Yelco Ds-610m, לא אודיו אבל וינטג'
אהלן,
חזרתי מסבתי ומצאתי עוד הפתעה קטנה אצלה(אחרי הFISHER, הJAMO והפטיפון למי שזוכר), מקרן 8MM המסוגל גם להקליט ולהשמיע סאונד(החלקים שלו עדיין בנילונים עם חוברת הוראות במצב חדש!!), הבעיה היא שלדעתי הרצועה קרועה. (לא התעמקתי יותר מידי, שבוע הבא)
מישהו מכיר את המוצר? שווה להתאמץ בשבילו?
קצת פרטים:
http://www.super8data.com/database ... ds610m.htm
בנוסף המקום ששמים בו את הסליל הוא יותר גדול מהסליל הסטדרנטים(סלילי 8MM משנות ה50 לדוג'), האם יש מתאם לכך?
תודה לעוזרים, אריאל
חזרתי מסבתי ומצאתי עוד הפתעה קטנה אצלה(אחרי הFISHER, הJAMO והפטיפון למי שזוכר), מקרן 8MM המסוגל גם להקליט ולהשמיע סאונד(החלקים שלו עדיין בנילונים עם חוברת הוראות במצב חדש!!), הבעיה היא שלדעתי הרצועה קרועה. (לא התעמקתי יותר מידי, שבוע הבא)
מישהו מכיר את המוצר? שווה להתאמץ בשבילו?
קצת פרטים:
http://www.super8data.com/database ... ds610m.htm
בנוסף המקום ששמים בו את הסליל הוא יותר גדול מהסליל הסטדרנטים(סלילי 8MM משנות ה50 לדוג'), האם יש מתאם לכך?
תודה לעוזרים, אריאל
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
איזו שאלה!
ודאי ודאי, אם הוא בניילונים, רצועה זה כל מה שצריך.
עכשיו צריך למצוא סרטים 8mm של סבא סבתא...
ודאי ודאי, אם הוא בניילונים, רצועה זה כל מה שצריך.
עכשיו צריך למצוא סרטים 8mm של סבא סבתא...
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
תתאמץ,זה שווה...עושה רושם שסבתך הבינה לא מעט בציוד 
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
מדובר בדגם ביתי פשוט יחסית. לפי מיטב זכרוני אין רצועות אלא מנוע בעל Idler Wheel.
הוא מסוגל להריץ רק סרטי Super 8 בהם החורים בצד הסרט קטנים ורחוקים יותר מאשר 8 מ"מ סטנדרטי.
במידה ותנסה להפעיל עליו 8 מ"מ הסרט ישרט ויחתך \ יבלע ע"י המקרן.
בכל מקרה במידה ותרצה להקרין סרטי סופר 8 נסה קודם להפעיל את המקרן ללא סרט. בדוק אם המנוע מסתובב והאם הנורה דולקת.
אשמח לעזור, כיוון שבעברי תיקנתי מקרני Super 8 ו-16מ"מ.
הוא מסוגל להריץ רק סרטי Super 8 בהם החורים בצד הסרט קטנים ורחוקים יותר מאשר 8 מ"מ סטנדרטי.
במידה ותנסה להפעיל עליו 8 מ"מ הסרט ישרט ויחתך \ יבלע ע"י המקרן.
בכל מקרה במידה ותרצה להקרין סרטי סופר 8 נסה קודם להפעיל את המקרן ללא סרט. בדוק אם המנוע מסתובב והאם הנורה דולקת.
אשמח לעזור, כיוון שבעברי תיקנתי מקרני Super 8 ו-16מ"מ.
תודה לכולם, סרטים יש בלי סוף יש גם סרטים קצרים של דיסני שעוד רואים שצויירו עם עפרון על מחברת, מדהים בפני עצמו.
אני יודע איזה סרטים יש כי יש לה מקרנה כזאת משנות ה60 שעובדת ובועטת(Bell & Howell 346A כמדומני), פשוט אתמול מצאתי את הyelco המדוברת ואני רוצה להפעיל גם אותה.
עכשיו לצעד הטכני:
המנוע עובד(שומעים אותו טוב מאוד) והמנורה עובדת מצויין, הבעיה היא שכלום לא מסתובב.
מצאתי באיביי רצועות לדגם הזה אז כנראה שיש שם רצועה.
אני חושב שאני אפתח את המקרנה ואסתכל מה עם הרצועה, אם היא קרועה או יבשה מאוד אז אלך אצור קשר עם אחת החנויות בארץ(רדיו הכוכב בתל אביב למשל, עזרו לי עם מחט לפטיפון של סבתי בזמנו) ואראה אם יש להם.
שאלה בקשר לBell & Howell 346A:
האם זאת מקרנה שהיא גם Super 8? כי שם כל הסלילים נכנסים למקום שלהם(בYelco יש לי בעיה שהקוטר של התושבת לסלילים גדול הרבה יותר מאשר הקוטר בסליל עצמו) בלי בעיה.
אני יודע איזה סרטים יש כי יש לה מקרנה כזאת משנות ה60 שעובדת ובועטת(Bell & Howell 346A כמדומני), פשוט אתמול מצאתי את הyelco המדוברת ואני רוצה להפעיל גם אותה.
עכשיו לצעד הטכני:
המנוע עובד(שומעים אותו טוב מאוד) והמנורה עובדת מצויין, הבעיה היא שכלום לא מסתובב.
מצאתי באיביי רצועות לדגם הזה אז כנראה שיש שם רצועה.
אני חושב שאני אפתח את המקרנה ואסתכל מה עם הרצועה, אם היא קרועה או יבשה מאוד אז אלך אצור קשר עם אחת החנויות בארץ(רדיו הכוכב בתל אביב למשל, עזרו לי עם מחט לפטיפון של סבתי בזמנו) ואראה אם יש להם.
שאלה בקשר לBell & Howell 346A:
האם זאת מקרנה שהיא גם Super 8? כי שם כל הסלילים נכנסים למקום שלהם(בYelco יש לי בעיה שהקוטר של התושבת לסלילים גדול הרבה יותר מאשר הקוטר בסליל עצמו) בלי בעיה.