טאבלט - מתנה לאשתי
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
ידידי, לאחר עשרות שנים של נישואים מאושרים העצה היחידה היא:
תקנה לה בושם, פרחים, בילוי משותף, תיק יפה או כל שילוב של הנ"ל.
תן לה לבחור לבד את האלקטרוניקה, גם אם היא אומרת " ממי תבחר עבורי כי אתה מבין יותר טוב" היא לא באמת מתכוונת לזה ...
תן לה לבחור לבד את האלקטרוניקה, גם אם היא אומרת " ממי תבחר עבורי כי אתה מבין יותר טוב" היא לא באמת מתכוונת לזה ...
זה לא ילדים כל כך קטנים. ובכל זאת רוצה משהוא איכותי ולא סיני ב 100$iakovl כתב:אוקי... ילדים = המכשיר לא ישרוד הרבה
פתרון? ללכת על מכשיר זול יותר, יש לך די ויותר מכשירים סיניים איכותיים יחסית בחצי מהמחיר של הסמסונג ועם יותר תכונות נוחות...
לא אקנה אפל. תקרא לזה דת, אני קורא לזה צרכנות. מי שמגביל אותי מבחינה צרכנית ושימושית, לא אקנה אותו.moco כתב:אתה מחפש את המוצר הכי נוח או לשמור על עקרונות דתיים ?...
לא רוצה itunes. רוצה לחבר, להעתיק שירים,סרטים וכו בתור סתם קבצים וזהו.
איך אומרים been there, done that. מנסה לחדש, במקום עוד תיק.shigidar כתב:ידידי, לאחר עשרות שנים של נישואים מאושרים העצה היחידה היא:
תן לה לבחור לבד את האלקטרוניקה, גם אם היא אומרת " ממי תבחר עבורי כי אתה מבין יותר טוב" היא לא באמת מתכוונת לזה ......
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחרי שאני משתמש קצת באנדרואיד - קנה רק אייפד.
הכל ברור, הכל מסודר, הכל פשוט.
יש באנדרואיד יותר מידיי אפשרויות - מעולה לנו הגיקים, גרוע למשתמשים פחות טכנולוגיים.
מה גם - שהIPAD 3 - יש לו את המסך הכי הכי שיש כיום בשוק.
הכל ברור, הכל מסודר, הכל פשוט.
יש באנדרואיד יותר מידיי אפשרויות - מעולה לנו הגיקים, גרוע למשתמשים פחות טכנולוגיים.
מה גם - שהIPAD 3 - יש לו את המסך הכי הכי שיש כיום בשוק.
אתה יכול לעשות את כל זה... אתה רק צריך לפרוץ את הIPAD.mayeast כתב:לא אקנה אפל. תקרא לזה דת, אני קורא לזה צרכנות. מי שמגביל אותי מבחינה צרכנית ושימושית, לא אקנה אותו.moco כתב:אתה מחפש את המוצר הכי נוח או לשמור על עקרונות דתיים ?...
לא רוצה itunes. רוצה לחבר, להעתיק שירים,סרטים וכו בתור סתם קבצים וזהו....
באמת שלמשתמשים רגילים הIPAD מצוין, מניסיון...
זה בדיוק מה שניסיתי להגיד - תחליט על פי שיקולים של צרכנות בלבד.mayeast כתב:לא אקנה אפל. תקרא לזה דת, אני קורא לזה צרכנות. מי שמגביל אותי מבחינה צרכנית ושימושית, לא אקנה אותו.moco כתב:אתה מחפש את המוצר הכי נוח או לשמור על עקרונות דתיים ?...
לא רוצה itunes. רוצה לחבר, להעתיק שירים,סרטים וכו בתור סתם קבצים וזהו....
שיקול של צרכנות זה מה הכי כדאי לך כצרכן, מבלי להכניס שיקולים זרים.
אם נושא הitunes באמת נראה לך קריטי אז בסדר, אבל אתה פתחת ב"לא קונה אפל" ולי זה נשמע יותר כמו חרם מאשר שיקול צרכני.
משה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

השאלה היא מה אישתך בדיוק צריכה. יש באמת צורך בסרטים על האייפד? אם זה בבית - אפשר בכלל להשתמש בAIR VIDEO למשל (ושאר אפליקציות) ולעשות STREAMING.
מוזיקה - אני משתמש בAUPEO - אין לי בכלל מוזיקה על האייפד. תכל'ס - מוזיקה לדעתי עדיף לשים רק במכשיר טלפון - בשביל הליכות /צלצולים.
מוזיקה - אני משתמש בAUPEO - אין לי בכלל מוזיקה על האייפד. תכל'ס - מוזיקה לדעתי עדיף לשים רק במכשיר טלפון - בשביל הליכות /צלצולים.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
מבין את הסיבה לפסול את הסינים אך עדיין אם אתה חוזר על הצרכים שלך אולי כדאי לשקול שוב
לא מדובר במוצר *** שמביאים לארץ אלא בCLONE לGALAXY ולASUS שמשתווה אליהם בחומרה ובביצועים.
