אני אומנם רשום כחבר חדש שרק התחיל, אך בגלל שאני מחפש כבר תקופה ארוכה לרכוש טלוויזיה (מעל לשנה...
בלי כל קשר לדעתי הפורום הזה הוא מספר אחד בארץ בכל הנוגע לחוות דעת מקצועיות ושיתופם בין הגולשים הרבים.
ועכשיו לשאלתי אשר מופנית בעיקר לנציג ראלקו ולבעלים הבודדים שאני מניח שקיימים לSHARP 847 ואולי לכאלה שרכשו את דגם ה745 .(אני מעוניין בדגם של ה 60 אינץ')
האם יש מקום בארץ אשר ניתן לראות בו את אחד מהמסכים הנ"ל ? אני כבר באמת נואש ולא מצליח להבין את מדיניות היבואן בנושא הזה...
כיצד מצפים שאנשים ישקיעו מעל 10,000 ש"ח על מסכי פרימיום שבאף מקום לא ניתן לראות אותם ולהתרשם מהם (עם כמה שזה הזוי אפילו לא ביבואנים הלא רשמיים...).
הדגמים האלו הם דגמי 2012 של SHARP אשר יצאו לשוק העולמי לפני מספר חודשים לא מועט ועדיין בארץ מתעקשים למכור את דגמי 2011...
לבעלי המסכים (במידה וקיימים),
אשמח לקבל התרשמות מקצועית ככל שניתן על המסכים הנ"ל בעיקר לגבי איכות התמונה בשידורי SD HD , עננות, שחורים, ובעיקר בעיקר 3D ותופעות ה3D השליליות הקיימות ב3D אקטיבי - Crostallk
ושאר ירקות....
אני ממש חייב את עזרתכם מכיוון שאני עובר דירה בסוף החודש וכבר ממש, אבל ממש! רוצה לרכוש את הטלוויזיה שאני חולם עליה זמן כה רב....