חנויות אודיו בהונג קונג

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
orenpeled פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום,

על איזה חנויות/מרכזים מסחריים ב- mongkok ששווה להסתובב שם אתם ממליצים?

the_crown
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

אני מציע לך לשמור מרחק רב מכל ענף האלקטרוניקה בסין .
המחירים הם כמו בארץ ואפילו יותר יקרים ,אתה שם תייר לכן אם תחליט לקנות סמוך עליהם שינסו לדפוק אותך כהוגן.
אם כבר החלטת לקנות משהו אז שיהיה בסכום שלא יהיה לך כבד אם תפסיד אותו (זה כמו ללכת לקזינו) .
אם יהיה לך איזה חבר/מתרגם סיני קח בחשבון שהוא עלול לסגור דיל עם המוכר ואז לספר לך כמה נפלא לקנות אצל אותו סוחר ,דבר מאוד מקובל אצל הסינים .

כל מה שאני מספר לך זה דברים שקרו לי ולמזלי עליתי עליהם בזמן .
סין היא מטחנת כסף משומנת היטב ואתה לא שם לב איך וכסף עף באוויר .

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #3 

orenpeled כתב:שלום,

על איזה חנויות/מרכזים מסחריים ב- mongkok ששווה להסתובב שם אתם ממליצים?
...
יש את הרשתות הגדולות ששם אין מה לפחד. הכל חדש וחוקי למהדרין . בדרכ זה יהיה יותר זול מהחנויות הפרטיות.

המקומיים אוהבים דווקא את החנויות הפרטיות , כי הם רואים ברשת פורטרס וברואדוואי לדוגמא - רשתות דורסניות שהורגות את החנויות הפרטיות ואת האנשים קשי היום המנסים להתפרנס בענף הזה.

בכדי לקנות במקומות קטנים, מציא שאכן תצרף לך מישהוא מקומי שמבין בתחום

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #4 

הייתי נזהר מאוד בכל הקשור לרכישת מוצרים כלשהם בסכומי כסף גדולים. יש בחנויות הקטנות הרבה זיופים וחיקויים במחירים גבוהים יחסית.

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

מלא זיופים שקשה לזהות .
קראתי פעם משפט :

הדבר הכי ישר אצל סינים זה השיער.....

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #6 

אם אני זוכר טוב (מביקורי שם לפני כשנתיים), כל האזור הזה הוא מעין קניון אחד ענק של אלקטרוניקה, גאדג'טים ומחשבים... יש גם אודיו כמובן, אם כי לא זכורים לי שמות של חנויות (לא טרחתי לקרוא את שמות החנויות). קשה לדעת איפה מתחילה ואיפה נגמרת כל חנות, לפחות במתחמים שבהם אני הייתי. אני לא מסכים עם ההשמצות שנכתבו כאן למעלה לגבי הסינים, הסחורה וכד': קודם כל, הסוחר הסיני אינו יותר גרוע מהסוחר הישראלי מבחינת תחמנות, רמאות, גניבה וכיו"ב. אם כבר אז ההיפך הוא הנכון (אבל הגמל לא רואה את דבשתו הוא כידוע). מצד שני, לא עוזרת העובדה שאתה לא יודע את השפה (כך אני מניח) אבל המצב ממש לא נורא, דוברים שם אנגלית יותר טוב מבחלקים אחרים של סין ואם אתה בעל ידע בסיסי במה שאתה מחפש, יודע מה אתה רוצה ובעיקר מפעיל שיקול דעת, רוב הסיכויים שאתה לא נופל. הונג קונג - ואני מדגיש הונג קונג ולא ערים אחרות בסין - דווקא ידועה כמקום שבו כדאי ומומלץ לקנות ציוד אלקטרוני אמיתי, כלומר לא מזויף, במחירים טובים מאד יחסית לארץ. כי יש בסין מספר ערים שבהם כל מה שיש זה זיופים וחיקויים, אבל בהונג קונג יש גם הרבה סחורה אמיתית ומקורית. צריך פשוט לקנות עם שכל ולא להיכנס להיי מכל המבחר והמחירים.

orenpeled פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

Thanks,

not sure I am gonna buy eanthing, first just hang around
any ideas for good places?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”