המלצה לרמקולים 5.1
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
שלום,
אני מחפש המלצה לרמקולים קטנים (לתלות על הקיר) 5.1 כולל סאב.
אז ככה,
יש לי רסיבר JVC RX-5052, וסט של 5 רמקולים רציפתיים של חברת WEIGE.
אני משפץ את החדר והם תופסים הרבה מקום, אז רציתי להחליף את הרמקולים לקטנים לתלות על הקיר.
דיברתי עם מוטי מסלון חללית, קודם כל בן אדם זהב, באמת נותן שירות מכל הלב,
מוטי הציע לי כמה סטים של רמקולים, אבל המליץ לי על אלו בייחוד:
http://halalit.co.il/products/192982
http://halalit.co.il/products/203115
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את הסטים האלו,
בנוסף איך הם יעבדו עם הרסיבר שלי?
השימושים העיקריים 80% מוזיקה, 20% סרטים (במוזיקה אני שומע כמובן 2.1).
בנוסף, הייתי מעוניין לשמוע על כבל דיגיטלי טוב שאפשר לחבר את הרסיבר והמחשב.
תודה.
אני מחפש המלצה לרמקולים קטנים (לתלות על הקיר) 5.1 כולל סאב.
אז ככה,
יש לי רסיבר JVC RX-5052, וסט של 5 רמקולים רציפתיים של חברת WEIGE.
אני משפץ את החדר והם תופסים הרבה מקום, אז רציתי להחליף את הרמקולים לקטנים לתלות על הקיר.
דיברתי עם מוטי מסלון חללית, קודם כל בן אדם זהב, באמת נותן שירות מכל הלב,
מוטי הציע לי כמה סטים של רמקולים, אבל המליץ לי על אלו בייחוד:
http://halalit.co.il/products/192982
http://halalit.co.il/products/203115
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את הסטים האלו,
בנוסף איך הם יעבדו עם הרסיבר שלי?
השימושים העיקריים 80% מוזיקה, 20% סרטים (במוזיקה אני שומע כמובן 2.1).
בנוסף, הייתי מעוניין לשמוע על כבל דיגיטלי טוב שאפשר לחבר את הרסיבר והמחשב.
תודה.
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

בבקשה עזרה, מישהו ?
JVC RX-5052, Denon SC-F1312
הסט של הטאנויי לא עשה עלי רושם טוב, הסאונד שלו אנמי מדי לטעמי והבאס טיפה מרוח. הקליפש הוא סט הרבה יותר טוב אבל לדעתי הוא מתאים יותר לק"ב מאשר לסטריאו והיות ואתה מחפש סט מוזיקלי אז אתה יכול למצוא משהו יותר מתאים לדרישות שלך באותו תקציב ולכן אני מציע לך לבדוק במקביל גם אופציות אחרות שיכולות לתת לך תמורה טובה עבור הכסף: JBL cinema 300, RM6750 Polkaudio, מורל פרימו (הרמקולים מאוד מוזיקלים, הסאב לדעתי חלש בהשוואה אליהם) והאופציה המועדפת עלי במידה ואתה רוצה "להתפרע" היא MONITOR AUDIO VECTOR VSS אבל תיקח בחשבון שהרסיבר שלך והמקור (תקן אותי אם אני טועה) עלולים להיות החוליה החלשה וזה יבלוט עם רמקולים ברמה יותר מדי טובה.
יש לי את הקליפש - מחוברים לפיוניר 421
עם ה JVC אתה תקבל ביצועים פחות טובים.
הקליפש מצויינים במוזיקה , בסרטים טיפה פחות לדעתי . הסאב של הקליפש הוא 6.5 אינץ' - מתאים לחדר , לא לסלון .
הטנוי מומלצים יותר ברשת עם ציונים גבוהים . הסאב משופר בטנוי - 8 אינץ' , כמו כן הסנטר עם 2 אלמנטים. בסנטר של הקפליש יש אלמנט 1 .
המחיר בערך הוא 2,200 ש"ח .
במחיר הזה ראיתי גם את JBL 300 שהוזכרו פה מקודם - נראים מאוד מרשימים , לא שמעתי אותם
(מחסני חשמל)
אני מציע שתיגש לשם ותאזין בעצמך .
עם ה JVC אתה תקבל ביצועים פחות טובים.
הקליפש מצויינים במוזיקה , בסרטים טיפה פחות לדעתי . הסאב של הקליפש הוא 6.5 אינץ' - מתאים לחדר , לא לסלון .
הטנוי מומלצים יותר ברשת עם ציונים גבוהים . הסאב משופר בטנוי - 8 אינץ' , כמו כן הסנטר עם 2 אלמנטים. בסנטר של הקפליש יש אלמנט 1 .
המחיר בערך הוא 2,200 ש"ח .
במחיר הזה ראיתי גם את JBL 300 שהוזכרו פה מקודם - נראים מאוד מרשימים , לא שמעתי אותם
(מחסני חשמל)
אני מציע שתיגש לשם ותאזין בעצמך .
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

המקור יהיה מהמחשב,zeev78 כתב:הסט של הטאנויי לא עשה עלי רושם טוב, הסאונד שלו אנמי מדי לטעמי והבאס טיפה מרוח. הקליפש הוא סט הרבה יותר טוב אבל לדעתי הוא מתאים יותר לק"ב מאשר לסטריאו והיות ואתה מחפש סט מוזיקלי אז אתה יכול למצוא משהו יותר מתאים לדרישות שלך באותו תקציב ולכן אני מציע לך לבדוק במקביל גם אופציות אחרות שיכולות לתת לך תמורה טובה עבור הכסף: JBL cinema 300, RM6750 Polkaudio, מורל פרימו (הרמקולים מאוד מוזיקלים, הסאב לדעתי חלש בהשוואה אליהם) והאופציה המועדפת עלי במידה ואתה רוצה "להתפרע" היא MONITOR AUDIO VECTOR VSS אבל תיקח בחשבון שהרסיבר שלך והמקור (תקן אותי אם אני טועה) עלולים להיות החוליה החלשה וזה יבלוט עם רמקולים ברמה יותר מדי טובה....
כרטיס קול של creative.
שמע אני לא מחפש איזה ביצועים של אולפן, סך הכל מדי פעם מגביר ווליום, רוצה שישמעו סבבה.
רסיבר חדש לא פחות קריטי במקרה שלך מרמקולים .
אפילו הפיוניר 421 מהדיוטי (אם עוד יש ) עדיף בהרבה מה JVC שלך...
אם הסתכלת על הרמקולים בלינקים והמחיר היה סביר מבחינתך מבחינת מה שאתה מוכן להשקיע אז עדף לך לקנות רמקולים קצת יותר זולים כמו אלו שהציעו לך פה ולשדרג את הרסיבר גם כן בהפרש...
אפילו הפיוניר 421 מהדיוטי (אם עוד יש ) עדיף בהרבה מה JVC שלך...
אם הסתכלת על הרמקולים בלינקים והמחיר היה סביר מבחינתך מבחינת מה שאתה מוכן להשקיע אז עדף לך לקנות רמקולים קצת יותר זולים כמו אלו שהציעו לך פה ולשדרג את הרסיבר גם כן בהפרש...
לסטלייטים של קליפש יש אלמנט MID מלא של 3" בניגוד לטנויpessik כתב:יש לי את הקליפש - מחוברים לפיוניר 421
המחיר בערך הוא 2,200 ש"ח ....
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

איך המערכת CANTON Movie 80 CX?
תודה רבה.
תודה רבה.