שאלות לגבי ה- UA46D6000
שלום!
אני מעוניין ברכישת טלוויזיה, ורציתי להתייעץ לפני.
התקציב הוא 5000-6000 עם אפשרות לחריגה*
הטלוויזיה תהיה בסלון, יש חלון בצד שמאל הפונה לכיוון מזרח כך שיש אור משם ביום.
מרחק הצפייה הוא 3.2 מטרים, ונראה לי שאני אלך על 46".
הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בתכני SD של הוט ומדי פעם סרט ב-HD, ערוצי HD והאולימפיאדה והיורו שיתחילו בקרוב.
תלת מימד הוא לא נחוץ אך יכול להיות בונוס, ואם כן אז שהמשקפיים יהיו זולות (יצפו כ-4 בבת אחת).
*כנראה שבעתיד ארצה לחבר מחשב HTPC (מחשב סלוני) שישמש לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, כך שהתכונת של הסמארט לא הכי חשובות (אלא אם יש טלויזיה שיכולה לספק חווית גלישה באינטרנט וסקייפ באותו תקציב של 1500-2000 שקלים יותר)
שמתי עין על הדגם UA46D6000 של סמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו:
1. האם למישהו יצא להתנסות במסך ויכול להגיד לי איך התמונה.
2. איזה סוג של תלת מימד יש בטלויזיה (אקטיבי או פסיבי), האם הטלוויזיה באה עם משקפיים ואם כן עם כמה, וכמה עולה לקנות משקפיים נוספים
3. האם יש בו דפדפן והאם יש בו סקייפ. אם יש דפדפן אז איך חווית הגלישה בו (מבחינת מהירות)
כמו כן, רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם הזה לדגם UA46D6400.
כמובן שאם למישהו יש המלצה לדגם אשר עומד על הדרישות או משפר אותן ולא חורג יותר מדי מהתקציב, ההמלצה תתקבל בברכה.
בתודה מראש,
רועי
אני מעוניין ברכישת טלוויזיה, ורציתי להתייעץ לפני.
התקציב הוא 5000-6000 עם אפשרות לחריגה*
הטלוויזיה תהיה בסלון, יש חלון בצד שמאל הפונה לכיוון מזרח כך שיש אור משם ביום.
מרחק הצפייה הוא 3.2 מטרים, ונראה לי שאני אלך על 46".
הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בתכני SD של הוט ומדי פעם סרט ב-HD, ערוצי HD והאולימפיאדה והיורו שיתחילו בקרוב.
תלת מימד הוא לא נחוץ אך יכול להיות בונוס, ואם כן אז שהמשקפיים יהיו זולות (יצפו כ-4 בבת אחת).
*כנראה שבעתיד ארצה לחבר מחשב HTPC (מחשב סלוני) שישמש לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, כך שהתכונת של הסמארט לא הכי חשובות (אלא אם יש טלויזיה שיכולה לספק חווית גלישה באינטרנט וסקייפ באותו תקציב של 1500-2000 שקלים יותר)
שמתי עין על הדגם UA46D6000 של סמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו:
1. האם למישהו יצא להתנסות במסך ויכול להגיד לי איך התמונה.
2. איזה סוג של תלת מימד יש בטלויזיה (אקטיבי או פסיבי), האם הטלוויזיה באה עם משקפיים ואם כן עם כמה, וכמה עולה לקנות משקפיים נוספים
3. האם יש בו דפדפן והאם יש בו סקייפ. אם יש דפדפן אז איך חווית הגלישה בו (מבחינת מהירות)
כמו כן, רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם הזה לדגם UA46D6400.
כמובן שאם למישהו יש המלצה לדגם אשר עומד על הדרישות או משפר אותן ולא חורג יותר מדי מהתקציב, ההמלצה תתקבל בברכה.
בתודה מראש,
רועי
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 959
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
כשראיתי בחנות מאוד מאוד אהבתי את האיכות של המסך, אבל... נראה שהוא משתקף לא מעט, לא כייף לראות את עצמך מסתכל על הטלווזיה מסתכלת עלייך כל פעם כשיש סצינה חשוכה, זה לפחות כשרואים באור. אבל שוב - מאוד אהבתי את האיכות והפירוט. אני ירדתי מהדגם הזה בגלל ההשתקפויות, וחבל.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
תודה על התשובה,
איזה טלויזיה לקחת בסוף?
ומה לגבי התלת מימד?
אתה יודע איזה סוג של תלת מימד יש בטלויזיה (אקטיבי או פסיבי), האם הטלוויזיה באה עם משקפיים ואם כן עם כמה, וכמה עולה לקנות משקפיים נוספים?
האם יש במסך סקייפ ודפדפן ואיך המהירות שלו?
ומה ההבדל בין הדגם הזה לדגם UA46D6400?
אשמח לקבל גם המלצה למסך נוסף עומד על הדרישות ובתקציב
תודה שוב,
רועי
איזה טלויזיה לקחת בסוף?
ומה לגבי התלת מימד?
אתה יודע איזה סוג של תלת מימד יש בטלויזיה (אקטיבי או פסיבי), האם הטלוויזיה באה עם משקפיים ואם כן עם כמה, וכמה עולה לקנות משקפיים נוספים?
האם יש במסך סקייפ ודפדפן ואיך המהירות שלו?
ומה ההבדל בין הדגם הזה לדגם UA46D6400?
אשמח לקבל גם המלצה למסך נוסף עומד על הדרישות ובתקציב
תודה שוב,
רועי
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 959
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
עוד לא קניתי.
הדגמים העיקריים שהם עדיין מאט עם ציפוי נגד השתקפות זה טושיבה ופיליפס, המחיר בהתאם. אין ספק שהמאט פוגם באיכות אבל זה או לראות בחושך או לראות את עצמך והסלון בסצנות חשוכות.
אני לא יודע לגבי שאר השאלות ששאלת על הסמסונג. תלת מימד מאוד, אבל מאוד לא מעניין אותי. זה אמנם עושה וואו בהתחלה אבל בהמשך כשמתרגלים זה ממש בלתי נסבל לראות ככה סרט, גם בקולנוע אני מעדיף הקרנה בלי תלת מימד.
הדגמים העיקריים שהם עדיין מאט עם ציפוי נגד השתקפות זה טושיבה ופיליפס, המחיר בהתאם. אין ספק שהמאט פוגם באיכות אבל זה או לראות בחושך או לראות את עצמך והסלון בסצנות חשוכות.
אני לא יודע לגבי שאר השאלות ששאלת על הסמסונג. תלת מימד מאוד, אבל מאוד לא מעניין אותי. זה אמנם עושה וואו בהתחלה אבל בהמשך כשמתרגלים זה ממש בלתי נסבל לראות ככה סרט, גם בקולנוע אני מעדיף הקרנה בלי תלת מימד.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
הטלוויזיות של סמסונג מגיעות עם משקפיים אקטיביות
לגבי מה מגיע עם הטלוויזיה אני חושב שהסטנדרט הוא 2 משקפיים יחד עם הטלוויזיה. לגבי העלויות צרך לבדוק. אני רכשתי פלאזמה e550 שבאה עם 2 משקפיים והוספתי עוד 1 בתוספת של 150 שח
לגבי מה מגיע עם הטלוויזיה אני חושב שהסטנדרט הוא 2 משקפיים יחד עם הטלוויזיה. לגבי העלויות צרך לבדוק. אני רכשתי פלאזמה e550 שבאה עם 2 משקפיים והוספתי עוד 1 בתוספת של 150 שח
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

