אפסון 3010 נדלק ,אבל לא דרך השלט...עזרה בבקשה...
היי,יש לי מקרן אפסון 3010 והכל תקין ומצויין, אבל משהו מוזר-
אני לא מצליח להדליק את המקרן דרך כפתור ה-ON בשלט.
בוודאות הכפתור תקין מאחר ובדקתי אותו בעזרת הכפתור של התאורה (הדלקתי את התאורה של השלט והחזקתי את הכפתור לחוץ והתאורה לא נדלקה-יש מגע).
כשאני מדליק את המקרן דרך הכפתור הפיזי שעליו,הכל תקין והוא גם נכבה עם כפתור ה-standby.
האם זה משהו בהגדרות שאני מפספס?
תודה לכולם!
אני לא מצליח להדליק את המקרן דרך כפתור ה-ON בשלט.
בוודאות הכפתור תקין מאחר ובדקתי אותו בעזרת הכפתור של התאורה (הדלקתי את התאורה של השלט והחזקתי את הכפתור לחוץ והתאורה לא נדלקה-יש מגע).
כשאני מדליק את המקרן דרך הכפתור הפיזי שעליו,הכל תקין והוא גם נכבה עם כפתור ה-standby.
האם זה משהו בהגדרות שאני מפספס?
תודה לכולם!
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
זה ממש מעניין כי שמעתי תלונה זהה מחבר עם אפסון 9000. לדעתי יש איזה "זיהום" IR שגורם לבעייה. ניסית לכבות נורות נאון, האם יש בסביבת המקרן איזה אלמנט שיכול לפלוט אור IR ?
ניסיתי....
העניין הוא שכל שאר הדברים בשלט מגיבים בצורה חלקה ,למעט ההדלקה עצמה...
לא שזה כזה קריטי להדליק ישירות,אבל קצת מטריד...
מה אתה אומר?מה לנסות?
restore to default אולי?
תודה!
לא שזה כזה קריטי להדליק ישירות,אבל קצת מטריד...
מה אתה אומר?מה לנסות?
restore to default אולי?
תודה!
מה ניתן לעשות?מקודם הוא כן נדלק דרך השלט...פתאום...
האם יש מה לעשות?לשנות תדר אולי, או להסתיר את האינפרא של המסך LCD?
תודה!
תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה כנראה הפלזמה מול המקרן שגורם לזה. אם תנתק את המכשיר מהחשמל ותחזיר אותו השלט כנראה יעבוד...
צריך לחפש אולי משהו שיקטין את כמות ה ir (פלסטיק חצי שקוף) ולנסות לשים מעל ה סנסור של השלט...
צריך לחפש אולי משהו שיקטין את כמות ה ir (פלסטיק חצי שקוף) ולנסות לשים מעל ה סנסור של השלט...
לא...ככל הנראה מה שאמרו פה בפורום...
לפעמים זה עובד ולפעמים לא...
מבאס...
תעדכן בבקשה אם אתה מוצא פיתרון, אני לא מספיק להשקיע בזה זמן לצערי...
מבאס...
תעדכן בבקשה אם אתה מוצא פיתרון, אני לא מספיק להשקיע בזה זמן לצערי...
1. שמת איזולירבנד שחור מסביב לעינית של המקרן ??guyezra כתב:אני כיסיתי את העינית באיזולירבנד שחור
לא מודבק על העינית אלא רק מקיף אותה
זה פתר לי את הבעיה
בכל מקרה כדאי לברר מול אפסון אם יש פיתרון אלגנטי יותר...
2. אצלי כשאני לוחץ על אחד הכפתורים (לא זוכר איזה כפתור) של השלט של הפופקורן A300 לפעמים הוא מפעיל לי את התפריט של המקרן - למישהו זה קרה ?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לפעמים לבעיות IR אין פתרון...
אני נתקעתי כמה שעות טובות אצל אחד הלקוחות שכאשר מפעילים תוכן תלת מימד, המסך מתחיל לשדר למשקפיים וחוסם את האותות לשאר השלטים (נגן בלוריי, רסיבר, שלט של מזגן)...
הפתרון או מעבר לRS232 או שינוי תדרים במכשירים או שלט שעובד על RF והמשדרי IR יהיו רק על המכשירים בתוך השידה...
אני נתקעתי כמה שעות טובות אצל אחד הלקוחות שכאשר מפעילים תוכן תלת מימד, המסך מתחיל לשדר למשקפיים וחוסם את האותות לשאר השלטים (נגן בלוריי, רסיבר, שלט של מזגן)...
הפתרון או מעבר לRS232 או שינוי תדרים במכשירים או שלט שעובד על RF והמשדרי IR יהיו רק על המכשירים בתוך השידה...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
1. חיוביmovieman כתב:1. שמת איזולירבנד שחור מסביב לעינית של המקרן ??guyezra כתב:אני כיסיתי את העינית באיזולירבנד שחור
לא מודבק על העינית אלא רק מקיף אותה
זה פתר לי את הבעיה
בכל מקרה כדאי לברר מול אפסון אם יש פיתרון אלגנטי יותר...
2. אצלי כשאני לוחץ על אחד הכפתורים (לא זוכר איזה כפתור) של השלט של הפופקורן A300 לפעמים הוא מפעיל לי את התפריט של המקרן - למישהו זה קרה ?...
2. אולי קרה לי פעם אחת, אני לא בטוח (שלט של A210)
האם ניתן לשנות את שדרי הקליטה/שידור של האפסון ??JEXY כתב:לפעמים לבעיות IR אין פתרון...
הפתרון או מעבר לRS232 או שינוי תדרים במכשירים או שלט שעובד על RF והמשדרי IR יהיו רק על המכשירים בתוך השידה......
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
ניתן כן, עד כמה זה כלכלי? תלוי...movieman כתב:האם ניתן לשנות את שדרי הקליטה/שידור של האפסון ??JEXY כתב:לפעמים לבעיות IR אין פתרון...
הפתרון או מעבר לRS232 או שינוי תדרים במכשירים או שלט שעובד על RF והמשדרי IR יהיו רק על המכשירים בתוך השידה.........