המחירים נעים מ100-200 דולר תלוי בצרכים
המשלוח בDHL או דואר אוויר רשום (אם כותבים MP3 DEVICE אז זה אפילו לא עובר במעמ)
http://www.mixeshop.com/Supply-10-tab&# ... c79?page=1
http://www.mixeshop.com/102-flytouch-7- ... p1442.html
מעבד 1.5 , אנדרויד ICS 4.0.3 , מנגן 1080P כמו חיה וגם משחקים . עברית זה תומך אבל בטח אפשר למצוא כאלה שגם התפריטים שלהם בעברית.
לאחותי הבאתי משהו דומה כשהיתי בסין (בעלות של 200$) , מספיק לה לקריאת ספרים , מוסיקה , קצת אינטרנט ועריכת מסמכים.
לילדים הקטנים של קרוב משפחה הזמנתי מהאתר הזה (דגם פשוט יותר שעלה 70$+15 משלוח) , אמור להגיע בשבוע הבא.
אני מזמין מהאתר הזה בדרך כלל את הDREAMBOX 800SE אז הם אמינים מאוד במשלוח.
כשהזמנתי את הדרימבוקס עלות החבילה היתה 200$+45$ משלוח לDHL ולא נדרשתי לשלם מכס ומעמ.
ידוע לי על עוד 2 חברים באתר שהזמינו דרכם ולא נדרשו להוסיף מיסים. מדובר בCLONE לממיר הגרמני אז לא יודע עד כמה מייחסים חשיבות ובודקים את תוכן החבילות (בין אם במכס או בDHL)
כל זה אני אומר כי לדעתי חבל להוציא 1700 שח על מכשיר שלא ידעו להעריך את היכולות שלו באמת.
מיילא משתמשים בזה נונסטופ בעבודה וחורשים עליו בנסיעות
אבל בשביל לקרוא איזה מסמך או ספר פעם ב...ולהריץ עליו משחקים לילדים לדעתי אפשרי לשקול את האופציה של הזמנה מחול.
אנדרויד יכול להיות קצת מסובך למשתמש הפשוט, אבל אם יש לו "נהג מלווה" בתור התחלה שיכול להתקין לו כמה אפליקציות עזר, להגיד WIFI,GMAIL ולהוריד כמה משחקים מהמארקט .
את האנדרויד אין צורך לפרוץ כדי להכניס למכשיר חומר (היו מקרים שלא מצאתי אפליקציות במארקט בגלל בעיות תאימות אז התקנתי את האפליקציה ידני ע"י הכנסה של האפליקציה עם סיומת APK והרצה שלו בלבד. אגב בשיטה זו אפשר להתקין גם אפליקציות/משחקים פרוצים).
לא מדובר במוצר *** שמביאים לארץ אלא בCLONE לGALAXY ולASUS שמשתווה אליהם בחומרה ובביצועים.
המחירים נעים מ100-200 דולר תלוי בצרכים
המשלוח בDHL או דואר אוויר רשום (אם כותבים MP3 DEVICE אז זה אפילו לא עובר במעמ)
http://www.mixeshop.com/Supply-10-tab&# ... c79?page=1
http://www.mixeshop.com/102-flytouch-7- ... p1442.html
מעבד 1.5 , אנדרויד ICS 4.0.3 , מנגן 1080P כמו חיה וגם משחקים . עברית זה תומך אבל בטח אפשר למצוא כאלה שגם התפריטים שלהם בעברית.
לאחותי הבאתי משהו דומה כשהיתי בסין (בעלות של 200$) , מספיק לה לקריאת ספרים , מוסיקה , קצת אינטרנט ועריכת מסמכים.
לילדים הקטנים של קרוב משפחה הזמנתי מהאתר הזה (דגם פשוט יותר שעלה 70$+15 משלוח) , אמור להגיע בשבוע הבא.
אני מזמין מהאתר הזה בדרך כלל את הDREAMBOX 800SE אז הם אמינים מאוד במשלוח.
כשהזמנתי את הדרימבוקס עלות החבילה היתה 200$+45$ משלוח לDHL ולא נדרשתי לשלם מכס ומעמ.
ידוע לי על עוד 2 חברים באתר שהזמינו דרכם ולא נדרשו להוסיף מיסים. מדובר בCLONE לממיר הגרמני אז לא יודע עד כמה מייחסים חשיבות ובודקים את תוכן החבילות (בין אם במכס או בDHL)
כל זה אני אומר כי לדעתי חבל להוציא 1700 שח על מכשיר שלא ידעו להעריך את היכולות שלו באמת.
מיילא משתמשים בזה נונסטופ בעבודה וחורשים עליו בנסיעות
אבל בשביל לקרוא איזה מסמך או ספר פעם ב...ולהריץ עליו משחקים לילדים לדעתי אפשרי לשקול את האופציה של הזמנה מחול.
