יחסת חשיבות גבוהה מדי לטעמי בנושא ה DTT. אין כאן חיסרון שאין לו מענה/פתרון.
ממיר DTT פשוט אמור לפתור את הבעייה.הלא כך?
כנ"ל לגביי התמיכה בעברית.קראתי איפהשהו שיורוקום הבטיחו שעד סוף השנה תהייה עברית.
מעבר לזה-נראה כמו מסך מושלם.
הבעייה היחידה היא...............שהאולד מעבר לפינה..ועבור מי שהולך להשקיע כ 17אלף ש"ח על מסך עם רמת מצויינות הגבוהה ביותר כיום-תהיה בעייה בנושא הזה כאשר האולד ייכנס.
מה דעתו של הסוקר בנושא?
תודה
1. הם לא הבטיחו, הם אמרו שיש כוונה מצד פנסוניק להוסיף את זה (זה לא ממש תלוי ביבואן, כידוע, אלא ביצרן).
2. OLED עדיין רחוק מייצור המוני, למרות כל ההבטחות עדיין לא מדובר על כמויות ייצור משמעותיות. התוכנית היתה להוציא כמות מאוד מוגבלת של מכשירים עד סוף השנה (עדיין לא ברור איפה התוכנית הזו עומדת במבחן המימוש, כנראה שנגלה בספטמבר בתערוכת IFA). שנה הבאה אמורים לעבור לייצור המוני, אבל בינתיים לא ברור גם כמה מסובך המעבר לייצור המוני צפוי להיות (ע"ע טכנולוגיות כמו D-ILA שנתקע במעבר לייצור המוני אצל אפסון כבר שנתיים פלוס).
חסר לנו גם המון פרטי מידע כגון, אורך החיים, רגישות לצריבה והזמינות של המכשיר הסופי.
מה כן ידוע? המחיר הוכרז כ-9000 דולר עבור מסך 55" בארה"ב, או 9000 יורו באירופה (כך שזה כנראה יעמוד על סכום של 6 ספרות בארץ).
תודה עופר, אחלה דרך לפתוח את השבוע.
מסך מדהים, לדעתי האו-לד בבעיה, קונטרסט לא מדיד, אמינות, טכנולוגיה מוכחת, תלת מימד מושלם לעומת טכנולוגיה
בחיתולים.
אני יודע מה הייתי בוחר
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
לקרוא את הביקורת ולהזיל ריר..אררררר
קודם כל ביקורת מצויינת כרגיל, שאפו עופר!
המסך הזה בפשטות הוא מסך החלומות. לקחת קורו ולהוסיף לו תלת מימד מושלם + מנגנוני תמונה סופר מתקדמים... חלום.
קצת מבאס למי שקנה מסך VT30 בשנה האחרונה כשהוא מבין שהשיפור הוא משמעותי...
בכל אופן חוץ מהעברית והDTT שממש שולי בעיניי, המסך עומד בקטגוריה של עצמו,רפרנס שלכל מסך קיים יהיה קשה מאוד להתחרות בו.
הבעיה היחידה היא המחיר...
דרך אגב עופר, האם יצא לך לראות שידורי כדורגל עם מנגנון הIFC פועל על HIGH?
מעניין מאוד איך היורו "זורם" על המסך עם המנגנון החדש...
חברים,לא הכל ורוד.
יצאה סקירה של המסך הזה(אינני זוכר את שם האתר שפירסם אותה,ואין באפשרותי לבצע חיפוש כרגע) ששם המסך קיבל ציון טוב בלבד.
מאד רחוק מהמחמאות שהורעפו עליו כאן.
אולי מישהו יוכל להעלות את הביקורת הזו.
koksi,
ומה מבטיח שתוצאות הבדיקה של האתר ההוא נכונות יותר ממה שנכתב כאן?
כל ביקורת צריך לקחת אותה בערבון מוגבל ולא כתורה מסיני וכל מטרתה לתת לך כיוון או מידע על איך המסך הזה מתפקד. אני אישית מעדיף את הביקורות של עופר כי הם מקיפות וטובות ובשפה שלי. זה שאתר כזה או אחר בחו"ל מצא לנכון לתת למסך ציון נמוך יותר צריך לשאול בהשוואה לאיזה מסך? ובאיזה תנאים הוא נבחן.
ליאור