סרטיי תלת מימד ל- E550
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
הפלאזמה כבר הוזמנה ונמצאת בדרך.
אני רוצה לקדם אותה בברכה עם מספר סרטיי תלת מימד.
אני רואה שיש לא מעט סרטים שלצד שם הסרט כתוב Half SBS. האם זה אומר שסרטים אלו מותאמים למשקפיים פאסיבים? האם הם ייראו אצלי בפלאזמה? האם האיכות תהיה לא טוב? איזה פורמט אני אמור לחפש בשביל לראות תלת מימד FHS?
אשמח גם להמלצות איפה אפשר "להשיג" אותם. אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי אם אסור לדבר על זה בפומבי בפורום.
אני רואה שיש לא מעט סרטים שלצד שם הסרט כתוב Half SBS. האם זה אומר שסרטים אלו מותאמים למשקפיים פאסיבים? האם הם ייראו אצלי בפלאזמה? האם האיכות תהיה לא טוב? איזה פורמט אני אמור לחפש בשביל לראות תלת מימד FHS?
אשמח גם להמלצות איפה אפשר "להשיג" אותם. אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי אם אסור לדבר על זה בפומבי בפורום.
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

אני התכוונתי לנגן ישירות מה-USB? אי אפשר?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אפשר לנגן תלת מימד דרך ה-USB..
תוריד ותהנה, ד"א - תתחדש !!
תוריד ותהנה, ד"א - תתחדש !!
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

אחלה + תודה
אפשר רק לקבל הסבר לגבי ה- Half SBS?
האם אני אמור לחפש משהו אחר כדי להגיע למקסימום יכולת של המשקפים?
אפשר רק לקבל הסבר לגבי ה- Half SBS?
האם אני אמור לחפש משהו אחר כדי להגיע למקסימום יכולת של המשקפים?
- adirbooking
- חבר ותיק

Half SBS - כמו שהוא נקרא Side By Side כאשר כל עין מקבלת תמונה אחת והמסך מחבר אותן כך שהצופה מקבל חצי רזולוציה.
במסכי LG לדוגמא, מי שמנגן SBS מקבל רבע רזולוציה עקב תמיכת המסך בתלת מימד פאסיבי.
אתה יכול לחפש סרטי בלוריי מלאים של תלת מימד
לדוגמא :
The Smurfs 2011 BluRay 3D 1080p AVC DTS-HD MA-HDChina
או
Harry.Potter.And.The.Deathly.Hallows.Part1.3D.Bluray.2010.AVC.DTS.HD-MA5.1
אך קח בחשבון שהם גם שוקלים יותר, בד"כ פי 2 ומעלה...
במסכי LG לדוגמא, מי שמנגן SBS מקבל רבע רזולוציה עקב תמיכת המסך בתלת מימד פאסיבי.
אתה יכול לחפש סרטי בלוריי מלאים של תלת מימד
לדוגמא :
The Smurfs 2011 BluRay 3D 1080p AVC DTS-HD MA-HDChina
או
Harry.Potter.And.The.Deathly.Hallows.Part1.3D.Bluray.2010.AVC.DTS.HD-MA5.1
אך קח בחשבון שהם גם שוקלים יותר, בד"כ פי 2 ומעלה...
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

תודה
כדי להגיע לסרטים עם תלת מלא אני אמור לחפש סרטים שיש בהם dts?
כדי להגיע לסרטים עם תלת מלא אני אמור לחפש סרטים שיש בהם dts?
- adirbooking
- חבר ותיק

בד"כ הם מגיעים כך כי אלו כותרי בלוריי מלאים, אך לא בהכרח.eyalgottfried כתב:תודה
כדי להגיע לסרטים עם תלת מלא אני אמור לחפש סרטים שיש בהם dts?...
אתה אמור לחפש Bluray 3D ולא Half SBS / TAB
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