אנדרויד יכול להיות קצת מסובך למשתמש הפשוט, אבל אם יש לו "נהג מלווה" בתור התחלה שיכול להתקין לו כמה אפליקציות עזר, להגיד WIFI,GMAIL ולהוריד כמה משחקים מהמארקט .
את האנדרויד אין צורך לפרוץ כדי להכניס למכשיר חומר (היו מקרים שלא מצאתי אפליקציות במארקט בגלל בעיות תאימות אז התקנתי את האפליקציה ידני ע"י הכנסה של האפליקציה עם סיומת APK והרצה שלו בלבד. אגב בשיטה זו אפשר להתקין גם אפליקציות/משחקים פרוצים).
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אני יכול להגיד לך מנסיון שאשתי נדלקה על הטרנספורמר פריים... 
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
הבעייה באפל:
זה בגלישה באינטרנט, חלק מהאתרים לא נראים טוב או לא עובדים כראוי -
צריך לסנכרן את המכשיר כדי להעביר מוזיקה, סרטים.
תמיכה ב- MKV
כל האמור לעיל נמסר לי ע"י משתמש אפל
אז בהחלט מובן למה אנשים לא מעוניינים בטאבלט של אפל ואיןצטרך לקחת את זה אישית
זה בגלישה באינטרנט, חלק מהאתרים לא נראים טוב או לא עובדים כראוי -
צריך לסנכרן את המכשיר כדי להעביר מוזיקה, סרטים.
תמיכה ב- MKV
כל האמור לעיל נמסר לי ע"י משתמש אפל
אז בהחלט מובן למה אנשים לא מעוניינים בטאבלט של אפל ואיןצטרך לקחת את זה אישית
עד לפני שלושה שבועות חשבתי כמוך-אנדרואיד בכדי שלא יגבילו אותי. היום לאחר שקניתי בסופו של עניין אייפד 3 אני אומר לך חד משמעית שהוא מדהים ועושה הכל כולל הכל.
המסך מדהים,המכשיר מהיר ולא נתקע אף פעם,אלפי אפליקציות, אני לא עובד עם איטיונז בכלל, פשוט פרצתי אותו ואני צופה ישירות מסרטים על ה nas שלי .
עכשיו אני מבין למה הוא נמכר כמו לחמניות.
האנדרואיד לא מספיק טוב עדיין. לסמסונג עדיין מעבד מיושן מסוג אינטגרה 2, ולאסוס גפי אס שלא שווה כלום.
הטענות היחידות שיש לי לאיחפד הן , שהוא יקר, בתקשורת 3g הוא מתחמם מעט, והוא כבד.
תשכח מההתחיבות שלך לעצמך לא לקנות אייפד ותעשה לעצמך טובה ותקנה אותו.
למען הסר ספק אני משתמש באנדרואיד כבר שנתיים כך שנסיון יש לי.
המסך מדהים,המכשיר מהיר ולא נתקע אף פעם,אלפי אפליקציות, אני לא עובד עם איטיונז בכלל, פשוט פרצתי אותו ואני צופה ישירות מסרטים על ה nas שלי .
עכשיו אני מבין למה הוא נמכר כמו לחמניות.
האנדרואיד לא מספיק טוב עדיין. לסמסונג עדיין מעבד מיושן מסוג אינטגרה 2, ולאסוס גפי אס שלא שווה כלום.
הטענות היחידות שיש לי לאיחפד הן , שהוא יקר, בתקשורת 3g הוא מתחמם מעט, והוא כבד.
תשכח מההתחיבות שלך לעצמך לא לקנות אייפד ותעשה לעצמך טובה ותקנה אותו.
למען הסר ספק אני משתמש באנדרואיד כבר שנתיים כך שנסיון יש לי.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
טאבלט, היום רק אייפד, לאישה בכלל אין ספק ,אייפד.
(בלי שמץ של שוביניסטיות).
עובד בצורה הרבה יותר טובה ונוחה. עקרונות זה דבר טוב אבל ראבאק במוצרי חשמל ? לוקחים את מה שעובד טוב יותר באותה דקה שבאים לקנות.
(בלי שמץ של שוביניסטיות).
עובד בצורה הרבה יותר טובה ונוחה. עקרונות זה דבר טוב אבל ראבאק במוצרי חשמל ? לוקחים את מה שעובד טוב יותר באותה דקה שבאים לקנות.
שי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

השאלה הראשונית היא גם מה האישה עומדת לעשות עם המוצר. זה שאנחנו היינו רוצים (גם פסיכולוגיות) לפרוץ אותו, לקסטם אותו, להכניס סרטים וכו' - לא אומר שזה ממש מעניין אותה.
אולי למשל היא רוצה בכלל לעשות שימוש בעיקר בתמונות וגוגל EARTH (אתמול שיחקתי איתו קצת ב3 - WOW).
אולי למשל היא רוצה בכלל לעשות שימוש בעיקר בתמונות וגוגל EARTH (אתמול שיחקתי איתו קצת ב3 - WOW).