היום התקשרתי לליאור שליד הבית שלי ובדקתי עם יש להם את הES6200 של סמסונג, הם אמרו לי שכן אבל אין בתצוגה.
ראיתי סרטון קצר ביטויוב על הטלוויזיה אבל חוץ מזה אני לא יודע שום חוות דעת על הטלוויזיה הזאת.
האם שווה לי ללכת ולקנות אותה אפילו שלא ראיתי אותה בעין? האם מישהו פה ראה אותה ויכול לומר כמה דברים עליה?
אני כבר מחכה הרבה זמן לקנות כפי שחלק מכם יודעים, אבל אני לא רוצה להחליק את האשראי עד שאני יודע שאני לא אתעכזב, ראיתי את הD6400 גם את התלת שלה ומאוד נהנתי ממנה, מה שאני מחפש זה את המחליף שלה עם תלת מימד מלא בדגם 2012 ולדעתי זה הES6200.
מה דעתכם?
האם לקנות מבלי לראות מה דעתכם?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
soler, תשאל קונקרטי יותר.
תשובה שלי לפי הבנתי: לא קונים מסך בלי לראות אותו. מפרטים זה דבר מטעה. אולי הצבעים שלה לא טובים לך (חזקים/חלשים מדי), אולי אין לה פיצ'רים שחשבת שיהיו, אולי התפריטים לא נוחים, כניסת המחשב לא תומכת ברזולוציות שרצית, לא נראית טוב בתנאי תאורה שיש אצלך ועוד.
דגמים מחליפים על הנייר לאו דווקא משקפים את המציאות.
dor8, please play nice...

תשובה שלי לפי הבנתי: לא קונים מסך בלי לראות אותו. מפרטים זה דבר מטעה. אולי הצבעים שלה לא טובים לך (חזקים/חלשים מדי), אולי אין לה פיצ'רים שחשבת שיהיו, אולי התפריטים לא נוחים, כניסת המחשב לא תומכת ברזולוציות שרצית, לא נראית טוב בתנאי תאורה שיש אצלך ועוד.
דגמים מחליפים על הנייר לאו דווקא משקפים את המציאות.
dor8, please play nice...
Vocare Ad Regnum