מחפש רעיונות יצירתיים (בחינם? זולים?) לבעית קליטה סלולארית בבית

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
zazkapulsk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום

ברשותי גלאקסי2 ברשת סלקום. יש בבית שלי בעיות קליטה (אני גר ביחידת דיור שהיא חצי מרתף).
בנוסף, יש בבית קו VOIP של 012 שמשמש כקו טלפון רגיל לכל דבר, אבל כרגע מחובר אליו רק פקס, ללא מכשיר טלפון. כמובן שיש WIFI.
אישתי ואני משתמשים רק במספר הסלולרי שלנו לשיחות וקו הטלפון הביתי משמש רק לקבלת ושליחת פקסים.

אני מבקש את הסיוע שלכם, אנשים יקרים, במציאת פתרון לשיחות בבית - קבלת שיחות למספר הסלולרי ובשאיפה להוציא גם מהסלולרי (אבל זה לא חובה). הרעיון הוא שאוכל להסתובב בבית ולא אהיה קשור לחוט.

כיוונים עליהם חשבתי, אבל לא מצליח להביא לידי ביצוע, מכל מיני סיבות:

1. הפניית שיחות הסלולר למספר הטלפון בבית (כשאני בבית, עם משהו כמו TAKSER או LOCALE) ולחבר לטלפון בבית מדונה אלחוטית. זה מורכב, דורש הרבה צעצועים ולא מאפשר הוצאת שיחות דרך המספר הסלולרי (שזה לא נורא). האם מישהו מכיר מדונה אלחוטית שמתחברת ישירות לשקע של הטלפון? ואז, איך אני מחייג?
2. להשיג מס. טלפון של SKYPE ולהפנות השיחות המסלולר למספר הזה בדומה לפתרון הקודם, רק שהסקייפ יעבוד מהטלפון הסלולרי, ואז הכל בסדר. בעיות: האם אפשרי בישראל? כמה עולה? איך מוציאים שיחות למספרים אחרים בלי לשלם עוד כסף?
3. פתרונות דומים עם VIBER או google talk/voice. לא בטוח שאפשר.
4. פתרונות חומרתיים עליהם לא חשבתי.

הצילו!

גוגומגוג
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

בעבר היה לי מקרה דומה, גרתי בדירת חצי מרתף ולא הייתה קליטה של שום חברה סלולרית.
מה שעשיתי השתמשתי ב voip על המכשיר הסלולרי שלי בזמנו זה היה n80 והיה אפשר להגדיר עליו שרת sip בצורה מובנת בלי תוכנה חיצונית.
והפנתי את השיחות של הסלולרי שלי (אורנג) למספר הזה.
עדיין לא הייתי מקבל הודעות sms ושהייתי מוציא שיחות הן היו מזוהות ממספר אחר.

לחברה שלי בזמנו היה קשרים בסלקום, אז היא דאגה שיגיעו אליינו וישימו לנו מן access point כזה שלהם עם אנטנה שיוצאת החוצה, ומאז הייתה קליטה מצויינת בסלקום.
אבל אני לא חושב שנותנים את הפתרון הזה ללקוח פרטי פשוט.

היום אני יודע שיש פתרונות בעזרת sipme שהם יותר נוחים, גם מבוססי voip , תבדוק איתם.

בהצלחה!

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”