היי אני מעוניין לרכוש 2 טלוויזיות אחת 40". והשניה 55" שתיהיה בסלון וחש
לי שב55 תיהיה ממש איכותית...ומה זה הקטע של תלת מימד פסיבי לאקטיבי..?
מה שראיתי עד עכשיו וקיבלתי המלצות זה הסמסונג d8000 ל55. בבקשה אני צריך עזרה ולא רוצה לקנות משהו שבסוף אני יצטער עליו. תודה.
נ.ב איך הפנאסוניק הבנתי שיש להם דגם חדש et 5 אני מתכוון כמובן ל55" שזאת בעצם הקניה החשובה יותר.
מה שראיתי עד עכשיו וקיבלתי המלצות זה הסמסונג d8000 ל55. בבקשה אני צריך עזרה ולא רוצה לקנות משהו שבסוף אני יצטער עליו. תודה.
נ.ב איך הפנאסוניק הבנתי שיש להם דגם חדש et 5 אני מתכוון כמובן ל55" שזאת בעצם הקניה החשובה יותר.
תקציב 13000 סלון 3.80 עדיפות led ואני לא יודע למה מה תכלס יותר טוב ?
ולא יודע למה ראיתי מלא טלויזיות ובינהם גם הd8000 של סמסונג וגם הדגם החדש שלהם שמחיליף אותה יש מן מצב כזה שרואים סרט והכל נראה כאילו לא אמין כאילו לא ערוך כזה משהו בתזוזות שלהם מישהו יודע למה אני מתכוון..?
ולא יודע למה ראיתי מלא טלויזיות ובינהם גם הd8000 של סמסונג וגם הדגם החדש שלהם שמחיליף אותה יש מן מצב כזה שרואים סרט והכל נראה כאילו לא אמין כאילו לא ערוך כזה משהו בתזוזות שלהם מישהו יודע למה אני מתכוון..?
גם אני רציתי את ה D8000 אבל כבר לא ניתן להשיג אותם בגלל הכניסה של הדגם החדש ES8000
ולגבי התזוזה נראה לי אתה מתכוון ל HZ אני בכל אופן מכבה את זה אני לא אוהב שהמנגנון הזה עובד זה נראה לי כזה לא מציאותי
אבל יש כאלה שאוהבים את זה
ולגבי התזוזה נראה לי אתה מתכוון ל HZ אני בכל אופן מכבה את זה אני לא אוהב שהמנגנון הזה עובד זה נראה לי כזה לא מציאותי
אבל יש כאלה שאוהבים את זה
" Don't Just Watch A Movie , Become Part of it with A Good Sound System "
E5 ו - ET50 של פנסוניק מהוות תמורה מצויינת לכסף.
גם LG671 וגם סמסונג. אתה צריך לבחון ולראות לאיזו תמונה אתה מתחבר יותר.
סמסונג למשל נוטה להציג תמונה שהיא יותר טובה מהאמת, קרי צבעים יותר חזקים ממה שהם בפועל.
פנסוניק הרבה יותר נאמנה למקור, אבל בהשוואה של אחד מול אחד, סמסונג יכולה להראות יותר צבעונית - ולכן אתה חייב לראות מה אתה אוהב יותר.
האם עברית חשובה לך? טלויזיות של פנסוניק מגיעות ללא עברית, ואתה צריך לחשוב האם זה deal braker מבחינתך (אם לא הבנת מה כתבתי - אל תקנה פנסוניק).
אפשרות טובה נוספת היא ללכת על סדרה גבוהה אך ישנה יותר (2011) של סוני. גם תומכת עברית, וגם יש לה פוזה שחבל על הזמן. תלוי אם אתה אוהב אותן יפות גם כשהן מכובות. אבל תצטרך להוסיף לפחות 10% לתקציב + משקפיים (סדרת HX820). או לרדת ל - HX755 שהיא סדרה חדשה יותר, אך מדגם נמוך יותר.
גם LG671 וגם סמסונג. אתה צריך לבחון ולראות לאיזו תמונה אתה מתחבר יותר.
סמסונג למשל נוטה להציג תמונה שהיא יותר טובה מהאמת, קרי צבעים יותר חזקים ממה שהם בפועל.
פנסוניק הרבה יותר נאמנה למקור, אבל בהשוואה של אחד מול אחד, סמסונג יכולה להראות יותר צבעונית - ולכן אתה חייב לראות מה אתה אוהב יותר.
האם עברית חשובה לך? טלויזיות של פנסוניק מגיעות ללא עברית, ואתה צריך לחשוב האם זה deal braker מבחינתך (אם לא הבנת מה כתבתי - אל תקנה פנסוניק).
אפשרות טובה נוספת היא ללכת על סדרה גבוהה אך ישנה יותר (2011) של סוני. גם תומכת עברית, וגם יש לה פוזה שחבל על הזמן. תלוי אם אתה אוהב אותן יפות גם כשהן מכובות. אבל תצטרך להוסיף לפחות 10% לתקציב + משקפיים (סדרת HX820). או לרדת ל - HX755 שהיא סדרה חדשה יותר, אך מדגם נמוך יותר.
Buzhish ... היי מזה מנגנון hz..? עם הבנת אותי נכון ואני חושב שכן
אז זה כאילו שהם זזים לא טבעי מהר קצת מהמציאות
purefun... על איזה דגם אתה מדבר של הסוני דווקא נשמע לי ממש טוב לי יש סוני מסדרת kdl46w4000 הישנות יותר ועד היום רואים בא מעולה!!
