הוזלת עלויות בסלקום
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
יש לי 2 מכשירי אייפון במסלול של 1200+1200 וגלישה ללא הגבלה.
כל חודש חשבונית של 500 ש"ח אחרי הזיכוי על המכשירים.
נשארו עוד 18 תשלומים על מכשיר אחד ו15 על השני.
האם לאור התהפוכות בשוק הסלולר יש דרך להוזיל את העלות החודשית בסלקום ללא נטישה ?
כל חודש חשבונית של 500 ש"ח אחרי הזיכוי על המכשירים.
נשארו עוד 18 תשלומים על מכשיר אחד ו15 על השני.
האם לאור התהפוכות בשוק הסלולר יש דרך להוזיל את העלות החודשית בסלקום ללא נטישה ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תסתכל בחשבון שלך: מהו התשלום על כל מכשיר לחודש? ייתכן שעדיין כדאי לך לעזוב אותם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

אני משלם 88 על מכשיר אחד ו103 על השני.
ברור שאמשיך לשלם על המכשירים, אבל אם יתנו לי חבילה לא מוגבלת (שיחות+גלישה) ב120-130 לחודש
עדיין יצא לי הרבה פחות ממה שאני משלם היום.
ברור שאמשיך לשלם על המכשירים, אבל אם יתנו לי חבילה לא מוגבלת (שיחות+גלישה) ב120-130 לחודש
עדיין יצא לי הרבה פחות ממה שאני משלם היום.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם תנייד את שני המכשירים להוט מובייל, אכן תשלם פחות.
לסלקום עדיין תשלם 88 + 103 על המכשירים.
ועבור שני קווים ללא הגבלה תשלם להוט מובייל - 89 + 89.
סה"כ זה יוצא לך - 369 ש"ח לשיחות, הודעות וגלישה ללא הגבלה על שני האייפונים.
זה פחות מה-500 ש"ח שאתה משלם היום...
לסלקום עדיין תשלם 88 + 103 על המכשירים.
ועבור שני קווים ללא הגבלה תשלם להוט מובייל - 89 + 89.
סה"כ זה יוצא לך - 369 ש"ח לשיחות, הודעות וגלישה ללא הגבלה על שני האייפונים.
זה פחות מה-500 ש"ח שאתה משלם היום...
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

באופן דיי אירוני קיבלתי לפני רגע טלפון עם הודעה שיווקית מסלקום
שבתור לקוח ותיק הם מציעים לי מסלול שיחות ללא הגבלה וגלישה עד חצי ג'יגה ב120 ש"ח לשנה.
זה פחות ממה שאני משלם היום אבל זה עם גלישה מוגבלת וחצי ג'יגה בהחלט לא מספיק לי.
שבתור לקוח ותיק הם מציעים לי מסלול שיחות ללא הגבלה וגלישה עד חצי ג'יגה ב120 ש"ח לשנה.
זה פחות ממה שאני משלם היום אבל זה עם גלישה מוגבלת וחצי ג'יגה בהחלט לא מספיק לי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אז תמשיך לשלם יותר...
הוט מובייל זו לא חברה חדשה, זה מירס לשעבר.
הוט מובייל זו לא חברה חדשה, זה מירס לשעבר.
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

למירס בהחלט היה שם נרדף לפיסגת הטכנולוגייה.pixies כתב:אז תמשיך לשלם יותר...
הוט מובייל זו לא חברה חדשה, זה מירס לשעבר....
ניקח קודם הצעות מהוותיקים ובנתיים נעקוב ונראה איך מתנהגים החדשים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
kalda01 כתב:למירס בהחלט היה שם נרדף לפיסגת הטכנולוגייה.pixies כתב:אז תמשיך לשלם יותר...
הוט מובייל זו לא חברה חדשה, זה מירס לשעבר....
ניקח קודם הצעות מהוותיקים ובנתיים נעקוב ונראה איך מתנהגים החדשים....
אתה מדבר כאילו הותיקות נותנות איזשהוא ערך מוסף על החדשות.
לעניות דעתי אין להם שום יתרון:
1. שירות - לכל אחת מהמפלצת התלת ראשית יש שירות לקוחות שחצני ומזעזע, אני עברתי בכולן ואני מדבר מנסיון שלי ונסיון של מספר בני משפחה וחברים.
