צריך עזרה בבקשה...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
דולב1986 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום .

יש לי טלוויזיה של hisence 55 led , ואחת מהיציאות שלה היא יציאת קואקסיאל דיגיטלית.
כרגע יש לי בבית DVD משולב רסיבר.. ה DVD משמש כמגבר ואין לי כניסה של DIGITAL COAXIAL אצלו.
אני מעוניין שהסאונד שיוצא מהטלוויזיה ישמע במגבר. כל הסאונד מהטלוויזיה לשמוע מהמגבר.
מה שעשיתי זה קניתי ממיר כמו בקישור הבא : http://www.ebay.com/itm/180851013373?ss ... 1439.l2649 + כבל קואקסיאלי. זה ממיר מקואקסיאל ל - RCA.

חיברתי את הקבל COAX לטלויזיה ומשם לממיר. מהממיר שלחתי כבל RCA לכניסה של הרסיבר.
הבעיה שלא הצלחתי לשמוע שום דבר... רציתי לדעת אם החיבור שעשיתי נשמע הגיוני והאם הוא אמור לעבוד?

אני רוצה לחבר את הטלוויזיה ישירות משום שאני רוצה לשמוע ברסיבר את כל ההתקנים שמחוברים לטלוויזיה.

תודה רבה לעונים :o

[/code]

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

כי רכשת ACD ולא DAC...

במילים פשוטות, רכש מכשיר שממיר אודיו אלנוגי לדיגיטאלי...אתה צריך ההפך...

הנה http://www.ebay.com/itm/Digital-Optic-C ... 4239wt_952
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

דולב1986 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה רבה אחי... הבעיה שאף פעם לא התעסקתי בחיבור הזה ככה שאני לא מבין בזה..רצתי לדעת אם השמיעה תהיה איכותית ? משום שאני מחבר את המחשב ב HD לטלוויזיה אז אני רוצה שישמעו מהרסיבר את המחשב.

direct
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 495
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

דולב1986 כתב:תודה רבה אחי... הבעיה שאף פעם לא התעסקתי בחיבור הזה ככה שאני לא מבין בזה..רצתי לדעת אם השמיעה תהיה איכותית ? משום שאני מחבר את המחשב ב HD לטלוויזיה אז אני רוצה שישמעו מהרסיבר את המחשב.
...
אני חושב שהדרך הנכונה היא לחבר הכל לרסיבר, ומשם לרמקולים ולTV.

בהנחה שהרסיבר תומך בפורמטים המדוברים.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

direct כתב:
דולב1986 כתב:תודה רבה אחי... הבעיה שאף פעם לא התעסקתי בחיבור הזה ככה שאני לא מבין בזה..רצתי לדעת אם השמיעה תהיה איכותית ? משום שאני מחבר את המחשב ב HD לטלוויזיה אז אני רוצה שישמעו מהרסיבר את המחשב.
...
אני חושב שהדרך הנכונה היא לחבר הכל לרסיבר, ומשם לרמקולים ולTV.

בהנחה שהרסיבר תומך בפורמטים המדוברים.
...
שים לב למה שרשם פותח השרשור ושים לב לתשובה שרשמת...

אין קשר בין הדברים...

הDVD המשולב הוא משמש כרסיבר, את ערוצי הטלויזיה ככל הניראה הוא קולט מהממיר המובנה, לכן הוא מעוניין לחבר את המסך למערכת, הבעיה היא שהמערכת יכולה לקבל רק AUX אנלוגי, לכן הוא צריך ממיר DAC מאות דיגיטלי של המסך לאות אנלוגי המותאם למערכת המשולבת...

אבל...

אם יש ממיר שמחובר בHDMI למסך, ניתן לחבר במקביל זוג RCA למערכת ולא צריך לרכוש עוד מכשירים בדרך...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

דולב1986 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

jexy , המחשב שלי מחובר עם כבל HDMI למסך. לכן אני רוצה שהסאונד יצא לי מהמסך. אני לא אוהב את הסאונד של הטלוויזיה וכאשר אני רואה סרט נניח מהמחשב אני שומע עם הרמקולים של הטלוויזיה כי המחשב מחובר עם כבל HDMI ואין לי אפשרות ליציאה מהטלוויזיה , אלא אם כן אני מחבר את הממיר הדיגיטלי או אם אני שם יציאה מהאוזניות עם כבל 2 על 1 RCA ... אבל אני מעדיף כבל COAX כדי שהאיכות תצא יותר טובה מאשר החיבור של האוזיות.

תודה על כל העזרה :P

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”