כיול תמונה מומלץ לפלסמה Panasonic ST30

איך מכיילים מסך, מי יכול לכייל לי? מה הערכים הנכונים לכיול...

DEINTERLACING, SCALING, הורדת רעשים, UPCONVERSION, TRANSCODING.
שלח תגובה
Yechiel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

חיפשתי ברחבי האינטרנט ערכי כיול תמונה מומלצים לפלסמה ST30 של Panasonic שרכשתי לאחרונה ואכן ישנם מספר אתרים הממליצים על כיולים שונים, אולם כולם מתייחסים למצב תמונה Custom, וממנו כניסה לתפריט Pro Settings.

בשלב זה, התברר לי כי דגמי Panasonic המגיעים לארץ אינם מציעים תפריט זה מסיבה מאוד לא ברורה...

האם מישהו יכול להמליץ על ערכי כיול תמונה המפיקים את המירב ממסך זה במגבלות התפריטים בדגם הנמכר בישראל?

ואם כבר עוסקים בדבר, האם מישהו מבין את ההיגיון של Panasonic בהשמטת תפריטים חשובים בדגמים הנשלחים למזרח התיכון?

תודה.

GalKar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

בדיוק כמוך נתקלתי באותה הבעיה.כל ערכי הכיול מאתרים בחו"ל פשוט לא רלוונטיים לדגם שנמכר בארץ. מאחר וזה המצב הייתי שמח אם מישהו יכול להמליץ אולי על תוכנת כיול חינמית שתביא
לתוצאות טובות.

תודה מראש.

moshik_dd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

יורוקום מצפצפים על הלקוח הישראלי
מביאים לך דגמים נחותים מבחינה טכנית שמיועדים למידל איסט.
אולי בעזה מרוצים שם מהביצועים האלו,מה שבטוח שאצלנו לא
זו גם הסיבה שחיכיתי לדגם אירופאי של ה 42E30E ורק אז רכשתי

GalKar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

ספציפית בדגם הזה אני לא חושב שחוץ מתאימות של ה-DVB-T ואולי יציאת סקארט (שגם הופכת פחות רלוונטית כיום) יש הבדלים מהותיים.כעקרון אתה צודק וברור שהיה עדיף לקבל את הדגמים האירופיים (שאגב אפילו מיוצרים באירופה ולא במזרח) ספציפית בטלויזיה שלך ההבדל אפילו יותר מהותי (200 הרץ במקום 100 ואפשרות להקלטה ישירות מהטלויזיה שזה נחמד). גם חוסר התמיכה בעברית של פנסוניק יכול היה אולי להפתר במידה והיו מעדיפים פה שיווק אירופי (הטענה הרווחת שאין תמיכה בעברית בגלל איום בחרם מארצות ערב-למרות שזה נשמע כמו סתם תירוץ של היבואן).
בכל אופן קצת סטינו מהנושא אולי בכל זאת מישהו ירים את הכפפה בנושא כיול הטלוחזיה.

שלח תגובה

חזור אל “כיול ועיבוד תמונה”