אה..ולגבי מסך ה40" שזה לחדר אז כנראה אני הולך על סמסונג d 6000 מה אתם אומרים עליו??? ב3800 +שתי משקפי תלת מימד
והכי חשוב האם יש אפשרות לבטל את מנגנון ההחלקה? בd6000??(בהנחה שbuzhish ואני מדברים על אותו דבר)
purefun... על איזה דגם אתה מדבר של הסוני דווקא נשמע לי ממש טוב לי יש סוני מסדרת kdl46w4000 הישנות יותר ועד היום רואים בא מעולה!!
אה..ולגבי מסך ה40" שזה לחדר אז כנראה אני הולך על סמסונג d 6000 מה אתם אומרים עליו??? ב3800 +שתי משקפי תלת מימד
והכי חשוב האם יש אפשרות לבטל את מנגנון ההחלקה? בd6000??(בהנחה שbuzhish ואני מדברים על אותו דבר)
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
גיל, אתה מתכוון לתחושה כאילו הסרט צולם במצלמה ביתית?
אם כן, זאת תופעת לוואי מצערת שלמדנו לקשר איכות גרועה ותמונה מטושטשת בסצנות עם תנועה מהירה עם קולנוע.
אני לא ראיתי אף מכשיר שאי אפשר לכבות בו את המנגנון הזה, אבל אישית אני משתדל להתרגל אליו כי בסופו של דבר זה יותר איכותי.
אם כן, זאת תופעת לוואי מצערת שלמדנו לקשר איכות גרועה ותמונה מטושטשת בסצנות עם תנועה מהירה עם קולנוע.
אני לא ראיתי אף מכשיר שאי אפשר לכבות בו את המנגנון הזה, אבל אישית אני משתדל להתרגל אליו כי בסופו של דבר זה יותר איכותי.
psibeast
לא..מה שאני מדבר איתך זה לא איכות גרועה ותמונה מטושטשת אלה להפך..בסרטים של hd ובטלוויזיות איכותיות יש תזוזה חלקה!! ואיכות תמונה טובה אבל ממש לא טבעית כאילו מהר קצת לא יודע להסביר
יכול להיות שמדובר במנגנון החלקה שאפשר לבטל כמו ש Buzhish אמר?
לא..מה שאני מדבר איתך זה לא איכות גרועה ותמונה מטושטשת אלה להפך..בסרטים של hd ובטלוויזיות איכותיות יש תזוזה חלקה!! ואיכות תמונה טובה אבל ממש לא טבעית כאילו מהר קצת לא יודע להסביר
יכול להיות שמדובר במנגנון החלקה שאפשר לבטל כמו ש Buzhish אמר?
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
אני לא מדבר על איכות גרועה או תמונה מטושטשת, בדיוק להפך, אני מדבר על תמונה איכותית מאוד, זאת כל הפואנטה שלי.גיל8 כתב:psibeast
יכול להיות שמדובר במנגנון החלקה שאפשר לבטל כמו ש Buzhish אמר?...
הסיבה שאמרתי מצלמה ביתית היא בגלל שמצלמות ביתיות כמובן מצלמות ב frame rate גבוה בד"כ. כנ"ל אופרות סבון, בגלל זה האפקט הזה נקרא "אפקט אופרת הסבון".
התחושה היא לפעמים שאתה לא מסתכל על סרט אלא על סט צילום?
אני חושב שאתה צודק! נכון נראה לי שאתה בכיוון, אחי מה עושים עם זה , ממש מבאס!! נראה לי לא נורמאלי להסתכל על סרט ככה מה עושים האם ככה נראה סרטים לעד? לא נראה לי הגיוני כל העניין הזה
זה ממש מבאס לי את כל חווית הקניה ואני הולך להוציא הרבה כסף במיוחד על הטלוויזיה בסלון, ולמה? לראות בסוף סרט לא ערוך!? האם זה קורא גם בפלזמה?
זה ממש מבאס לי את כל חווית הקניה ואני הולך להוציא הרבה כסף במיוחד על הטלוויזיה בסלון, ולמה? לראות בסוף סרט לא ערוך!? האם זה קורא גם בפלזמה?
אין לך מה להתבאס. זה סה"כ מנגנון החלקת תמונה שקיים בתוך המסכים החדשים. אפשר לכבות אותו ואז תראה סרטים כמו שאתה רגיל.
אגב לגמרי מבין אותך. גם אני לא סובל את "החלקת התמונה".
לטעמי הורס את הלוק הקולנועי.
ולכן הדבר הראשון שעשיתי היה לכבות את האופציה הזאת במסך שלי.
אין לך מה להתבאס. זה סה"כ מנגנון החלקת תמונה שקיים בתוך המסכים החדשים. אפשר לכבות אותו ואז תראה סרטים כמו שאתה רגיל.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
כן יש אפשרות לכבות את זה.גיל8 כתב:ron5054 האם לסמסונג d6000 יש את האופציה לכבות את זה אני ממש יודה לך עם תבדוק לי את זה אני אוטוטו קונה אותה וממש חשוב לי שאני אוכל לכבות את האופציה המעצבנת הזאת....תודה....