האם יש צרות בטאוור רקורדס?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
Cארץ הד ארצי שותפה עיקרית ליטב ידיעתי, אז זה פחות רלוונטי.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
זה לא חדש ולא מפתיע
כמו שרשום בכתבה כבר לפני כמה שנים TR העולמית הכריזה על פשיטת רגל(בשביל להגן על עצמה מפני נושים)והחלה בתוכנית הבראה שכללה את סגירת רוב סניפיה העולמיים(בריטניה,קנדה ועוד)
כיום נשארו לרשת סניפים בארה"ב ויפן ומסתבר שגם זה הולך להעלם כי באמת אין הצדקה לשטח המטורף שהסניפים הללו תופסים
באשר לרשת בארץ,כיום אין שום קשר בין TR העולמית לרשת הישראלית אשר שייכת(ביחד עם חברת הד ארצי)לאיש העסקים חנני רויכמן כשבעבר הייתה החברה בשליטת הכשרת הישוב(עופר נמרודי)
לצערי הרב גם בארץ המצב לא מזהיר(בלשון המעטה)ואני לא צריך להסביר לכם למה,אני רק יכול לקוות שהמצב ישתפר כי אנשים לא מבינים שברגע שרשת ארצית כזאת גדולה כמו טאוור רקורדס נופלת כל תעשיית הבידור הביתי תפול איתה ביחד ואני לא מגזים
למזלנו כל כמה שנים מגיע "פראייר" חדש ומנסה להחיות את העסק
זה קרה כבר פעמיים ואני לא חושב שבפעם השלישית נקבל גלידה
כיום נשארו לרשת סניפים בארה"ב ויפן ומסתבר שגם זה הולך להעלם כי באמת אין הצדקה לשטח המטורף שהסניפים הללו תופסים
באשר לרשת בארץ,כיום אין שום קשר בין TR העולמית לרשת הישראלית אשר שייכת(ביחד עם חברת הד ארצי)לאיש העסקים חנני רויכמן כשבעבר הייתה החברה בשליטת הכשרת הישוב(עופר נמרודי)
לצערי הרב גם בארץ המצב לא מזהיר(בלשון המעטה)ואני לא צריך להסביר לכם למה,אני רק יכול לקוות שהמצב ישתפר כי אנשים לא מבינים שברגע שרשת ארצית כזאת גדולה כמו טאוור רקורדס נופלת כל תעשיית הבידור הביתי תפול איתה ביחד ואני לא מגזים
למזלנו כל כמה שנים מגיע "פראייר" חדש ומנסה להחיות את העסק
זה קרה כבר פעמיים ואני לא חושב שבפעם השלישית נקבל גלידה