רסיבר, ניסית לתת לרסיבר לבצע את הפענוח על ידי חיבור דיגיטלי?
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ה N50 הוא גם DAC מעולה וגם מזרים אודיו מצוין,
אני עובד איתו כבר חודש והוא פשוט מדהים מבחינת ביצועים,
ממשק העבודה שלו (במקרה שלי דרך מכשירי אנדורויד) הוא לא משהו עילאי אבל סביל בהחלט,
ניתן לגשת לתיקיות שיתוף ברשת ולהזרים אודיו, כמובן רדיו איטרנט , airplay , USB ....
אני ממש מרוצה מהמכשיר
אני עובד איתו כבר חודש והוא פשוט מדהים מבחינת ביצועים,
ממשק העבודה שלו (במקרה שלי דרך מכשירי אנדורויד) הוא לא משהו עילאי אבל סביל בהחלט,
ניתן לגשת לתיקיות שיתוף ברשת ולהזרים אודיו, כמובן רדיו איטרנט , airplay , USB ....
אני ממש מרוצה מהמכשיר
לדעתי הפתרון הכי טוב הוא DAC שישפר לך את הסאונד בכמה רמות מעל מה שיש לך עכשיו. שאתה כותב סט סטריאו מכובד למה אתה מתכוון? המטרה של השאלה היא לכוון אותך לDAC הנכון. יש כמה אופציות טובות שכדאי לך לשמוע בהתאם לרמה של הסט אפ שלך: Musical Fidelity M1 DAC , MUSICAL FIDELITY V DAC 2, Audiolab M-DAC .cambridge audio DacMagic Plus
תשובות
תודה לכולם
1. אכן ניסיתי לחבר לכניסה דיגיטלית ברסיבר . היה שיפור כך עדיין לא כפי שהיה עם הCD
2."מערכת סבירה" = מגבר + פרה של מרידיאן (577+502) ורמקולים בטהובן של וינה אקוסטיק
אני מרוצה מהסט ולא מעוניין בשינוים גדולים מעבר לתחליף ל CD
1. אכן ניסיתי לחבר לכניסה דיגיטלית ברסיבר . היה שיפור כך עדיין לא כפי שהיה עם הCD
2."מערכת סבירה" = מגבר + פרה של מרידיאן (577+502) ורמקולים בטהובן של וינה אקוסטיק
אני מרוצה מהסט ולא מעוניין בשינוים גדולים מעבר לתחליף ל CD
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לא מסכים.
הפיוניר הוא אחלה DAC אבל הוא סטרימר זוועתי.
מסך קטן ולא שימושי
ממשק נוראי (גם באפליקציות)
דפדוף גרוע מאוד ברשימות ארוכות (אין אפשרות לקפוץ לאות מסוימת ברשימה)
אין חיפוש בספרייה
למי שיש הרבה מוזיקה ונזקק לחיפוש ודפדוף, זה לא הסארימר הנכון.
הפיוניר הוא אחלה DAC אבל הוא סטרימר זוועתי.
מסך קטן ולא שימושי
ממשק נוראי (גם באפליקציות)
דפדוף גרוע מאוד ברשימות ארוכות (אין אפשרות לקפוץ לאות מסוימת ברשימה)
אין חיפוש בספרייה
למי שיש הרבה מוזיקה ונזקק לחיפוש ודפדוף, זה לא הסארימר הנכון.
העם דורש..... כל מיני דברים