שלום לכולם
יש לי בעיה די רצינית ברסיבר שלי ימאהה RXV440 , הבעיה היא שברגע שמפעילים את הרסיבר הוא נדלק ומיד נכבה , כנראה שהוא מפעיל איזושהיא הגנה .
בניסיוני לחפש אחר טכנאי שיתקן את הבעיה נתקלתי בכמה אנשים די מגוחכים שהפריזו במחירים כאילו שרסיבר חדש עולה 5000 ש"ח הם רצו בין 500-1000 לתיקון הרסיבר ( הרסיבר עלה לי לפני 7 שנים 1400 ש"ח !!! אבל עושה את העבודה מצוין).
אולי מישהו מכיר תופעה זו למגבר זה? או לפחות יכול להפנות אותי לטכנאי שהגיוני במחיר התיקון באזור המרכז והשפלה?
עזרה עם רסיבר ימאהה RXV440
תודה רבה על התגובה והעזרה.
דיברתי עם SG בטלפון והם אמרו לי שאני צריך להביא את הרסיבר לבדיקה ושהם לא נותנים הצעת מחיר בטלפון ושזה יכול להגיע ל1000 שקל מכיוון שבמגבר זה הספק כוח מתחלק לחלקים שונים .
זה לא נראה לי משתלם ללכת עד לתל אביב ( אני לא גר קרוב בידיוק) על מנת שיגידו לי שזה עולה בערך 1000 שקל נראה לי עדיף לקנות כבר חדש אלא עם כן יש איזשהוא טכנאי הגיוני במחיר .
דיברתי עם SG בטלפון והם אמרו לי שאני צריך להביא את הרסיבר לבדיקה ושהם לא נותנים הצעת מחיר בטלפון ושזה יכול להגיע ל1000 שקל מכיוון שבמגבר זה הספק כוח מתחלק לחלקים שונים .
זה לא נראה לי משתלם ללכת עד לתל אביב ( אני לא גר קרוב בידיוק) על מנת שיגידו לי שזה עולה בערך 1000 שקל נראה לי עדיף לקנות כבר חדש אלא עם כן יש איזשהוא טכנאי הגיוני במחיר .