אחרי 12 שנים ביס - קיבלתי מהם מתנה, כדאי לשדרג למקס טוטאל בחינם?
היי,
השבוע קיבלתי מעטפה ובה ההודעה הבאה: http://i.imgur.com/PrcKZ.jpg
(למי שאין כוח לפתוח את התמונה-
בגלל שאני כבר 12 שנים מנוי לחברת יס, אני יכול לבחור אחת מהמתנות הבאות: 1. ערוץ פרימיום לבחירה לחצי שנה 2. שדרוג לממיר יס מקס טוטאל 3. זוג כרטיסי קולנוע 4. מארז סדרות אהובות )
מאחר ואין "ערוץ פרימיום" שמעניין אותי, אני לא משתמש בVOD (בשביל האופציה הרביעית), והמתנה של כרטיסי הקולנוע לא קורצת לי גם - אופציית שדרוג הממיר על פניו נשמעת הכי מתאימה לי.
קיויתי שיתנו לי לשדרג אחד מהממירים ה"פושטיים" (לא מקס) שיש אצלי בבית למקס טוטאל, אבל הם מוכנים לשדרג רק את המקס. סבבה. זכותם.
אבל כדאי לי לשדרג אותו (יש לי כיום ממיר יס מקס רגיל, הכסוף)?
אשמח לתשובות על השאלות הבאות:
1. זה נכון שאיכות הצפיה ב SD פחות טובה בממירי המקס עם HD לעומת המקס הרגיל (שיש לי היום)?
2. זה נכון שממירי הHD יותר איטיים בזפזופ ותפעול שוטף מאשר המקס הרגיל?
3. זה נכון שאיכות שידורי הHD ביס לא מצדיקה שדרוג לממיר HD?
4. הVOD שמגיע עם חבילת ה"יס מקס טוטאל" שווה משהו?
5. האם יש אפשרות לטכנאי יס להעביר בשדרוג הממיר הקלטות מהמקס הישן למקס החדש?
המון תודה מראש!
דודי
בגלל שאני כבר 12 שנים מנוי לחברת יס, אני יכול לבחור אחת מהמתנות הבאות: 1. ערוץ פרימיום לבחירה לחצי שנה 2. שדרוג לממיר יס מקס טוטאל 3. זוג כרטיסי קולנוע 4. מארז סדרות אהובות )
מאחר ואין "ערוץ פרימיום" שמעניין אותי, אני לא משתמש בVOD (בשביל האופציה הרביעית), והמתנה של כרטיסי הקולנוע לא קורצת לי גם - אופציית שדרוג הממיר על פניו נשמעת הכי מתאימה לי.
קיויתי שיתנו לי לשדרג אחד מהממירים ה"פושטיים" (לא מקס) שיש אצלי בבית למקס טוטאל, אבל הם מוכנים לשדרג רק את המקס. סבבה. זכותם.
1. זה נכון שאיכות הצפיה ב SD פחות טובה בממירי המקס עם HD לעומת המקס הרגיל (שיש לי היום)?
המון תודה מראש!
דודי
שלום, אני גם קיבלתי הטבה ובחרתי ב-HD, לאחר התנסות עם HD ויוצא מאוד מרוצה
תשובות לשאלתיך
1. נכון, רואים יותר צבעי חיים וחדות טובה
2. מהירות זפזוף דומים לזה למקס והמעבד של ממיר HD יותר חזק ממקס רגיל.
3. רק אם אתה אוהב ערוצי ספורט, אז כן ממליץ לעבור ל-HD.
4. אם לא עשית VOD עם מקס בעבר, מגיע לך לחודשיים במתנה.
5. לא
תשובות לשאלתיך
1. נכון, רואים יותר צבעי חיים וחדות טובה
2. מהירות זפזוף דומים לזה למקס והמעבד של ממיר HD יותר חזק ממקס רגיל.
3. רק אם אתה אוהב ערוצי ספורט, אז כן ממליץ לעבור ל-HD.
4. אם לא עשית VOD עם מקס בעבר, מגיע לך לחודשיים במתנה.
5. לא
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
1. נכון
2. נכון, אם כי אנחנו בבית כמעט ולא מזפזפים יותר, אלא יותר מקליטים ומזפזפים בין הקלטות.
3. לא נכון
4. לדעתי שווה
5. לא
2. נכון, אם כי אנחנו בבית כמעט ולא מזפזפים יותר, אלא יותר מקליטים ומזפזפים בין הקלטות.
