INNOVA 7002 HD לא מצליח למצוא ערוצים
שלום,
קניתי את הממיר INNOVA 7002 HD , אני מנסה לקלוט ערוצים, ניסיתי בסריקה אוטומטית וגם בידנית על ערוץ 29 שמתאים לאזור מגורים שלי , האיכות קליטה צריכה להיות מעל 70% לפי ההוראות ואצלי זה אפילו 98% ועדיין בסריקה הוא לא מוצא ערוצים, מה עושים?
קניתי את הממיר INNOVA 7002 HD , אני מנסה לקלוט ערוצים, ניסיתי בסריקה אוטומטית וגם בידנית על ערוץ 29 שמתאים לאזור מגורים שלי , האיכות קליטה צריכה להיות מעל 70% לפי ההוראות ואצלי זה אפילו 98% ועדיין בסריקה הוא לא מוצא ערוצים, מה עושים?
ניסיתי אוטומטית, בסוף הבנתי ש 98% זה אומר שאין קליטה ו 70% זה המצב "הטוב" יותר של האיכות, הבעיה היא שהאנטנה לא משהו וצריך להוסיף עליה דברים מברזל כדי שזה יקלוט נורמלי.
דבר נוסף שאני לא יודע אם זה תקלה או שהממיר ככה זה שאחרי שהוא עובד הרבה זמן רצוף הוא נתקע לאחר כמה שעות, מישהו נתקל בתקלה הזו?
מישהו יכול להמליץ על אנטנה טובה יותר?
דבר נוסף שאני לא יודע אם זה תקלה או שהממיר ככה זה שאחרי שהוא עובד הרבה זמן רצוף הוא נתקע לאחר כמה שעות, מישהו נתקל בתקלה הזו?
מישהו יכול להמליץ על אנטנה טובה יותר?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
אנטנת יאגי של סקאל הינה הכי מומלצת עלותה בחנויות החשמל בין 50-60 שקלים לא מעבר.
מעבר לכך הממיר נוטה להתקע (גם אני נתקלתי בזה ולכן החזרתי אותה וגם בגלל קליטתו החלשה), הדרך לצאת ממצב תקוע היא לחיצה על כפתור ההדלקה שעל הממיר לכמה שניות רצוף ואז הוא מפעיל עצמו מחדש - בכל אופן מומלץ שתעדכן תוכנה מהאתר של גטר.
מעבר לכך הממיר נוטה להתקע (גם אני נתקלתי בזה ולכן החזרתי אותה וגם בגלל קליטתו החלשה), הדרך לצאת ממצב תקוע היא לחיצה על כפתור ההדלקה שעל הממיר לכמה שניות רצוף ואז הוא מפעיל עצמו מחדש - בכל אופן מומלץ שתעדכן תוכנה מהאתר של גטר.
קניתי את האנטנה של סקאל בהום סנטר ועדיין בשעות הערב יש לפעמים בעיות שממש לא ניתן לראות כלום מרוב שזה נתקע וגם מקבלים מסך ירוק לפעמים.
גם במוקד של עידן פלוס המליצו לקנות אנטנת high gain כזו ואמרו שזה פותר את הבעיה.
גם במוקד של עידן פלוס המליצו לקנות אנטנת high gain כזו ואמרו שזה פותר את הבעיה.
- benny123
- חבר מכור קשה

מה עם התוכנה? בצעת עדכון גירסה?
תשמע אם גם אחרי העדכון וגם אחרי האנטנה עדיין יש קושי אני אציע לך ללכת על ממיר אחר.
ידוע שהאינובה בעל מקלט גרוע - בגלל תקלה זו דרשתי לקבל את כספי חזרה על הממיר וכך נעשה.
לגטר אין פתרון והם יודעים מה הם מייבאים ככה שלא תתקל בחומה - כל עוד 14 יום לא חלפו והממיר נראה כתקול תעיף אותו וקח ממיר אחר
האנטנה שרכשת תשרת אותך מול הממיר הבא - ממירים מומלצים הם הקונקה 980/990/נאוקום/גרמין.
לא חסר פה מידע על הממירים הנל
בהצלחה
תשמע אם גם אחרי העדכון וגם אחרי האנטנה עדיין יש קושי אני אציע לך ללכת על ממיר אחר.
ידוע שהאינובה בעל מקלט גרוע - בגלל תקלה זו דרשתי לקבל את כספי חזרה על הממיר וכך נעשה.
לגטר אין פתרון והם יודעים מה הם מייבאים ככה שלא תתקל בחומה - כל עוד 14 יום לא חלפו והממיר נראה כתקול תעיף אותו וקח ממיר אחר
האנטנה שרכשת תשרת אותך מול הממיר הבא - ממירים מומלצים הם הקונקה 980/990/נאוקום/גרמין.
לא חסר פה מידע על הממירים הנל
בהצלחה
- benny123
- חבר מכור קשה

רועי הטיונר שיש לך בממיר מצ'וקמק
אם תפנה לגטר אם תקלה זו דבר ראשון שיבקשו זה שתעדכן תוכנה
אם זה לא יפתור את הבעיה, אתה תצטרך להחזיר את הממיר הזה
אתה גם יכול לבדוק את דבריי ולבקש טכנאי מצד עידן+ שיגיע אלייך עם הממיר שלו והציוד שלו ולהווכח בעצמך כי עם ממיר אחר כן הקליטה תקינה.
לפי מה שנכתב פה בפורום בדר"כ הטכנאי מגיע עם ממיר קונקה 980 ואנטנת יאגי כדי לראות אם יש אצלך תקלה...
אם תפנה לגטר אם תקלה זו דבר ראשון שיבקשו זה שתעדכן תוכנה
אם זה לא יפתור את הבעיה, אתה תצטרך להחזיר את הממיר הזה
אתה גם יכול לבדוק את דבריי ולבקש טכנאי מצד עידן+ שיגיע אלייך עם הממיר שלו והציוד שלו ולהווכח בעצמך כי עם ממיר אחר כן הקליטה תקינה.
לפי מה שנכתב פה בפורום בדר"כ הטכנאי מגיע עם ממיר קונקה 980 ואנטנת יאגי כדי לראות אם יש אצלך תקלה...
- benny123
- חבר מכור קשה

