צמיגים יד 2, נסעו 14 ק"מ, כדאי?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא !
לא משחקים עם בטיחות .
לא משחקים עם בטיחות .
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
אני לא הייתי כזה נחרץ כמו המגיבים לפני.
מדובר בצמיג, (ולא בגלגל שלם), בקלות רואים מה עבר עליו, על צמיג שעמד בשמש יופיעו חריצים קטנים ויובש,
במידה והם באמת נסעו 14ק"מ ולאחר מכן פורקו הם אמורים להיראות חדשים לגמרי.
הערה נוספת שתבטל את כל מה שאמרתי לעיל. במידה ויש זיופים בשוק הצמיגים (אין לי מושג אם זה קיים) לא הייתי לוקח גם בחינם...
מדובר בצמיג, (ולא בגלגל שלם), בקלות רואים מה עבר עליו, על צמיג שעמד בשמש יופיעו חריצים קטנים ויובש,
הערה נוספת שתבטל את כל מה שאמרתי לעיל. במידה ויש זיופים בשוק הצמיגים (אין לי מושג אם זה קיים) לא הייתי לוקח גם בחינם...
שחר
אם הבן אדם נשמע ו/או נראה אמין ובעין בלתי מקצועית זה נראה לך בסדר הייתי לוקח את זה לבדיקה בפנצ'ריה שאתה מכיר ושואל אותם. בבדיקה קצרה הם יוכלו לאמר לך כמה הצמיג עבר ומה מצבו בדיוק.
אל תתקרב לזה מבלי בדיקה של איש מקצוע (לא חבר שיודע!)
אל תתקרב לזה מבלי בדיקה של איש מקצוע (לא חבר שיודע!)
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
miko79
אני אישית קניתי כמה פעמים צמגים משומשים לאחר שהצמיג הקודם לא היה ניתן לתקן.
כמובן שהבחור מהפנצר אמר שאין איתם בעיה והוא אדם אמין.
אני אישית קניתי כמה פעמים צמגים משומשים לאחר שהצמיג הקודם לא היה ניתן לתקן.
כמובן שהבחור מהפנצר אמר שאין איתם בעיה והוא אדם אמין.
נערך לאחרונה על ידי mp3lll ב 06/06/2012 11:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
רק חדש !!!
גם צמיג "חדש" שלא נעשה בו שימוש בכלל (יושב בפנצ'ריה), עובר הורדת איכות ככול שהזמן עובר , ולכן ממליצים בד"כ לא לקנות צמיג שיושב יותר מחצי שנה .spacedude כתב:אני לא הייתי כזה נחרץ כמו המגיבים לפני.
הערה נוספת שתבטל את כל מה שאמרתי לעיל. במידה ויש זיופים בשוק הצמיגים (אין לי מושג אם זה קיים) לא הייתי לוקח גם בחינם......
אתה יכול להבין מזה, שאלא אם כן יש לך הוכחה מה באמת עבר על הצמיגים מרגע שיוצרו ו/או יוובאו לארץ, והגיעו אליך, שזה סיכון .
לא משנה כמה תחסוך, אבל תאונה הכי קטנה בלי שום נפגעים כבר תעלה לך יותר . על בטיחות לא משחקים , תחסוך לעצמך את הפחד ותחסוך כסף על דברים אחרים.
והכי חשוב סע בזהירות
אני גם פאנט של צמיגים, אבל!
דבר עם הבחור ותשאל מה שמו ומה הרכב שלו, תתקשר לE&A ותשאל אותם האם היה בחור בשם XXX שהחליף צמיגים ברכב XXX והאם אתם זוכרים אחרי כמה ק"מ, ומתי בוצעה ההחלפה, הם ישמחו לעזור לך.
במידה והתשובות חיוביות וההחלפה בוצעה לא מזמן יחסית, ומתברר שאכן הרכב עבר 14 ק"מ על הצמיגים הללו, אני לא רואה סיבה למה לא לקנות את הצמיגים האלה.
אם באחת התשובות E&A לא בטוחים עזוב את הסיפור וקנה צמיגים חדשים בשביל ראש שקט.
דבר עם הבחור ותשאל מה שמו ומה הרכב שלו, תתקשר לE&A ותשאל אותם האם היה בחור בשם XXX שהחליף צמיגים ברכב XXX והאם אתם זוכרים אחרי כמה ק"מ, ומתי בוצעה ההחלפה, הם ישמחו לעזור לך.
במידה והתשובות חיוביות וההחלפה בוצעה לא מזמן יחסית, ומתברר שאכן הרכב עבר 14 ק"מ על הצמיגים הללו, אני לא רואה סיבה למה לא לקנות את הצמיגים האלה.
אם באחת התשובות E&A לא בטוחים עזוב את הסיפור וקנה צמיגים חדשים בשביל ראש שקט.