עזרה מחברי הפורום היקרים לגבי דגמיSHARP LC60LE847 ו-LC60LE745U

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Lion31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני אומנם רשום כחבר חדש שרק התחיל, אך בגלל שאני מחפש כבר תקופה ארוכה לרכוש טלוויזיה (מעל לשנה... :( ), אני נכנס אל הפורום ברמה יומית (אפילו מס' פעמים ביום).
בלי כל קשר לדעתי הפורום הזה הוא מספר אחד בארץ בכל הנוגע לחוות דעת מקצועיות ושיתופם בין הגולשים הרבים.
ועכשיו לשאלתי אשר מופנית בעיקר לנציג ראלקו ולבעלים הבודדים שאני מניח שקיימים לSHARP 847 ואולי לכאלה שרכשו את דגם ה745 .(אני מעוניין בדגם של ה 60 אינץ')

האם יש מקום בארץ אשר ניתן לראות בו את אחד מהמסכים הנ"ל ? אני כבר באמת נואש ולא מצליח להבין את מדיניות היבואן בנושא הזה...
כיצד מצפים שאנשים ישקיעו מעל 10,000 ש"ח על מסכי פרימיום שבאף מקום לא ניתן לראות אותם ולהתרשם מהם (עם כמה שזה הזוי אפילו לא ביבואנים הלא רשמיים...).
הדגמים האלו הם דגמי 2012 של SHARP אשר יצאו לשוק העולמי לפני מספר חודשים לא מועט ועדיין בארץ מתעקשים למכור את דגמי 2011...

לבעלי המסכים (במידה וקיימים),
אשמח לקבל התרשמות מקצועית ככל שניתן על המסכים הנ"ל בעיקר לגבי איכות התמונה בשידורי SD HD , עננות, שחורים, ובעיקר בעיקר 3D ותופעות ה3D השליליות הקיימות ב3D אקטיבי - Crostallk
ושאר ירקות.... :) .

אני ממש חייב את עזרתכם מכיוון שאני עובר דירה בסוף החודש וכבר ממש, אבל ממש! רוצה לרכוש את הטלוויזיה שאני חולם עליה זמן כה רב....
נערך לאחרונה על ידי Lion31 ב 06/06/2012 13:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

Lion31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

הקפצה...
חברים יקרים... אנא עזרו לי! :cry:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #3 

לא יצא לנו לבדוק מסכי שארפ החדשים (גם לא היה אירוע השקה לעיתונאים).

לצערי עוסקים בתחום (נציגי החברות) מנועים מלענות לפי חוקי האתר.

שווה להתקשר לראלקו ולברר איפה המסכים מוצבים למכירה.

doron35
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 457
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

דיברתי עם נציג ראלקו ביריד אלמ על הדגם 847.
הוא אמר לי שלא בטוח שהדגם יגיע ביבוא רשמי.
הנציג ציין שהם חושבים ליבא את דגם 840
ואם כן זה יקח מס' חודשים.

Lion31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

OK תודה,
הבנתי שלפי חוקי האתר הנציגים מנועים מלהגיב (למרות שזכור לי שראיתי אחד כזה שמגיב בפוסטים אחרים שהיו לאחרונה).
בכל אופן במידה וקיימים אנשים מהפורום שרכשו את אחד מהמסכים הנ"ל אני ממש אבל ממש אשמח לעזרה בנושא לגבי איכות התמונה ושאר
הפרמטרים שרשמתי למעלה.
דבר נוסף,
האם ניתן להסיק מעצם העובדה שאין יותר מדי אנשים שהגיבו/שרכשו/ראו את המסכים של SHARP, שהם לא איכותיים לעומת מסכי הפרימיום של חברות כמו LG /Samsung/Panasonic וכו'?
תקציב הקנייה שלי לטלוויזיה החדשה הוא עד 13K עם אפשרות די מינימלית להתגמש מעלה (צריך עוד לרכוש מגבר תומך 3D וככל הנראה סטרימר), האם יש מסכים אחרים שאתם ממליצים עליהם בגדלים של 55-60 (עדיפות ל60 ).
לצערי התמחורים של היבואנים הרשמיים של LG/SAMSUNG די מוציאים לי את האוויר בכל שנה מחדש לגבי המסכים שלהם, אז ככל הנראה אני אאלץ להתפשר על יבוא מקביל...