בדרך כלל חנויות חשמל שיש בכל עיר בשפע... רק אל תתשפר במחיר את הגרמין עם מעט מאמץ אתה יכול לאתר ב-200 שקלים... הקונקה יקר יותר.. ואל תסתייג מרכישה באינטרנט, מאתר טוב לא יהיו בעיות מה גם שזה רק סליקת אשראי וכל העסק שלך בעתיד אם תצטרך הוא מול היבואן כחוק.
- benny123
- חבר מכור קשה

12 תחנות רדיו צריכות לעבוד לך, החלק שלא עובד יעבדו בעתיד רק כשהמערך הרדיו יצא מהפיילוט.
בדבר הקליטה אין הרבה מה לעשות... נסה לתלות אותה על הקיר ואת האנטנה עצמה לסובב בזוית מסויימת לכיוון החלון תוך צפייה במחוון העוצמה בכדי לדעת את מצבך אונליין..
בדבר הקליטה אין הרבה מה לעשות... נסה לתלות אותה על הקיר ואת האנטנה עצמה לסובב בזוית מסויימת לכיוון החלון תוך צפייה במחוון העוצמה בכדי לדעת את מצבך אונליין..
אכן כשהממיר ממש על יד החלון ומכוון כלפי חוץ הצלחתי להגיע לעוצמה 48-59 אחוז ואיכות בין 77-81 ואחרי איפוס קולטים חלק מהתחנות רדיו וכבר אפשר לראות טוב.
העוצמה האיכות הרבה פעמים משתנים אבל עדיין המצב הרבה יותר טוב ממה שהיה עם האינובה.
העוצמה האיכות הרבה פעמים משתנים אבל עדיין המצב הרבה יותר טוב ממה שהיה עם האינובה.
עוברים לאנטנה חיצונית או צלחת לווין. איך אתה מצפה לקלוט שידור בתוך הבית כשיש קירות מסביב...roei83 כתב:בעיה נוספת שיש לי, הממיר לאחר סריקה מציד תחנות רדיו אך לא שומעים כלום, האם זו תקלה בממיר או שצריך לחבר לו עוד אנטנה בחיבור השני?...
- benny123
- חבר מכור קשה

רועי זה סביר בהחלט בתנאים כמו שלך
יותר מזה יהיה אנטנה מוגברת עם חשמל (אני למשל החלפתי את היאגי לאפקס מוגברת - משהו חמוד עם מנורת לד בפנים) העליתי את הקליטה בעוד 10 אחוז בשני המחוונים והאנטנה נראית הרבה הרבה יותר טוב בבית מאשר היאגי המכוערת שאין ספק עושה את העבודה אבל בכל זאת לא מפצה על הכיעור.
יותר מזה יהיה אנטנה מוגברת עם חשמל (אני למשל החלפתי את היאגי לאפקס מוגברת - משהו חמוד עם מנורת לד בפנים) העליתי את הקליטה בעוד 10 אחוז בשני המחוונים והאנטנה נראית הרבה הרבה יותר טוב בבית מאשר היאגי המכוערת שאין ספק עושה את העבודה אבל בכל זאת לא מפצה על הכיעור.
- benny123
- חבר מכור קשה

לא שמרתי את הקופסה זו אנטנה שקניתי לפני שנה וחצי ואין אותה בזאפ
היא בצבע כסוף עם נורת לד באמצע, מקבלת חשמל מהממיר או ע"י הזנה שמגיע מהספק כוח שמגיע באריזה
ניתנת לתלייה על הקיר או על העמדה על השולחן לאורך/לרוחב.. עלתה לי כ-60 ש"ח ועושה את העבודה נאמנה
היא בצבע כסוף עם נורת לד באמצע, מקבלת חשמל מהממיר או ע"י הזנה שמגיע מהספק כוח שמגיע באריזה
ניתנת לתלייה על הקיר או על העמדה על השולחן לאורך/לרוחב.. עלתה לי כ-60 ש"ח ועושה את העבודה נאמנה
קניתי ביום שישי ממיר של innova 7002 לאחר שהממיר הקודם שלי התקלקל. שמתי לב למשהו מוזר שרציתי לברר לגביו. בממיר הקודם היו כ 30 ערוצי רדיו, בממיר החדש אני רואה רק 9 ערוצי רדיו. בנוסף אני לא רואה את הערוץ של ה test של הטלויזיה (idan_test2) האם גם משתמשים אחרים שמו לב לתופעה הזו?
דרך אגב, לגבי מחירים רציתי לציין שב ace ו office depot מכרו את הממיר הזה ב 250 שח בעוד שבהום סנטר רצו עליו 300 שח (נכון ליום שישי במתחם G של ראשל"צ).
דרך אגב, לגבי מחירים רציתי לציין שב ace ו office depot מכרו את הממיר הזה ב 250 שח בעוד שבהום סנטר רצו עליו 300 שח (נכון ליום שישי במתחם G של ראשל"צ).