התאמת רמקולים למגבר קיים
שלום לכולם
יש לי מגבר שהזמנתי מאיביי לצורך פרוייקט כלשהו. המגבר המדובר הינו מגבר 2.1 ערוצים בעל הספק של 13W לכל ערוץ בסטריאו ו 38W לערוץ הסאב.
סאב כבר יש לי ונותר לי לבחור זוג לסטריאו שיתאימו למגבר הזה.
חשבתי לקנות רמקולים קטנים של רכב עד בערך 4' בתקציב של עד 100 ש"ח +-.
השאלה היא כמה גרועים רמקולים כאלו יהיו במחיר כזה (אני לא מחפש איכות אודיופילית, רק לא משהו שישמע נוראי) ואם המגבר הצנום הזה יוכל להזיז אותם..
משהו מאלה יעבוד? (בצעו דירוג של המוצרים לפי מחיר) http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t- ... erby=price
ואם כן, איזה כדאי לקחת?
כל עזרה תתקבל בברכה!
יש לי מגבר שהזמנתי מאיביי לצורך פרוייקט כלשהו. המגבר המדובר הינו מגבר 2.1 ערוצים בעל הספק של 13W לכל ערוץ בסטריאו ו 38W לערוץ הסאב.
סאב כבר יש לי ונותר לי לבחור זוג לסטריאו שיתאימו למגבר הזה.
חשבתי לקנות רמקולים קטנים של רכב עד בערך 4' בתקציב של עד 100 ש"ח +-.
השאלה היא כמה גרועים רמקולים כאלו יהיו במחיר כזה (אני לא מחפש איכות אודיופילית, רק לא משהו שישמע נוראי) ואם המגבר הצנום הזה יוכל להזיז אותם..
משהו מאלה יעבוד? (בצעו דירוג של המוצרים לפי מחיר) http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t- ... erby=price
ואם כן, איזה כדאי לקחת?
כל עזרה תתקבל בברכה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
פרט ראשון חשוב כדי שיהיה אפשר לעזור, באיזה אזור אתה גר ?panahi כתב:יש המלצה ספציפית? עברתי על יד 2 אבל בשל ידע לא רב אני מפחד לקנות משם רמקולים.. גם מבחינת מצב גם מבחינת נצילות וגם מבחינת איכות.....
פרט נוסף הוא התקציב, מה את מקציב לרמקולים ?
בתקציב של 100 ש"ח ביד 2 תמצא בעיקר רמקולים של מערכות מיני לשעבר.panahi כתב:אני גר בחולון, ומקציב עד 100 ש"ח פלוס מינוס.. ניתנת חריגה של כמה שקלים לכאן או לכאן...
אתה גם לא יכול להיות בררן מדי בכזה תקציב...
תעבור על הלוח וכשאתה הולך לראות קח איתך את המגבר כדי שמוע אותו עם הרמקולים.
אמנם הלינק הזה אינפורמטיבי בטירוף אבל אין לי אמת מידה לגבי כמה חזק עוצמת קול מסויימת אמורה להישמע וזאת הבעיה שלי.
לקחתי במחשבון שהוצע שם למטה בלינק שמחשב את עוצמת השמע שיפיק הרמקול והגעתי עם 13W ממרחק 4 מטר ונצילות של 89 ל 95.14DB ואין לי מושג אם זה באמת הרבה
לקחתי במחשבון שהוצע שם למטה בלינק שמחשב את עוצמת השמע שיפיק הרמקול והגעתי עם 13W ממרחק 4 מטר ונצילות של 89 ל 95.14DB ואין לי מושג אם זה באמת הרבה