ניקוי פיית הקצפה מחלב שהתייבש, הכיצד?
טוב , לצערי אף עלפי שאני תמיד דואג לנגב את הפיה לאחר השימוש , הצטבר קצת חלב שנראה די רע על הפיה (צבע חום).
שמעתי על דרך או 2 לנקות , (חומצת לימון בכוס והטבלת הפייה בתוך הכוס לדוגמא) אבל הבנתי שחלקם מזיקים למתכת וכ'ו .
אשמח להמלצות
שמעתי על דרך או 2 לנקות , (חומצת לימון בכוס והטבלת הפייה בתוך הכוס לדוגמא) אבל הבנתי שחלקם מזיקים למתכת וכ'ו .
אשמח להמלצות
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מים חמים וסבון + השרייה לכל הלילה. למחרת לנקות עם סקוץ'.
יש גם חומר מיוחד לזה בחנויות קפה אבל לא ניסיתי אף פעם.
יש גם חומר מיוחד לזה בחנויות קפה אבל לא ניסיתי אף פעם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
כנראה שגם הדופן הפנימית לא נקיה, לכן השריה היא הפעולה הטובה ביותר, ולאחר מכן להכניס דרך החריר חוטר עם סמרטוט דק בקצה, אני השתמשתי בשיפוד במבוק (רק בזהירות שלא ישבר, למרות שכשהו נשבר בוא לא מתנתק לחלוטין).
אני משרה את הצינורית לאחר שפירקתי את הפיה בקצה, ומשרה אותם ללילה שלם במים רותחים עם ממיס שומנים או קופי קלין .
אני משרה את הצינורית לאחר שפירקתי את הפיה בקצה, ומשרה אותם ללילה שלם במים רותחים עם ממיס שומנים או קופי קלין .
השאלה אם חומץ לא מסיר ציפויים למיניהם על המתכת....pup26 כתב:תשרה איזה רבע שעה עם חומץ, הכל יורד אח"כ....
שמתי מים חמים עם סבון למשך 20דק בערך ירד בציקצק יש לי גם מחט שאני צמיד שם בחור ואני חייב להודות שחודשים לא ראיתי כזה זרם יפה של הקיטור (ואני מדבר פה על טרמובלוק!(
תודה על העצות:)