דוד88
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

טלוויזיה מומלצת

שליחה #6 

רכשתי לאחרונה 65ST של פנסוניק ב 14K
הדגם מאוד מומלץ ע"י ביקורות בחול (CNET...) והיבואן נותן 5 שנים אחריות.
אני מניח שדגם קטן יותר ייכנס למסגרת התקציבית שלך

Lion31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: טלוויזיה מומלצת

שליחה #7 

דוד88 כתב:רכשתי לאחרונה 65ST של פנסוניק ב 14K
הדגם מאוד מומלץ ע"י ביקורות בחול (CNET...) והיבואן נותן 5 שנים אחריות.
אני מניח שדגם קטן יותר ייכנס למסגרת התקציבית שלך
...
למען האמת מבחינתי כמה שיותר גדול יותר טוב... :D אבל הבעיה היא שאני לא ממש סגור אם אני אוהב את התמונה
בפלזמות .
איפה ניתן לראות את הדגם הזה בתצוגה? והאם הוא פחות טוב משמעותית מדגם הדגל של פנסוניק?
דבר נוסף, בכמה כסף נראה לך שניתן למצוא את ה 55vt?

yanivdo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

מתסכל

שליחה #8 

ראלקו צריכים להתעורר, גם אני מתענין בדגם 847 וזה מתסכל שאין אפילו מסך אחד בתצוגה.
האם מישהו שיש ברשותו את המסך יכול לתת ביקורת מפורטת ככל הניתן על איכות הצפיה בשידורי SD, HD
3D ?

יניב

דוד88
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

CNET TC-PST50

שליחה #9 

The affordable Panasonic TC-PST50 series exhibited outstanding overall picture quality, characterized by exceedingly deep black levels with great shadow detail, accurate colors, and solid bright-room performance. Unlike LCDs, as a plasma it has superb off-angle and uniformity characteristics. The styling is attractive and the feature set well-chosen, including excellent onscreen help options.
ThThe bottom line: With flagship-level picture quality for a midlevel price, the Panasonic ST50 series sets the value standard among videophile-grade TVs.

Last year after reviewing numerous TVs, my holiday recommendation for "bang for the buck" was the Panasonic ST30 series. This year I won't be surprised if -- after reviewing however many other 2012 TVs that come down the pike -- that recommendation will go to the ST50 series.

Lion31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

דוד תודה.
אך את הביקורות של CNET אני לוקח בערבון מוגבל יחסית לאתרי מקצועיים יותר.
בכל אופן עד שאני לא אראה את המסך בעיניים יהיה לי קשה להחליט לגביו.
אני אלך למספר חנויות מתמחות בתקווה למצוא מסך שיתאים לתקציב שלי, למרות שאני ממש מואכזב מזה שככל הנראה את ה 847 אני לא אוכל לראות... :(
שאלה נוספת,
האם במידה ואני אראה את הדגם 835 יהיה אפשר להסיק מכך שה 847 יהיה איכותי לפחות כמוהו או יותר ממנו?

purefun
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #11 

הייתי ביריד של א.ל.מ - זה היה מקום טוב לבדוק ולהשוות בין המסכים של רוב החברות, והכל במקום אחד.
להלן המלצותיי (עד כמה שהן שוות משהו):
קודם כל תחליט האם אתה טיפוס של פלזמה או LED. כל חנות שהיא תספק - פשוט תשווה בין דגמים מקבילים, למשל של סמסונג, ותראה האם אתה מעדיף את האיפוק והרוגע של הפלזמה אל מול הבוהק ורוויית הצבעים של ה - LED. כמובן זה גם תלוי מיקום הטלויזיה - בסלון או בחדר שינה.
שנית, עד כמה מפריעה לך ההשתקפות. מסכים שהם GLOSSY יכולים ליצור השתקפויות שיפריעו לחוויית הצפיה. שוב - תלוי במיקום הטלויזיה וסביבתה.
שלישית - האם רוב השימוש יהיה ביום או בערב, במקום מואר או חשוך. פלזמות טובות יותר בתאורה מועטה, LED-ים יותר טובים בסביבה בהירה. (בהכללה מאוד גסה, ויסלחו לי המקצוענים).
לאחר שביססת את עצמך במחנה כזה או אחר - תחליט מה עושה לך את חוויית הקניה / הצפיה - גודל, איכות תמונה או המחיר לאינצ'.
ככלל - פלזמות זולות יותר מה - LED ולכן תוכל באותו המחיר לקבל מסך גדול יותר.
ועכשיו - לך תבחר. פנסוניק נחשבים הכי טובים בפלזמות. עכשיו יש להם גם LED-ים מהשורה הראשונה.
סאמסונג, סוני, פיליפס, LG, SHARP, טושיבה - הכל תלוי איזו תמונה א-ת-ה תאהב.
אני, באופן אישי, לאחר שקראתי אינסוף ביקורות וכבר ננעלתי על מה שאני רוצה - מצאתי את עצמי יוצא עם טלויזיה אחרת ממה שבאתי לקנות, רק בגלל שהיא ריגשה אותי יותר. אז מה שהיא לא קיבלה 5 כוכבים בביקורת? ברמות כאלה, כאשר אתה משווה בין שווים, זה כבר הופך להיות סובייקטיבי ואישי.

shupup
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #12 

אפשר לשאול מה בחרת בסוף?

purefun
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

סוני 55HX820. אבל מכיוון שאני חולה על איכות עילאית, אני שוקל להחליף ל - 55HX855 החדשה (טרם הגיעה לארץ), אבל התוספת במחיר היא כמו של טלויזיה 40" חדשה לחדר שינה, והתמורה נראית מועטה מאוד.
נראה לי שבסוף אשאר עם מה שלקחתי.

