פנסוניק PWD8 מול LG PC3
-
freepass99
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הייתי לפני כמה ימים בחנות וראיתי את הפנסוניק PWD8 ליד ה-LG PC3.
כאן בפורום רב החברים ממליצים על פנסוניק.
עם זאת מבחינת תמונה - הקונטרסטים והצבעים של ה- LG נראו הרבה יותר טובים וברורים.
מה הסיבה שכולם ממליצים פנסוניק? יש משהו שאני מפספס?
כאן בפורום רב החברים ממליצים על פנסוניק.
עם זאת מבחינת תמונה - הקונטרסטים והצבעים של ה- LG נראו הרבה יותר טובים וברורים.
מה הסיבה שכולם ממליצים פנסוניק? יש משהו שאני מפספס?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי מה שנראה לך הכי טוב - הכי טוב בשבילך
כל אחד רואה בצורה שונה ומה שמתאים לך זה מה שנראה לך.
חשוב לראות סוגים שונים של מקורות על המסכים השונים - עדיף במקומות שונים כדי לקבל תמונה נכונה.
בארץ אנשים אוהבים ללכת יחד עם כולם באותו כיוון היות וכך אתה יכול לראות הרבה מאוד מכוניות של מאזדה על הכביש - האם היא המוצלחת ביותר אני לא יודע.
להסיר ספק אני רכשתי פנסוניק

כל אחד רואה בצורה שונה ומה שמתאים לך זה מה שנראה לך.
חשוב לראות סוגים שונים של מקורות על המסכים השונים - עדיף במקומות שונים כדי לקבל תמונה נכונה.
בארץ אנשים אוהבים ללכת יחד עם כולם באותו כיוון היות וכך אתה יכול לראות הרבה מאוד מכוניות של מאזדה על הכביש - האם היא המוצלחת ביותר אני לא יודע.
להסיר ספק אני רכשתי פנסוניק
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
freepass99
כמו שקראת בפורום אתה מבין שיש חשיבות לצורה שבה מחובר המסך וגם עניין הכיול דיי חשוב אפילו אם מדובר בכיול בסיסי,
למרות הכל אני טוען שאם הגעת לחנות וראית מסך שמבחינתך התמונה בו טובה בכל קנה מידה אז בחירתך קלה.
כמו שקראת בפורום אתה מבין שיש חשיבות לצורה שבה מחובר המסך וגם עניין הכיול דיי חשוב אפילו אם מדובר בכיול בסיסי,
למרות הכל אני טוען שאם הגעת לחנות וראית מסך שמבחינתך התמונה בו טובה בכל קנה מידה אז בחירתך קלה.
-
freepass99
-
- חבר פעיל

לא שאלתי אם הם מכויילים...
איך אני יכול לדעת שהם מכויילים?
איך אני יכול לדעת שהם מכויילים?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
freepass99
-
- חבר פעיל

זה ברור...
אבל כוונת השאלה שלי היתה שנניח שהוא אומר לי שהמסך מכוייל... איך אני יכול לבדוק שהוא אכן מכוויל? איזה "ציוד" צריך בשביל לבדוק כיול...?
אבל כוונת השאלה שלי היתה שנניח שהוא אומר לי שהמסך מכוייל... איך אני יכול לבדוק שהוא אכן מכוויל? איזה "ציוד" צריך בשביל לבדוק כיול...?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
freepass99
-
- חבר פעיל

כן ראיתי ערוץ 2 וערוצי יס 1 2 וכו' והצבעים של הפנסוניק היו חלשים וגם החדות היתה נמוכה מהLG.
זה יכול להיות באמת כיול או שהחיבורים שלהם שם לא טובים - זה בחנות שבפתח תקוה שם סטאר משהו...
זה יכול להיות באמת כיול או שהחיבורים שלהם שם לא טובים - זה בחנות שבפתח תקוה שם סטאר משהו...
גורם נוסף אפשרי הוא - מאחר ולLG מגוון חיבורים וביניהם סקארט, יתכן ובחנות ה LG היתה מחוברת דרך הסקארט ומוגדרת RGB ובמקביל הפנסוניק דרך חיבור קומפוזיט פשוט (כי לא בכל חנות יש אפילו מתאם או ,SCART TO S VIDEO) תברר את העניין.
מעבר לכך כיול איכותי ונכון משפר את כל רבדי התמונה למיניהם כולל חדות.
מעבר לכך כיול איכותי ונכון משפר את כל רבדי התמונה למיניהם כולל חדות.
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"
מומלץ לבדוק מול YES IMPACT - גם על זה (בטוח כתבו כאן)
אם החונת היא סטריאו סטאר בפ"ת (זבוטנסיקי 100 ) היא נחשבת חנות טובה באופן יחסי (זה בפרוש לא כמו ברשתות הגדולות - שאתה יכול ליפול על מוכר ללא ידע כלל). מומלץ לשאול את המוכר שם למה רואים רע בפונסוניק (מעניין מה הוא אומר).
עד היום כל התשובות שקיבלתי שם היו לחלוטין בסדר.
אם החונת היא סטריאו סטאר בפ"ת (זבוטנסיקי 100 ) היא נחשבת חנות טובה באופן יחסי (זה בפרוש לא כמו ברשתות הגדולות - שאתה יכול ליפול על מוכר ללא ידע כלל). מומלץ לשאול את המוכר שם למה רואים רע בפונסוניק (מעניין מה הוא אומר).
עד היום כל התשובות שקיבלתי שם היו לחלוטין בסדר.
החיים זה מה שקורה לנו,
-
freepass99
-
- חבר פעיל

אכן זו החנות...
גם אני וגם אשתי ועוד אנשים שהיו שם אמרו שהפנסוניק PWD8 שהיתה שם היתה חלשה... לפחות לעומת אחרות כמו LG PC3 ו-פיוניר ... וכו'
גם אני וגם אשתי ועוד אנשים שהיו שם אמרו שהפנסוניק PWD8 שהיתה שם היתה חלשה... לפחות לעומת אחרות כמו LG PC3 ו-פיוניר ... וכו'
אין בעיה לשחק עם מדדים של כל מסך ולהפוך אותו עמום וחסר חדות לחלוטין, תן לי את המסך הטוב בעולם ותוך 30 שניות אני הופך אותו לאחד הגרועים.sunny_jim כתב:כיול לא אמור יותר להשפיע על דיוק התמונה מבחינת צבעים ובהירות? זה לא אמור להשפיק על החדות שלה......