תוכנה מומלצת לניגון סירטי בלוריי "אמיתיים"?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Moshe1010 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אהלן,

אני מחפש תוכנה יעילה לניגון סירטי בלו-ריי שמורידים מהאינטרנט בד"כ בנפחים של 36-45GB. בכל סרט שכזה יש 2 תקיות: אחת נקראת CERTIFICATE והשנייה BDMV. בתקיית ה BDMV יש את תקיית ה STREAM ששם נמצאים כל חלקי הסרט בפורמט m2ts. בתקייה הזו יש תקיות נוספות, אני מניח שזה דיי נפוץ.

הבעיה שלי שאין תוכנה נורמאלית לניגון התכנים הללו. ניסיתי PowerDVD12 וגם TotalMedia Theatre 5 והם לא מצליחים לנגן חלק מהסרטים ואומרים כל הזמן שה-CERTIFICATE לא תקף ומורידים כל מיני שטויות מהאינטרנט. אולי זה עניין של הגדרות, אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שמומלצת לנגן סוגים כאלו של סרטים (שחלקם גם ב 3D והעיקרון הכי חשוב, שהסאונד המקורי של ה"בלו-ריי" ישמר.

תודה.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #2 

אני מניח שאת התוכנות לא רכשת בדרך חוקית. בכל מקרה פלי הבנתי הPowerDVD 12 לא נפרץ טוב. תנסה את 11. אני אם 11 ואין סרט שלא הצלחתי לנגן.
"על החתום...."

Moshe1010 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

Hertz33 כתב:אני מניח שאת התוכנות לא רכשת בדרך חוקית. בכל מקרה פלי הבנתי הPowerDVD 12 לא נפרץ טוב. תנסה את 11. אני אם 11 ואין סרט שלא הצלחתי לנגן.
...
מה זאת אומרת לא נפרץ טוב? זה עובד לי מצויין, אני יכול לנגן את כל סוגי הסרטים חוץ ממה שציינתי לפני כן. גם בגירסת ה TRIAL שלהם זה לא עובד. וכשרציתי לנגן עם גירסה 11 הוא אמר לי שכדי לנגן את זה אני חייב לעדכן את התוכנה אחרת לא ניתן.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #4 

אז אולי הסרטים הספציפיים האלה הם הבעייתיים. יש גם כאלה. בכל מקרה אתה יכול לנגן אותם עם MPC-HC ולקבל את הסאונד HD רק ללא התפריטים.
"על החתום...."

Moshe1010 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

הצלחתי להפעיל את הסרטים, אבל עכשיו הם זזים לי באיטיות ולא ניתן לראות תמונה אחידה אלא בתקיעות. המחשב שלי יחסית חזק ואפילו OVERKILL בשביל HTPC בלו ריי
i5 2500K
460GTX
8GB RAM DDR3
Crucial M4 SSD 128GB
מקודדים: Shark007 Codecs

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”