"Django Unchained" - מערבון הספגטי החדש של קוונטין טרנטינו
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
http://www.holesinthenet.co.il/archives/48602
"הופץ טריילר ראשון ל- "Django Unchained", מערבון הספגטי החדש של קוונטין טרנטינו, מחווה ל"ג’נגו", סרט הקאלט של סרגיו קורבוצ’י מ-1966, שגיבורו הוא אקדוחן הסוחב אחריו ארון קבורה בו הוא מסתיר מכונת ירייה. באחד מהתפקידים הראשיים יככב כריסטוף וולץ (הנס לנדה ב"ממזרים חסרי כבוד"), והעלילה תתמקד בעבד לשעבר שעוזר לגיבורו של וולץ להציל את אישתו מידי בעל מטע מרושע.
הסרט ,שיצא ב-25 בדצמבר, 2012 , מגולל את סיפורו של דג’נגו ששוחרר מעבדות על ידי צייד ראשים גרמני בשם ד"ר שולץ. האחרון מאמן אותו את רזי המקצוע כדי שישחרר את אשתו הכלואה ב"קנדי לנד" , מטע במיסיסיפי בבעלותו של קלווין קנדי , שבו הנשים הן שפחות והעבדים נאלצים להילחם אחד בשני. ג’יימי פוקס בתפקיד דג’נגו , כריסטופר וולץ הנהדר (הזכור לטובה בתור הנס לנדה ב”ממזרים חסרי כבוד”) ישחק את הצייד ראשים , וליאונרדו דיקפריו בתפקיד קנדי. עוד משחקים קורט ראסל וסמואל אל ג’קסון (איך לא). נראה טוב!"
"הופץ טריילר ראשון ל- "Django Unchained", מערבון הספגטי החדש של קוונטין טרנטינו, מחווה ל"ג’נגו", סרט הקאלט של סרגיו קורבוצ’י מ-1966, שגיבורו הוא אקדוחן הסוחב אחריו ארון קבורה בו הוא מסתיר מכונת ירייה. באחד מהתפקידים הראשיים יככב כריסטוף וולץ (הנס לנדה ב"ממזרים חסרי כבוד"), והעלילה תתמקד בעבד לשעבר שעוזר לגיבורו של וולץ להציל את אישתו מידי בעל מטע מרושע.
הסרט ,שיצא ב-25 בדצמבר, 2012 , מגולל את סיפורו של דג’נגו ששוחרר מעבדות על ידי צייד ראשים גרמני בשם ד"ר שולץ. האחרון מאמן אותו את רזי המקצוע כדי שישחרר את אשתו הכלואה ב"קנדי לנד" , מטע במיסיסיפי בבעלותו של קלווין קנדי , שבו הנשים הן שפחות והעבדים נאלצים להילחם אחד בשני. ג’יימי פוקס בתפקיד דג’נגו , כריסטופר וולץ הנהדר (הזכור לטובה בתור הנס לנדה ב”ממזרים חסרי כבוד”) ישחק את הצייד ראשים , וליאונרדו דיקפריו בתפקיד קנדי. עוד משחקים קורט ראסל וסמואל אל ג’קסון (איך לא). נראה טוב!"
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
לפי הסרטים האחרונים שלו הוא כבר לא טרנטינו אלה טרנטה..... נקווה שיתעלה על עצמו הפעם.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
ועדיין מתי לאחרונה ראית מערבון טוב אמיתי חדש ? אלא אם כן אני לא זוכר , לא היה מערבון טוב באמת אחרי הטוב הרע והמכוער , והוא היה בשנות השישים אאל"ט . שווה לחכות למערבון חדש שאולי יתקרב ו/או יעלה באיכותו על הקודם 
השני , אתה צודק , לגבי הראשון לא ממש נראה לי , וגם true grit זה יותר משהו אחר מאשר באמת מערבון , יש שם יותר מידי קטעים ששייכים לסגנון אחר , כך שלטעמי לפחות זה לא מתחרה על המקום הראשון , ושניהם גם לא מועמדים לפודיוםHertz33 כתב:The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
True grit
מערבונים מודרניים מצויינים ויש עוד כמה....
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
על טעם וריח....
הטוב הרע והמכוער יותר בסגנון של מערבון ספגטי. אבל אני די מסכים איתך, יש הרבה *** בז'אנר הזה. אני חסיד מאוד גדול של מערבונים.
יש גם את סדרת המופת לטעמי "Deadwood" והסדרה החדשה "Hell on Weels" שהעונה הראשונה היית טובה ותיכף תתחיל שניה.
נ.ב.
שכחתי לגמרי מה"בלתי נסלח" הנהדר של קלינט איסטווד.
הטוב הרע והמכוער יותר בסגנון של מערבון ספגטי. אבל אני די מסכים איתך, יש הרבה *** בז'אנר הזה. אני חסיד מאוד גדול של מערבונים.
יש גם את סדרת המופת לטעמי "Deadwood" והסדרה החדשה "Hell on Weels" שהעונה הראשונה היית טובה ותיכף תתחיל שניה.
נ.ב.
שכחתי לגמרי מה"בלתי נסלח" הנהדר של קלינט איסטווד.
"על החתום...."