המלצה על מסכים- led ופלסמה- 55-60 אינצ'
היי,
אשמח להמלצה למסך מוביל (גם לד וגם פלסמה) בגודל שבין 55 ל- 60 אינצ' ובסביבת מחיר של 10K.
אני יודעת שיהיו כאלו שיגידו לי "לכי תראי ותתרשמי" אבל אני מעדיפה לעשות סינון ראשוני פה באתר ולקבל המלצה ממביני עניין (בלבד) לגבי מסכים מובילים בתקציב הנ"ל.
3d לא כזה קריטי (אם כי אין לי התנגדות). אני עדיין לא סגורה אם אני רוצה פלסמה או לד. בכל אחד מצאתי (בעייני שלי)יתרונות וחסרונות.
אגב- המסך יחובר למערכת קולנוע טובה+( הכל יחסי כמובן)- רסיבר פיוניר +רמקולים פרדיים רצפתיים+ 2 אחוריים. אודה מאוד לעזרתכם,
שרון
אשמח להמלצה למסך מוביל (גם לד וגם פלסמה) בגודל שבין 55 ל- 60 אינצ' ובסביבת מחיר של 10K.
אני יודעת שיהיו כאלו שיגידו לי "לכי תראי ותתרשמי" אבל אני מעדיפה לעשות סינון ראשוני פה באתר ולקבל המלצה ממביני עניין (בלבד) לגבי מסכים מובילים בתקציב הנ"ל.
3d לא כזה קריטי (אם כי אין לי התנגדות). אני עדיין לא סגורה אם אני רוצה פלסמה או לד. בכל אחד מצאתי (בעייני שלי)יתרונות וחסרונות.
אגב- המסך יחובר למערכת קולנוע טובה+( הכל יחסי כמובן)- רסיבר פיוניר +רמקולים פרדיים רצפתיים+ 2 אחוריים. אודה מאוד לעזרתכם,
שרון
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממליץ בחום לגבי מסך הפלזמה של פנאסוניק דגם ST-30 גודל 55 אינצ' .sharom36 כתב:היי,
שרון...
מומלץ יבוא רשמי יורוקום פנאסוניק 5 שנים אחריות מלאה
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
לפני
איפה אתה רואה אותה במחיר שלך 11K?
אני גם מחפש 55' במחיר של 10-11K.....
אין לי בעיה להמתין קצת ולקבל את הדבר הטוב הבא במחיר טוב.
היום יש לי פלאזמה פנסוניק 42' באיכות ממש לא משהו (עלה לי 5K לפני שנתיים)
היום יש לי פלאזמה פנסוניק 42' באיכות ממש לא משהו (עלה לי 5K לפני שנתיים)
תודה 9000ES,
ואם אני בוחרת ללכת לכיוון ה60 אינצ"- איזה דגם היית ממליץ?
moshik_dd- תודה. בגדול אין לי בעיה עם מסך ישן יותר. ברור שהייתי מעדיפה מסך הכי חדש שיש אבל רק אם הפרש המחירים זניח והוא אכן טוב יותר מהקודם לו (מה שלא בהכרח נכון..)
מישהו יכול להמליץ על מסך לד? (מצאתי שאני אוהבת יותר את התמונה של הפלסמה בשידורים רגילים. אך בשידורי HD - אהבתי את הלד פי כמה וכמה).
תודה על העזרה,
שרון
ואם אני בוחרת ללכת לכיוון ה60 אינצ"- איזה דגם היית ממליץ?
moshik_dd- תודה. בגדול אין לי בעיה עם מסך ישן יותר. ברור שהייתי מעדיפה מסך הכי חדש שיש אבל רק אם הפרש המחירים זניח והוא אכן טוב יותר מהקודם לו (מה שלא בהכרח נכון..)
מישהו יכול להמליץ על מסך לד? (מצאתי שאני אוהבת יותר את התמונה של הפלסמה בשידורים רגילים. אך בשידורי HD - אהבתי את הלד פי כמה וכמה).
תודה על העזרה,
שרון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78882
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
Re: לפני
גם לי יש פלאזה של פנסוניק 42, איזה דגם יש לך? גם אני מחכה לקנות טלוויזיה מהדגמים החדשיםTheWiz כתב:איפה אתה רואה אותה במחיר שלך 11K?
היום יש לי פלאזמה פנסוניק 42' באיכות ממש לא משהו (עלה לי 5K לפני שנתיים)...
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
X42 .....