ה-620y הייתה אחת המועמדות הרציניות שלי אבל נאלצתי לוותר עליה בגלל שהיייתה גבוהה מדי לתקציב שלי.roee97 כתב:מה אתם אומרים על הדגמים האלה של LG:
47LM580Y
47LM620Y
היתרון שלהם לדעתי הוא שהתלת מימד הוא פסיבי ולכן המשקפיים זולות בהרבה (והטלוויזיה באה עם 4 זוגות)
מה עדיף לדעתכם?...
לגבי התלת הפאסיבי הוא אכן יותר זול מהאקטיבי, אם כי רכשתי משקפיים אקטיביים ב-150 שח כך שזה לא נורא אם היעד הוא שהטלוויזיה תשרת רק משפחה בעלת מספר נפשות סביר (4 פלוס - מינוס)
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

דגם ה 42 אינץ׳ אכן עולה באזור ה 6500 לפחותroee97 כתב:ה-620y היא בסביבות ה6500-7000 נכון?
לגבי המשקפיים האקטיביות, איפה קונים?
ולגבי פלזמה- אם אני ארצה לחבר מחשב לטלוויזיה, האם אין בעיה של צריבה על המסך?...
הדגמים של lg לא באים עם משקפיים אקטיביות אלא פסיביות. הטלוויזיות של סמסונג באות עם משקפיים אקטיביות.
לגבי הפלאזמות, בשנים האחרונות הטכנולוגיה שלהן למניעת צריבות השתפרה משמעותית וגם היכולת שלהן לתקן פיקסלים צבורים
התכוונתי לדגם ה-47 http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1hc47lm620y הוא עולה כאן 6,234 ומעלה (צריך להציע מחיר).
אתה חושב שהמחיר שם יכול לעבור את ה7000?
ומה ההבדל בין הדגם הזה לזה :http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1hc47lm580y?
ומה ההבדל בין הדגם הזה לזה :http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1hc47lm580y?
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