Lion31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

purefun תודה על התגובה.
לצערי לא הצלחתי להגיע לתערוכה של א.ל.מ אך גם במידה והייתי מגיע אני לא בטוח שהייתי מצליח למצוא את הטלוויזיה בשבילי.(יותר מדי דגמים ,רעש ומוכרים
שככל הנראה לא מבינים יותר מדי לא היו עוזרים לי הרבה).
אני מעדיף לנסות ולהתמקד במספר דגמים שעומדים בתקציב שלי ולנסות ולראות אותם במקום אחד (עדיפות לחנות מתמחה).
לגבי העניין של בחירה בין led לפלזמה, כפי שרשמתי בהודעה קודמת התמונה בפלזמות שראיתי עד עכשיו פחות עשתה לי את זה בגלל שהיא הייתה
"חלבית" מדי לטעמי ובעלת צבעים לא מספיק חדים ומרשימים , אבל וזה אבל גדול, במידה ואני אראה מסך פלזמה שיענה לי על הקריטריונים שהצבתי לי אני ללא ספק אקנה אותו.
מבחינת מיקום הטלוויזיה- היא הולכת לשבת על מזנון שנמצא לצד חלון הזזה ליציאה למרפסת.
שעות הצפייה שלי יהיו לרוב בערב ובשבתות אך ללא כל קשר אני מתכוון להרכיב ווילון שיסתיר את האור הנכנס (גם היום עם מסך LCD אני סוגר את כל התריסים בצפיה בטלוויזיה....)
לכן כפי שציינתי לא אמורה להיות לי בעיה גדולה מדי עם פלזמות אך כרגע נטיית הלב והעין נוטה לLED.
אגב תתחדש! (Y)
למרות שאני לא ממש התחברתי למסכי סוני (בעיקר ביחס של תועלת-מחיר) אחרי שראיתי מספר דגמים שלהם בתערוכה לקראת סוף השנה שעברה.

purefun
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

אחת הבעיות בבחירת הטלויזיה היא שאין את כל הדגמים אחד ליד השני, אין את התנאים האופטימליים (של הבית) ולא תמיד מתאפשר לשבת ברוגע מול כל מסך ולראות סוגי מקורות וידאו שונים.
בגלל זה היריד נתן לי הזדמנות מצוינת להשוות דגמים אחד מול השני. אבל אתה צודק, היה הרבה רעש, אנשים, וגם לא הביאו את כל הדגמים שרציתי לראות.
יכול להמליץ על מה שהיה אצלי בסל קניות:
פנסוניק ET5 LED - טובה אם התקציב מצומצם. אפשר לבחון LG671 - מסך דומה, אם כי פנסוניק הצליחו להפיק ממנו קצת יותר, אבל היא מגיעה עם 9 זוגות של משקפים פאסיביות, מתוכן 2 למשחק משותף בווי, PS וכד' - מאפשר לכל שחקן לקבל מסך מלא במקום לחצות אותו לחצי.
פנסוניק DT50 או WT50 - אם התקציב מספיק גמיש.
סוני NX755
סוני HX820 או HX855 (ראש בראש עם WT50). אפרופו יחס עלות - תועלת: מכיוון שסוני יצאו מהתחרות לפני כמה שנים, הם מנסים בכל כוחם לחזור לימי הזוהר, כאשר הם הגדירו סטנדרטים חדשים של איכות. אי לכך, הם משתדלים יותר, ומוכנים להתפשר יותר על רווחיות. אבל זה נכון לחו"ל. פה ישפאר לא בטוח שיהיו מוכנים להתפשר על הריווחיות שלהם.
סמסונג D8000 - עכשיו הם מנסים להפטר מהמלאים ויכולים להציע מחירים טובים, או סדרה E אם יש תקציב. אבל הם דורשים עליה מחירים מופקעים אפילו מעל סוני ופנסוניק, ולא בצדק - בכל זאת - זאת סמסונג (לא ראיתי אולפני הקלטות עובדים עם הציוד שלהם). בקצב הזה הם עוד ידרשו מחירים של לווה אופטה, או B&O.