3. לא נכון
4. לדעתי שווה
5. לא
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
זכור רק שהטבת הממיר המשודרג היא לשנה. לאחריה תצטרך לשלם עליו תוספת או להחזיר אותו.
הממיר אכן איטי יותר, אבל בצורה די זניחה. אפשרות ההקלטה וצפיה מאוחרת יותר היא מאוד נוחה ומשנה את הרגלי הצפיה, לטובה.
כמו כן, מניסיון של מספר חודשים, הממיר מתפקד טוב מאוד ומקליט ומנגן כמו שצריך.
הממיר אכן איטי יותר, אבל בצורה די זניחה. אפשרות ההקלטה וצפיה מאוחרת יותר היא מאוד נוחה ומשנה את הרגלי הצפיה, לטובה.
כמו כן, מניסיון של מספר חודשים, הממיר מתפקד טוב מאוד ומקליט ומנגן כמו שצריך.
elrom כתב:זכור רק שהטבת הממיר המשודרג היא לשנה. לאחריה תצטרך לשלם עליו תוספת או להחזיר אותו.
כמו כן, מניסיון של מספר חודשים, הממיר מתפקד טוב מאוד ומקליט ומנגן כמו שצריך....
וחשוב דמי התקנה והחזרה ע"י הטכנאי ללא עלות נוספות
המון תודה לכולכם על התגובות!
המשתמש "oferlaor" ענה על השאלה הזו ("זה נכון שאיכות שידורי הHD ביס לא מצדיקה שדרוג לממיר HD? ") ב"לא נכון", אז אני קצת מבולבל...

שאלה נוספת:
מקריאה בפורום ראיתי שקיימות כמה גרסאות של היס מקס טוטאל, ושהגירסה המומלצת ביותר היא גירסה עם כונן של 1טרה, שניתן לזהות אותה לפי מדבקה כתומה מאחורה. האם זו כבר הגירסה שמותקנת היום כברירת מחדל או שזה עניין של מזל "ליפול" על אחת כזו?
ושוב תודה מראש!
אני בכלל לא צופה בערוצי ספורט :/ אבל כן בסדרות וסרטים שמשודרים בערוצי הHD האחרים, האם עדיין כדאי?foxil82 כתב: 3. רק אם אתה אוהב ערוצי ספורט, אז כן ממליץ לעבור ל-HD....
המשתמש "oferlaor" ענה על השאלה הזו ("זה נכון שאיכות שידורי הHD ביס לא מצדיקה שדרוג לממיר HD? ") ב"לא נכון", אז אני קצת מבולבל...
כמובן, אם לא היתה לי טלוויזיית היי דפינישן כנראה שהייתי נשאר עם היס מקס הרגילofir_nim כתב:האם במסך שלך יש כניסת HDMI?...
שאלה נוספת:
מקריאה בפורום ראיתי שקיימות כמה גרסאות של היס מקס טוטאל, ושהגירסה המומלצת ביותר היא גירסה עם כונן של 1טרה, שניתן לזהות אותה לפי מדבקה כתומה מאחורה. האם זו כבר הגירסה שמותקנת היום כברירת מחדל או שזה עניין של מזל "ליפול" על אחת כזו?
ושוב תודה מראש!
איך 12 שנה ?jitz כתב:היי,
המון תודה מראש!
דודי...
חברת יס הוקמה בשנת 2001
אז זה 11 שנים ?
אז מי פה טועה ?
אני לא מבין .
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
צודק.כשאני הצטרפתי בסוף אותה שנה מספר המנוים היה 75000 ,מספר מדהים לחברה בראשית דרכה.doubledu כתב:"חברת yes שירותי לווין נוסדה בשנת 1998 והחלה את שידוריה לראשונה בחודש יולי 2000"......
הוט באותה תקופה דישדשו עם שדור אנאלוגי והחדירה של הוטדיגטאל היתה נמוכה.לא היתה אז פלסמה או משהו שיעשה שינוי
בהרגלי הצריכה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
רמקולים כתב:אם זו לא קטנוניות אני לא יודע מה כן.doubledu כתב:"חברת yes שירותי לווין נוסדה בשנת 1998 והחלה את שידוריה לראשונה בחודש יולי 2000"...[/quote
ובכל זאת לא 12 שנה , כי עכשיו עוד לא חודש יולי .......
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435