כשאתה הולך ל ״מכרז״ צריך לקחת בחשבון שתהיה עלייה במחיר של איזה 20 אחוז. אני חושב שזה גם תלוי במספר התשלומים שאתה מבקש שמשפיעים על המחיר מבחינת הריבית שחברות האשראי לוקחותroee97 כתב:התכוונתי לדגם ה-47 http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1hc47lm620y הוא עולה כאן 6,234 ומעלה (צריך להציע מחיר).
ומה ההבדל בין הדגם הזה לזה :http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1hc47lm580y?...
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

אני חושב שבאתר www.lastprice.co.il יש את המכרז הזה שכאילו המחיר הסופי לא ידוע. אם אני וכר נכון אמרו לי שביררתי אצלם לפני חודש בערך או קצת יותר שהמחיר הסופי הוא 6500roee97 כתב:אם ככה, כנראה שהמחיר גבוה מדי...
אתה יודע אם אפשר להשיג את הדגם של ה-47 בפחות מ-7000?
ומה אתה אומר על ה-580y?...
לא התעמקתי בדגמים של lg כך שלא אוכל לתת לך חוות דעת כולשהן. מה שכן ה בדרך כלל הולך שככול שהמספר ל הדגם גבוה יותר מקבלים יותר אייכותית בין אם באיכות התמונה או תכונות נוספות.
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

620y
תשמע, אם אתה מחפש טלוויזיה שאת התשלום תוכל לפרוס ל36 חודשים אז רק האתרים הגדולים כמו olsale, p1000, ו last price הם הכתובת. ממליץ לך להיכנס לאתר www.wisebuy.co.il ולראות את כוולם שם ואז לעבור בין האתרים עד שתמצא את זה שיתן לך את המחיר הכי נמוך. כול זה מותנה גם שאתה מוכן לחכות כמעט תמיד עד כמעט שלוש שבועות עד שהטלוויזיה תגיע.
תוכל גם לקבל מחירים דומים ואולי גם קצת הטבות/בונוסים מחנויות מתמחות אבל לא יוכלו לתת לך פריסה יותר מ24 תשלומים וגם ה אחרי מא ומתן לא קצר.
תשמע, אם אתה מחפש טלוויזיה שאת התשלום תוכל לפרוס ל36 חודשים אז רק האתרים הגדולים כמו olsale, p1000, ו last price הם הכתובת. ממליץ לך להיכנס לאתר www.wisebuy.co.il ולראות את כוולם שם ואז לעבור בין האתרים עד שתמצא את זה שיתן לך את המחיר הכי נמוך. כול זה מותנה גם שאתה מוכן לחכות כמעט תמיד עד כמעט שלוש שבועות עד שהטלוויזיה תגיע.
תוכל גם לקבל מחירים דומים ואולי גם קצת הטבות/בונוסים מחנויות מתמחות אבל לא יוכלו לתת לך פריסה יותר מ24 תשלומים וגם ה אחרי מא ומתן לא קצר.
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

למשל פה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=13703
יש להם גם מכרז שאולי המחיר בו יהיה יותר נמוך
יש להם גם מכרז שאולי המחיר בו יהיה יותר נמוך
הי קניתי את המסך הזה לפני שבועיים לחדר שינה. קיבלתי אותו ב 4500 שח והוא כלל שני זוגות משקפיים ואחריות סמליין. אני אוהב את המסך המבריק ונהנה מאוד מאיכות התמונה. היום צפיתי בתלת מימד וזה גימיק נחמד.
מה שכן יש לי חוות דעת על השרות של סמליין שזה רטפון... שורה תחתונה אכזבה. הכבל של הוידאו שקיבלתי היה עם מגע רופף ולמרות שיחה עם רטפון עד היום לא פתרו לי את הבעיה. אני להבא קונה מיבואן מקבילי כנראה שאין שום משמעות לסמליין
מה שכן יש לי חוות דעת על השרות של סמליין שזה רטפון... שורה תחתונה אכזבה. הכבל של הוידאו שקיבלתי היה עם מגע רופף ולמרות שיחה עם רטפון עד היום לא פתרו לי את הבעיה. אני להבא קונה מיבואן מקבילי כנראה שאין שום משמעות לסמליין