יכול להיות שהסרטים האלו שוקלים כמה עשרות של ג'יגות?adirbooking כתב:בד"כ הם מגיעים כך כי אלו כותרי בלוריי מלאים, אך לא בהכרח.eyalgottfried כתב:תודה
כדי להגיע לסרטים עם תלת מלא אני אמור לחפש סרטים שיש בהם dts?...
אתה אמור לחפש Bluray 3D ולא Half SBS / TAB...
- adirbooking
- חבר ותיק

אכן כן..
יש גם בלוריי 3D מלאים ששוקלים 70 ו-80 ג'יגה..
יש גם בלוריי 3D מלאים ששוקלים 70 ו-80 ג'יגה..
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

מה לגבי סרטים שמופיע לידם SBS בלבד (בלי Half)?adirbooking כתב:אכן כן..
יש גם בלוריי 3D מלאים ששוקלים 70 ו-80 ג'יגה.....
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- קיבל תודות: 6 פעמים
תתחדש אייל אתה תהנה ממנה מאוד! לגבי ניגון סרטי 3D, ה- 51E550 תומכת בכל הפורמטים ותנגן ישירות מדיסק או Stick המחובר ל USB או מסטרימינג שתיזום מהפלזמה או לפלזמה באמצעות AllShare (הסטרימר המובנה). מה שיקרה הוא שכאשר הסרט ינוגן תראה על המסך תמונה לצד תמונה (SBS) או תמונה מעל תמונה (TAB) ואז תלחץ על מקש 3D שבשלט ותראה על המסך את אפשרות לבחור באופצייה המבוקשת (זה גם מומחש בתמונות קטנות) ברגע שתבחר ב SBS לדוגמה הסרט יתחלף ל 3D, תסנכרן את המשקפיים ותהנה מכל רגע, אנחנו צפינו ברובוטריקים ונהנו כל רגע, אם יש לך חיבור אינטרנט טוב (10 מגה ומעלה) תוכל להנות מהאפליקציית ה 3D שתתקין בפלזמה ומציגה ישר מהאינטרנט קליפים שונים (גם סירטי טבע וכו) באיכות 3D מרשימה מאודeyalgottfried כתב:הפלאזמה כבר הוזמנה ונמצאת בדרך.
אשמח גם להמלצות איפה אפשר "להשיג" אותם. אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי אם אסור לדבר על זה בפומבי בפורום....
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

אני מקווה שהטלוויזיה תגיע אני כבר אבין הכול לבד. פשוט הכול חדש עבורי וגם יש את הריגוש והציפייה (אף פעם לא ראיתי תלת בקולנוע אגב). בשלב זה כול מה שאתה כותב שמעתי על זה אבל לא התעמקתי ואני לא בטוח שהבנתי הכול.androidsmart כתב:תתחדש אייל אתה תהנה ממנה מאוד! לגבי ניגון סרטי 3D, ה- 51E550 תומכת בכל הפורמטים ותנגן ישירות מדיסק או Stick המחובר ל USB או מסטרימינג שתיזום מהפלזמה או לפלזמה באמצעות AllShare (הסטרימר המובנה). מה שיקרה הוא שכאשר הסרט ינוגן תראה על המסך תמונה לצד תמונה (SBS) או תמונה מעל תמונה (TAB) ואז תלחץ על מקש 3D שבשלט ותראה על המסך את אפשרות לבחור באופצייה המבוקשת (זה גם מומחש בתמונות קטנות) ברגע שתבחר ב SBS לדוגמה הסרט יתחלף ל 3D, תסנכרן את המשקפיים ותהנה מכל רגע, אנחנו צפינו ברובוטריקים ונהנו כל רגע, אם יש לך חיבור אינטרנט טוב (10 מגה ומעלה) תוכל להנות מהאפליקציית ה 3D שתתקין בפלזמה ומציגה ישר מהאינטרנט קליפים שונים (גם סירטי טבע וכו) באיכות 3D מרשימה מאודeyalgottfried כתב:הפלאזמה כבר הוזמנה ונמצאת בדרך.
אשמח גם להמלצות איפה אפשר "להשיג" אותם. אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי אם אסור לדבר על זה בפומבי בפורום.......
לגבי ה-10 מגה אז לפחות זה אני יכול להגיד שיש לי בהחלט.