לי נראה שדווקא סוני עם המסך המצויין שלה (מקבל ביקורות מושלמות ברחבי העולם), 55HX823 (ידוע גם כ-55HX853), עם התמחור הנוכחי תפתיע השנה לא רק את פנסוניק אלא גם את סמסונג בכל הנוגע למסכי LCD/LED. אני אישית שוקל ברצינות לרכוש אחד לסלון.
nils3373 כתב:לי נראה שדווקא סוני עם המסך המצויין שלה (מקבל ביקורות מושלמות ברחבי העולם), 55HX823 (ידוע גם כ-55HX853), עם התמחור הנוכחי תפתיע השנה לא רק את פנסוניק אלא גם את סמסונג בכל הנוגע למסכי LCD/LED. אני אישית שוקל ברצינות לרכוש אחד לסלון.
nils3373 כתב:לי נראה שדווקא סוני עם המסך המצויין שלה (מקבל ביקורות מושלמות ברחבי העולם), 55HX823 (ידוע גם כ-55HX853), עם התמחור הנוכחי תפתיע השנה לא רק את פנסוניק אלא גם את סמסונג בכל הנוגע למסכי LCD/LED. אני אישית שוקל ברצינות לרכוש אחד לסלון.
...
מה??
מה קרה לפלזמות ??
...
זו בדיוק הדילמה שלי - 55VT50 של פנסוניק או סוני 55HX823 - את שתיהן ניתן יהיה להשיג בסביבות ה-16 אלף ש"ח
(ואולי אפילו פחות) בקרוב מאוד.
...
מה??
מה קרה לפלזמות ??
...
זו בדיוק הדילמה שלי - 55VT50 של פנסוניק או סוני 55HX823 - את שתיהן ניתן יהיה להשיג בסביבות ה-16 אלף ש"ח
רוחב המסך המקסימלי שיכנס לי בקיר הוא 140 ס"מ ולא מילימטר יותר (בין רמקולים שקועי קיר) כלומר גודל המסך המקסימלי הוא 59 אינץ' למרחק צפיה של 4 מטרים. עם זאת אני מעדיף שישאר לי מרחק של לפחות 5 ס"מ מכל רמקול כך ש-55 אינץ' הוא הגודל המתבקש וזאת למרות שגם 70 אינץ' הייתי שמח (ולא אישתי) לתלות על הקיר.
...
מה??
מה קרה לפלזמות ??
...
...
16 אלף ל 55 vt50??
חזון אחרית הימים
אתה כנראה מתלבלב עם ה gt
לקראת משחקי היורו בכדורגל שיערכו בחודש יוני, ניופאן, משווקת מוצרי החשמל המובילה בישראל, יוצאת במבצע על מסכי ה- LED וה- LCD של טושיבה בגדלים של 46 אינץ' ומעלה ובמחירים של החל מ – 4290 ₪.
כל הרוכש את אחד מהמסכים שבמבצע מקבל מצלמת Canon מסוג A3350 וקורס צילום חוויתי בשווי של 1,000 ₪.