עזרה לגבי Logitech z-5500

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Trendin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אז ככה, יש לי את הרמקולים הנ"ל והחלטתי שהגיע הזמן לקנות רסיבר רציני שיהווה שלד עד שיהיה לי תקציב יותר משמעתי להחלפת כל הרמקולים. חשבתי על onkyo nr609.
חבר שלי טוען שמכיוון שהרמקולים מגיעים עם רסיבר משלהם (הסאב של ה z5500 הוא גם המגבר) אז הוא מותאם בדיוק להספק ולטווח התדרים שלהם ושאם אני אחבר להם רסיבר איכותי יותר כגון האונקיו אז סביר שהם ישמעו הרבה פחות טוב, כלומר אם אני מחליף חלק אחד עדףי להחליף הכל כבר..
האם יש אמת בדבריו?
ואם כן, האם אם כך מומלץ יותר לקנות סטים מוכנים של 5.1 על פני הרכבה עצמאית של הרכיבים (על בסיס שמיעה נטו)?

תודה ושבת שלום :)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

הסט של ה5500 מותאם לעבוד כיחידה אחת ולא מומלץ לנסות ולהפריד את הרכיבים ובוודאי לא לנסות לשלב את הרמקולים עם רסיבר כמו האונקיו 609. אם אתה משדרג אז תשדרג את הכל. מומלץ לבדוק את כל האופציות ואז להחליט, אני אישית חושב שכדאי לקנות מערכת בחלקים, לקנות זוג רמקולים איכותי במקום סט של 5 רמקולים זולים וסאב ולאט לאט להשלים את החסר כך שבסופו של דבר עם קצת סבלנות יהיה לך סט הרבה יותר טוב שתהנה ממנו יותר לאורך שנים.

Trendin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

בעסה, אני לא מוכן לוותר על הסראונד כרגע.. כנראה שצריך להמשיך ולחסוך.. תודה רבה!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”