מצאתי בפח הזבל...
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
איזה כיף! 
הייתי שוקל מילוי הסיבית השבורה בשפכטל עץ או פילר ומסירה לנגרייה לציפוי פורניר חדש. את הבאפלים (פנל קדמי) אפשר לשייף חלק ולצבוע עם ספריי שחור על בסיס אפוקסי. ללא ויניר (פורניר) חדש - אין הרבה מה לעשות.
הייתי שוקל מילוי הסיבית השבורה בשפכטל עץ או פילר ומסירה לנגרייה לציפוי פורניר חדש. את הבאפלים (פנל קדמי) אפשר לשייף חלק ולצבוע עם ספריי שחור על בסיס אפוקסי. ללא ויניר (פורניר) חדש - אין הרבה מה לעשות.
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 05/06/2012 18:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
נחמד למצוא בזבל כאלה דברים.
הקף זקוק נואשות לעבודת נגרות..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
אני שונא את ההודעות האלה......למה אני לא היתי ליד הפח.
אגב, ה kef רוצים מגבר עם ביצים, מנסיון.
אגב, ה kef רוצים מגבר עם ביצים, מנסיון.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
היה לי את הקף האלו,האיכות הייתה בסדר,לא סאונד מפיל,שמור את האלמנטים+הקרוס+ספוג המזרונים שיש בפנים במידה ובעתיד ''תמצא'' תיבות תואמות.
דרך אגב,שים לב ל 2 יחידות הפלסטיק השחור בין הוופר לטוויטר,שלוף אותם ותמצא שיש אומים לשחרר את הקרוס.
דרך אגב,שים לב ל 2 יחידות הפלסטיק השחור בין הוופר לטוויטר,שלוף אותם ותמצא שיש אומים לשחרר את הקרוס.
איך אתה רוצה שאני אגיב לתגובה כזו...
המקסימום שאני יכול להגיד לה (ולך),שבמחיר כזה, במקרה הטוב ,אתה יכול לקנות רמקולים של AIWA או לחילופין פירלס תוצרת נצרת...

- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
ובכל זאת, לבקש 300 דמי רצינות זה מוגזם, ואחרי שסיפרת לנו שמצאת את זה בזבל - זו חוצפה, גם עם 300 שח בתחום האודיו נשמעים כמו סכום זניח.
כל שבוע בערך מספרים פה על המחירים השערוריתיים שאנשים מבקשים על הציוד שלהם ביד 2 וה קרה הזה הוא לא שונה.
אתה לא יודע איך להגיב? הרשה לי להמליץ לך - תתחיל בלחזור בך מהבקשה, המשך בהתנצות קטנה (בתנאי שאתה באמת מצטער) ותן לכולנו אחרי זה להעביר את זנ על סדר היום.
כל שבוע בערך מספרים פה על המחירים השערוריתיים שאנשים מבקשים על הציוד שלהם ביד 2 וה קרה הזה הוא לא שונה.
אתה לא יודע איך להגיב? הרשה לי להמליץ לך - תתחיל בלחזור בך מהבקשה, המשך בהתנצות קטנה (בתנאי שאתה באמת מצטער) ותן לכולנו אחרי זה להעביר את זנ על סדר היום.
באמת אם מישהו נפגע ממני,אני מתנצל...לא התכוונתי לפגוע באף אחד
אם זאת,אני לא חושב שלבקש 300 ש"ח על רמקולים של KEF זה חוצפה,ולבטח זה לא כמו שמבקשים על אוסף של הבילטס 50 אלף ש"ח...
גם אם מצבו החיצוני נראה לא משהו,כדאי לבוא ולשמוע לפני שמסיקים מסקנות,הרי מדובר בסכום נוח לכל כיס...אני טועה?
גם אם מצבו החיצוני נראה לא משהו,כדאי לבוא ולשמוע לפני שמסיקים מסקנות,הרי מדובר בסכום נוח לכל כיס...אני טועה?
סליחה אם פגעתי במישהו ולמען הסר ספק על חמדנות יתר,החלטתי לא למכור אותם
ולהנות מהם כמה שאפשר...ולתת להם מקום של כבוד,יותר מבעליהם הקודמים
ושוב סליחה ,אם מישהו נפגע
ושוב סליחה ,אם מישהו נפגע
תגידו, מה קרה לכם שאתם מתנפלים עליו?
האלמנטים נראים במצב טוב, הם בהחלט שווים 300 ש"ח + הקרוסאובר למישהו שילך על הרפתקה האתגר והכיף של בניית תיבות. איפה הוא מצא אותם - לא ממש רלוונטי!!!
הגזמתם בתגובות - מישהו ניפגע????????????? ממה בדיוק?????????? הלו!!!!!!!!!
הגזמתם בתגובות - מישהו ניפגע????????????? ממה בדיוק?????????? הלו!!!!!!!!!
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
Re: תגידו, מה קרה לכם שאתם מתנפלים עליו?
BennyO כתב:האלמנטים נראים במצב טוב, הם בהחלט שווים 300 ש"ח + הקרוסאובר למישהו שילך על הרפתקה האתגר והכיף של בניית תיבות. איפה הוא מצא אותם - לא ממש רלוונטי!!!
הגזמתם בתגובות - מישהו ניפגע????????????? ממה בדיוק?????????? הלו!!!!!!!!!...
קאליפסו - שמור את הקפלעך אצלך. אם יבוא לך באיזשהו שלב - שפץ את התיבות. הם בהחלט שווים את המאמץ ובטח ובטח שווים למעלה מ-300 שקל.
Re: תגידו, מה קרה לכם שאתם מתנפלים עליו?
tnsilver כתב:BennyO כתב:האלמנטים נראים במצב טוב, הם בהחלט שווים 300 ש"ח + הקרוסאובר למישהו שילך על הרפתקה האתגר והכיף של בניית תיבות. איפה הוא מצא אותם - לא ממש רלוונטי!!!
הגזמתם בתגובות - מישהו ניפגע????????????? ממה בדיוק?????????? הלו!!!!!!!!!...צודק!
קאליפסו - שמור את הקפלעך אצלך. אם יבוא לך באיזשהו שלב - שפץ את התיבות. הם בהחלט שווים את המאמץ ובטח ובטח שווים למעלה מ-300 שקל....