ואם תלך בכיוון של פלאזמה, מאוד קשה לנצח באיכות את הסדרות החדשות של פנסוניק: ST50, GT50, VT50. אם התקציב מצומצם - אפשר ללכת גם על הסדרת ה - 30 הישנה יותר.

תגדיר תקציב, ותתחיל בשיטת האלימינציה להעיף מה שלא נכנס בו.

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #16 

כדי לאזן את הסקירה הארוכה של purefun , אני יכול להמליץ על סדרת הפלזמה של סמסונג.
בהיבט של עלות/איכות הניסיון האישי שלי עם 64D8000 מאוד מוצלח.

Lion31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

hm32hm ,
ידוע לך בכמה כסף ניתן למצוא היום את ה- 64D8000 ואיפה ניתן לראות אותה?

ושוב אני פונה למעטים מבין חברי האתר שקנו את הSHARP 847 ....אנא עזרו לי :cry:
ככל שהזמן עובר ואני קורא יותר בפורום של AVS על המסך הזה, זה נראה לי כמו המסך בשבילי (גם במחיר לא נראה לי שאפשר להתחרות איתו...)
אנשים שרכשו אותה בארה"ב ממש מרוצים ומופתעים ממנה באופן יחסי למחיר שלה.
קיים חבר אחד שבטוח רכש את המסך הנ"ל (הכינוי הוא "צפיד") אבל לצערי מכיוון שאני משתמש חדש אני לא יכול לשלוח לו הודעה פרטית בשביל שיתן לי את הדעה שלו כאחד שהספיק לצפות ולהתרשם מהמסך המרשים הזה...

purefun
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #18 

אם אתה נעול על השארפ - למה שלא תפנה ישירות לפורום בחו"ל? http://www.avsforum.com/t/1397140/offic ... ers-thread
במקום לחפש מחט בהרימת שחט - לא עדיף ללכת למקום שבו מתעסקים רק במחטים?

Lion31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

purefun,
האמן לי שאני עושה את זה... כרגע אני רק קורא את כלל התגובות בTHRED שפתחו לגבי הדגם הזה לפני שאני אתחיל לשאול שאלות.(נמצא כרגע בעמוד 10 :) )
בכל אופן הייתי מעדיף לדבר עם מישהו מהארץ שרכש אותה ויכול אולי לשפוך קצת אור ובעברית מדוברת ואולי אפילו בשיחת טלפון מקומית (לא שיש בעיה עם אנגלית) על המסך הזה.
מצטער בכל אופן אם אני מציק יותר מדי בשאלות שלא רלוונטיות ל99% מהאנשים פה... אבל לא בא לי לזרוק מעל ל10K על טלוויזיה שבסופו של דבר תאכזב אותי.

Lion31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

אתמול ראיתי בתצוגה את הדגם 60-lc835 ומצפיה ממש קצרה אפשר להגיד שהתרשמתי לטובה מהמסך.
בדקתי תלת מימד ואפילו הופתעתי לטובה (מכאן אני יכול להסיק שב 847 סביר שהאיכות רק תעלה).
אבל, וזה אבל גדול, עניין האחריות (שנה אחריות של טלטיב) מתחיל להציק לי...
לכן הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לראות כבר בתצוגה את ה - 65ST50 PANASONIC ? המסך הזה מקבל תשבוחות ללא סוף ברשת, וגם בא עם 5 שנות אחריות של יורוקום בארץ.
אני יודע שבתערוכה מכרו אותו (עם ההנחה של בנק מזרחי) בכ13900 .
השאלות שלי לגביו הם:
1.האם נראה לכם שהמחיר שלו לכשיגיע יהיה קרוב למחיר הזה ? או שבגלל ההייפ שהוא קיבל ברשת יתמחרו אותו במחיר יותר גבוה?
2. היכן ניתן לראות אותו בארץ, אם בכלל. ואם לא, מתי הוא אמור להגיע אל החנויות?
3.למי שכן בדק אותו בתצוגה, איך איכות ה3D שלו (האם הבהירות יורדת משמעותית בצפיה ב 3D ,האם היו Crostalks) ? ובכלל איך איכות התמונה הכללית שלו?

יכול להיות שבסיכום כלל המשתנים יהיה שווה ללכת עליו ולהיות בראש שקט למשך 5 שנים עם אחריות מלאה של היבואן וגם בנוסף לקבל מסך איכותי שאולי לא נופל מה SHRP 847 ואף עולה עליו במספר פרמטרים...
אודה לעזרתכם בהתלבטות הקשה הזו... :? אני כבר ממש חייב להסגר על זה מכיוון שאני עובר דירה ב1/7 והדבר היחיד שיהיה חסר במידה ואני לא אסגור את הנושא בקרוב זה המסך...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”