2. טכנולוגיה - אומנם מירס לא נמנתה על פסגות הטכנולוגיה אבל נהנתה מחוג לקוחות מצומצם ומרוצה לעומת המפלצת התלת ראשית. בנוסף החברות החדשות מקימות תשתיות חדשות ביותר(דור 3.9) תוך כדי גיבוי על החברות הותיקות (הוט מובייל מגובה עם פלאפון ואילו גולן עם אורנג' וסלקום) ככה שלא צפויים "גילוחים על גבך".
שוב, כמובן שיתכנו קצת בעיות אבל אלה חבלי לידה צפויים ואסור לשכוח שיש גם במעבר לחברות החדשות פן חינוכי לנוכח החמדנות והיהירות של החברות החדשות.
הנה תראה כמה אתה משלם היום 500 שקל!!!!!! אם זה לא עילה למעבר אז או שהפרוטה מצוייה בכיסך וכסף לא חסר לך( לבריאות) או שאתה סובל מתסמין שטוקהולם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
היום התקשרתי לסלקום במטרה לנסות להגיע לתנאים טובים יותר בחבילה - אפילו לא ביקשתי להוזיל עלויות.
כרגע החבילה שלי היא 400 יחידות ו 500 מגה לחודש
יש ברשותי מכשיר גלקסי S עם תשלום של 69 שקל לחודש שאני מזדכה עליו .
התשלום החודשי שלי מגיע ל 160 שקל.
כאשר דרשתי תנאים טובים יותר - הציעו לי מספר הצעות עם מחיר כולל של מעל 200 שקלים.
אני לא רואה ברירה... אני חייב לעבור לגולן טלקום.
כרגע החבילה שלי היא 400 יחידות ו 500 מגה לחודש
יש ברשותי מכשיר גלקסי S עם תשלום של 69 שקל לחודש שאני מזדכה עליו .
התשלום החודשי שלי מגיע ל 160 שקל.
כאשר דרשתי תנאים טובים יותר - הציעו לי מספר הצעות עם מחיר כולל של מעל 200 שקלים.
אני לא רואה ברירה... אני חייב לעבור לגולן טלקום.
- עזי
- חבר במועדון HT

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- קיבל תודות: 75 פעמים
אבל 99 בגולן פלוס 69 בסלקום (על המכשיר) יוצא יותר מה-160 ש"ח שאתה משלם כיום.
אתמול הציעו לי מסלקום לחזור אליהם לחבילה לא מוגבלת בדקות ו-SMS וחצי ג'יגה גלישה (והנציגה התעקשה שהגלישה היא במהירות של חצי ג'יגה....) עבור 119 ש"ח לכל קו ועוד עשרה ש"ח זיכוי חודשי על כל מכשיר שרכשתי לאחרונה בהצגת חשבונית קניה.
אתמול הציעו לי מסלקום לחזור אליהם לחבילה לא מוגבלת בדקות ו-SMS וחצי ג'יגה גלישה (והנציגה התעקשה שהגלישה היא במהירות של חצי ג'יגה....) עבור 119 ש"ח לכל קו ועוד עשרה ש"ח זיכוי חודשי על כל מכשיר שרכשתי לאחרונה בהצגת חשבונית קניה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ויש גם את חבילת הגלישה היחסית קטנה ומגבילה שיש לך כרגע בסלקום (לא מספיק לרדיו אינטרנטי, למשל...).
חברים,
בבדיקת המעבר לחב' החדשות אל מול המפלצות התלת ראשית אתם שכחים מספר דברים שלדעתי חייבים לעמוד לנגד עינינו:
1. במשך שנים המפלצת התלת ראשית עשקה/רמסה/זלזלה/התחכמה/בלבלה כל אחד מאיתנו, עם תוכניות מסובכות ובלתי ניתנות להשואה, וכל נסיון להוזיל עלויות (גם תוך כדי מעבר לחברה אחרת) נתקל בחבילה עוד יותר כובלת ומסבכת. העובדה שהיום המפלצת התלת ראשית מציעה מחירים שרק לפני חודש!! היו דמיוניים עבור מרביתנו היא אך ורק הודות לכניסת המפעילים החדשים לשוק.
