קליטת ערוצים ללא HOT או YES , כיצד אפשר ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
dkv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 284
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי חברה,

אני מעוניין לקלוט את הערוצים הבאים ללא Hot או Yes

ערוצים 1, 2, 10 , 24 - אני יודע שניתן דרך עידן+
ערוץ 5 ו 5+
ערוצי סדרות וסרטים ( לא מפריע לי של איזה חברה Hot או Yes)

נמעס לי לשלם מעל 200 ש"ח כל חודש עבור ערוצים שאינני צופה בהם.
אין זה הגיוני שאני צופה רק ב 10 ערוצים ( לרוב וגם רק אחרי העבודה ) ומשלם את הסכום הזה

שאר הערוצים ממש לא מעניינים אותי , לא רוצה לשלם עליהם.

למשהו יש מושג מה אפשר לעשות

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ברמת העיקרון הוט אנלוגי עדיין משדרים.
אם אתה מכיר את הארון התקשורת שלך (ושל הבניין), תבדוק האם הוט או יס ניתקו אותך וחיברו את הכבל שלהם.

אם היית לקוח חוקי של הוט והתנתקת הם מחובים לחבר אותך חזרה לשידורים האנלוגיים עד לרגע הניתוק וכניסת הDTT לפעולה מלאה...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #3 

קודם כל ערוץ 24 עדיין לא קיים בעידן+, הוא מתוכנן לעתיד אבל העתיד זה עד סוף השנה במקרה הטוב ועד סוף 2013 במקרה הפחות טוב. לעומת זאת ערוצים 33,99 ו-23 שלא הזכרת דווקא כן משודרים שם.
ערוצים 5 ו-+5 משודרים רק ביס והוט. קודם כל תעשה לעצמך טובה ואל תתחבר פיראטית לכבלים - הוט בודקים את זה ואתה סתם תסתבך. חוץ מזה זה גם לא חוקי ולא מוסרי. בנוסף הוט גם בתהליך של כיבוי השידור האנלוגי (בחלקים נרחבים בארץ הוא כבר כובה והכיבוי צפוי להסתיים עד סוף השנה בכל הארץ) ככה שזה לא באמת יעזור לך לטווח הארוך. בנוסף +5 גם לא משדר באנלוגי אלא בדיגיטלי בלבד.
לגבי ערוצי סרטים וסדרות - כנ"ל, כל הערוצים הישראלים למעט אלו המשודרים בעידן+ ניתנים לקליטה דרך יס ו/או הוט בלבד. אם אתה לא לחוץ על כתוביות בעברית אתה יכול לנסות צלחת לוויין פרטית, יש בלוויינים לא מעט ערוצים מעניינים וחינמיים שמשדרים סרטים וסדרות איכותיות, בעיקר בלוויין ניילסט. אפשרות נוספת היא פשוט להוריד מהאינטרנט ולהשתמש בסטרימר.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #4 

אפשרות נוספת היא רכישת slingbox והשמה שלו אצל קרוב משפחה/חבר קרוב וככה להתעלק על ממיר שלו ולהרוויח חינם את כל הערוצים בבית שלך/בנייד שלך...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

שורה תחתונה אין מה לעשות..
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #6 

זו טעות נפוצה לחשוב שמאות שקלים זה לכיסוי מאות ערוצים. הרוב המכריע של הערוצים עולים לחברות גרושים, או כלום. מה שמאוד יקר זה ערוצי ספורט, הפקות מקור, ערוצי דוקו, תמיכה בסרטי קולנוע. ויש גם עלות לתשתית. כל עוד יש חובות רגולטוריות, זה יהיה המצב פחות או יותר. נראה מה יקרה עם החבילות הצרות, אבל מי שחושב שבמאה שקל הוא יקבל את ערוצי הספורט, הסרטים, הסדרות, והילדים, הולך להתאכזב.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #7 

drixie כתב:זו טעות נפוצה לחשוב שמאות שקלים זה לכיסוי מאות ערוצים. הרוב המכריע של הערוצים עולים לחברות גרושים, או כלום. מה שמאוד יקר זה ערוצי ספורט, הפקות מקור, ערוצי דוקו, תמיכה בסרטי קולנוע. ויש גם עלות לתשתית. כל עוד יש חובות רגולטוריות, זה יהיה המצב פחות או יותר. נראה מה יקרה עם החבילות הצרות, אבל מי שחושב שבמאה שקל הוא יקבל את ערוצי הספורט, הסרטים, הסדרות, והילדים, הולך להתאכזב.
...
לא חושב שמישהו מצפה לזה. מה שכן, היו כבר הרבה אנשים שאמרו כאן שהם היו עוברים לעידן+ או ללווין אבל הם רוצים ערוץ אחד ספציפי שמשודר רק ביס / הוט (בד"כ ערוץ ספורט כזה או אחר) והשאלה היא האם החבילה הצרה תאפשר משהו כזה בלי לשלם מאות שקלים לחודש.

אגב, נראה לי שזה יכול להיות מהלך חכם מבחינת הוט ויס לחבר כל מי שרוצה לתשתית שלהם בחינם ולתת לו את הערוצים שגם ככה זמינים בעידן+ (בתנאי שהלקוח משלם על הממיר וההתקנה). זה טוב ללקוח כי זה פותר את בעיות הקליטה של עידן+. זה טוב לחברות כי הן יכולות להציע לו תכנים מזדמנים בתשלום כמו סרטי VOD וכן הלקוח יכול מתי שהוא רוצה להוסיף ערוצים בתשלום תוך דקות.

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #8 

כנראה שזה מה שיהיה בסוף. יש סיכוי שזה ייגמר כמו חוק הסופרים, שיעלו בכוח את המחיר. יש המון יוצרים שמתפרנסים מתקציבים שלא יהיו בעתיד. כמה מנויים כבר יכול ערוץ 8 למשוך אם הוא יוצע בתשלום נפרד? ערוצים שהיו אמורים להיות יותר פופולריים קרסו, כמו תכלת.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”