חברת Yamaha מציגה חמישה דגמים חדשים לסדרת ה- Aventage. הדגמים הינם:RX-A720 RX-A820RX-A1020 RX-A2020RX-A3020. כל הדגמים מגיעים עם חיבוריות רשת ושליטה דרך אפלקציה ייעודית לאנדרואיד, iOS או AirPlay. אפשרות Passthrough עבור וידאו ברזולוציה של 4K קיימת בכל הדגמים, כולל יכולת Upscale לרזולוציה זאת.
בכל פעם שיוצא רסיבר חדש, אני מיד בודק אם סוף סוף הוסיפו לו פיט'ר כל כך פשוט וכל כך חשוב - תמיכה ב REPLAYGAIN בניגון מוסיקה.. ובכל פעם אני מתאכזב מחדש... מה ל ע ז א ז ל שווה רסיבר עם חיבור רשת לניגון מוסיקה אם אתה צריך לווסת את הווליום בכל פעם שאתה מאזין לשיר מאלבום אחר...? כבר עדיף להשתמש ב CD.. התמיכה של REPLAYGAIN המובנית בנגני מוסיקה לא שוה כלום, כי היא פוגעת בהיענות הדינאמית של הסאונד.. נגן מדיה חיצוני יכול רק להנחית את הווליום במוצאו, מה שאומר שה DAC המובנה ברסיבר מקבל אות דיגיטאלי עם היענות דינאמית מוגבלת (ההנחתה מונעת ניצול מלא של כל המילה הדיגיטאלית). אם ה REPLAYGAIN היה משולב בתוך רסיבר, אז את ההנחתה היו עושית לאחר המקור- בקדם המגבר עצמו, מה שלמעשה זהה לפעולה של הנמכה של הווליום עי המשתמש, דבר שאינו פוגע בהיענות הדינאמית של המוסיקה!!! את הנושא הזה העליתי בפורומים שונים כולל כאן, ב AVS ובפורומים של היצרנים השונים של הרסיברים.. עד היום מעולם לא קיבלתי תגובה אחת בנושא.. כאילו שאת אף אחד זה לא מעניין, או שאף אחד לא מבין על מה אני מדבר... אני בכל מקרה, לא מתכוון לשדרג רסיבר עד שתקום החברה שתוסיף את האופציה הפשוטה הזו.. מה שמצחיק הוא שניתן להוסיף תמיכה ב REPLAYGAIN בכל רסיבר בעל תמיכה ברשת הכולל אפשרות עדכון קושחה!!! חבל שלרסיברים אין קושחות לא רשמיות שעברו MOD... (אתם מוזמנים להמשיך להתעלם מהנושא הזה..)
מערבולת הדגמים שנוצרה רק כדי להישאר מעודכנים
עלולה להביא את ימאהה ל ירידה ביוקרה של החברה אצל הרבה מאוהדי המותג בעיקר אם ממשק AIR PALY זה לא דבר שניתן לעידכון דרך עידכון קושחה. אנשים רכשו את הדגמים החדשים שיצאו רק לפני מס' חודשים ועכשיו ימאה מוציאה עוד שורה של מודלים חדשים דבר שקצת מקומם. AIR PLAY זה לא ממשק חדש בשוק ואני בטוח שימאהה ידעה כבר מראש מתי היא תוציא לשוק מכשירים תומכי AIR PLAY היה מקום לדעתי מצד היצרן להמתין עוד מס' חודשים עד להשקה של המודלים החדשים ,רק עכשיו היה גל שידרוגים וקשה לי לראות אנשים מחליפים דגמים שרק ליפני חודשיים נרכשו בעיקר הדגמים הגבוהים בסידרה לא מדובר כאן בסוף דגם שרץ בשוק כבר שנה לכן לדעתי היוקרה של ימאהה קצת יורדת בקרב אוהדי המותג אני יכול להבין יצרן אילו היה מוציא דגם על יחיד כגון Z11 שהוא היה מודל בפני עצמו אבל להוציא שורה של מודלים חדשים קצת מקומם
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
ההשוואות שלך לא בדיוק נכונות בטלפוניה יוצאים דגמים חדשים אחת לשנה
ולא כל 3-4 חודשים כנ"ל גם ברכבים אבל כל רבעון להוציא שורה של מודלים חדשים לדעתי זה מוריד מהיוקרה של החברה
אגב המודלים החדשים נמצאים רק באתר האמריקאי ובאתר האירופאי הם לא מופיעים
בנוסף תחת הכותרת תמיכה לא ניתן למצוא שום מיידע על גירסת הקושחה של המכשירים
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.