2. הסיכוי היחיד שנזכה במחירים סבירים לאורך זמן הוא אם תשמר זכות הקיום של החדשים. לכן, אל תתנו להפרש של 10-20 ש"ח במחיר החודשי להטעות אתכם, ולהכניס אתכם לאמירות נוסח "בשביל 20 ש"ח לא שווה לי לעבור לחב' חדשה שאני לא מכיר". ההפך הוא הנכון, שווה לעבור אליהן, כי אחרת תוך שנה - שנתיים הן תעלמנה ושוב נזכה למחירים החביבים כל כך על המפלצת התלת ראשית.
3. גם לאחר הקמת החדשות, המפלצת ממשיכה בנסיון לסכל ניודים, להערים קשיים "טכניים" ועוד.
4.. צריך שתהיה גם אמירה צרכנית: על העושק, הזלזול והשקרים - כל אחד מאיתנו סוחב את סיפור התסכול שלו, בצורות שונות ומשונות. אמירה צרכנית כאן, תאותת גם להוט/יס לדוגמא, לקרטלי המזון ולעוד חברות.
5. וכן, קצת יצר אנושי, קצת נקמות, בלי להודיע, בלי שימור אינסופי בלי כלום - פשוט להכנס לאחת החדשות, להתנייד ולחשוב על קוראי הדוח"ות במפלצת התלת ראשית כשהם בוחנים את דו"ח הנטישה היומי...
בבדיקת המעבר לחב' החדשות אל מול המפלצות התלת ראשית אתם שכחים מספר דברים שלדעתי חייבים לעמוד לנגד עינינו:
1. במשך שנים המפלצת התלת ראשית עשקה/רמסה/זלזלה/התחכמה/בלבלה כל אחד מאיתנו, עם תוכניות מסובכות ובלתי ניתנות להשואה, וכל נסיון להוזיל עלויות (גם תוך כדי מעבר לחברה אחרת) נתקל בחבילה עוד יותר כובלת ומסבכת. העובדה שהיום המפלצת התלת ראשית מציעה מחירים שרק לפני חודש!! היו דמיוניים עבור מרביתנו היא אך ורק הודות לכניסת המפעילים החדשים לשוק.
2. הסיכוי היחיד שנזכה במחירים סבירים לאורך זמן הוא אם תשמר זכות הקיום של החדשים. לכן, אל תתנו להפרש של 10-20 ש"ח במחיר החודשי להטעות אתכם, ולהכניס אתכם לאמירות נוסח "בשביל 20 ש"ח לא שווה לי לעבור לחב' חדשה שאני לא מכיר". ההפך הוא הנכון, שווה לעבור אליהן, כי אחרת תוך שנה - שנתיים הן תעלמנה ושוב נזכה למחירים החביבים כל כך על המפלצת התלת ראשית.
3. גם לאחר הקמת החדשות, המפלצת ממשיכה בנסיון לסכל ניודים, להערים קשיים "טכניים" ועוד.
4.. צריך שתהיה גם אמירה צרכנית: על העושק, הזלזול והשקרים - כל אחד מאיתנו סוחב את סיפור התסכול שלו, בצורות שונות ומשונות. אמירה צרכנית כאן, תאותת גם להוט/יס לדוגמא, לקרטלי המזון ולעוד חברות.
5. וכן, קצת יצר אנושי, קצת נקמות, בלי להודיע, בלי שימור אינסופי בלי כלום - פשוט להכנס לאחת החדשות, להתנייד ולחשוב על קוראי הדוח"ות במפלצת התלת ראשית כשהם בוחנים את דו"ח הנטישה היומי...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
נכון מאוד, זה בדיוק מה שגם אני כתבתיdyarok כתב:חברים,
5. וכן, קצת יצר אנושי, קצת נקמות, בלי להודיע, בלי שימור אינסופי בלי כלום - פשוט להכנס לאחת החדשות, להתנייד ולחשוב על קוראי הדוח"ות במפלצת התלת ראשית כשהם בוחנים את דו"ח הנטישה היומי......
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם