עזרה - perfect keyboard

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
shayze פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
בשעה טובה עברתי ל-ICS עם עברית מובנית והחלטתי להשתמש במקלדת המקורית של גוגל בינתיים.
נתקלתי פתאום בבעיות שלפעמים המקלדת נתקעת (אני אחרי wipe). פתאום ראיתי שהמכשיר התקין לי את perfect keyboard אוטומטית אחרי שהתחברתי לחשבון הגוגל שלי. אני חושד שיש איזושהי בעיה ורוצה להסיר את המקלדת הזאת.
אבל זה פשוט לא אפשרי. נכנסתי לPlay, שם יש רק "Open" אין uninstall.
ניסיתי דרך Installed Applications, לא רשום שם.
הלכתי לAll Applications, שם מצאתי את התוכנה, נכנסתי, עשיתי Force Stop ו Disable.
אבל זה כל מה שאפשר. בשום מקום לא מצאתי uninstall. נשמע יותר כמו התנהגות של וירוס מאשר של אפליקציה...

כמובן שווידאתי שאני לא משתמש בה כמקלדת פעילה.

אשמח לעזרה.
תודה מראש :)
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

eytanht
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

היי shayze,

זה נראה כאילו פשוט התקנת רום "מבושל" של ICS שהperfect keyboard מגיעה איתו כאפליקציית מערכת(ולא וירוס וכד').
אתה יכול להסיר אותה ע"י כניסה עם root explorer או אחד ממקביליו, לגשת לתיקיית הROOT, משם לsystem ואז לתיקיית app.
שם יהיו לך כל אפליקציות המערכת וכל שעליך יהיה לעשות הוא למחוק את המקלדת משם.
*שים לב לא למחוק אפליקציות שאתה לא בטוח בודאות שאינן הכרחיות. לי יש נקסוס S ומחקתי את קובץ הAPK של הNFC ולא יכולתי לעבוד עם הטלפון שכל כמה שניות הקפיץ הודעת שגיאה למרות שהNFC היה כבוי בהגדרות(בסוף הורדתי את הAPK במחשב והעתקתי לתיקייה בו הוא היה).

shayze פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #3 

תודה על התשובה. אבדוק את זה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”